Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Περιοδεία Π. Κατσούλη στην αγορά του Μεσολογγίου

   Περιοδεία στην αγορά του Μεσολογγίου έκανε  σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Κατσούλης συνοδεία μερικών εκ των εκλεγέντων στις πρώτες θέσεις  συμβούλων, με σκοπό να ευχαριστήσει τους συμπολίτες που τον στήριξαν στην εκλογή του και επακόλουθα να εισπράξει τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους εν όψει ανάληψης των νέων καθηκόντων σε 40 ημέρες. 
   Επικοινωνιακά ήταν μια καλή και επιβεβλημένη κίνηση, η οποία καλό θα είναι να έχει συνέχεια και ουσία, ώστε δήμαρχος και σύμβουλοι να κρατάνε επαφή με τον κόσμο και να αφουγκράζονται τα προβλήματα, τις ανάγκες, τις προτάσεις τους και να μην περιορίζονται απλώς σε χαμόγελα και χαιρετούρες. 
   Πολλές φορές, παρά τις μελέτες και τους ειδικούς, βρίσκονται λύσεις σε δύσκολα προβλήματα από απλά μυαλά και ανθρώπους που δεν το φαντάζεται κανείς, χάρη στην εμπειρία και την εναλλακτική σκέψη που διαθέτουν πολλοί.
   Στο νέο δημοτικό συμβούλιο ευχόμαστε και πάλι kalo kouragio και πολλή δύναμη, καθότι τα νέα που φτάνουν περί του χρέους του ενωμένου δήμου φαντάζει δυσθεώρητο. Πληροφορίες μιλάνε για 13,8 εκατ. ευρώ, κάτι που αντιστοιχεί σε 400 περ. ευρώ κατά κεφαλήν. Εάν τα νούμερα αληθεύουν και με τις κρατικές περικοπές που προοιωνίζει το μνημόνιο για την τοπική αυτοδιοίκηση, κάθε αναπτυξιακή και εξωραϊστική προοπτική φαντάζει ανέφικτη καθώς θα προέχει η μείωση του ελλείμματος και η εξόφληση των προμηθευτών του δήμου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεσολόγγι Αιτωλικό Οινοιάδες, αρχικά ΜΑΟ. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Υ.Γ.
Τελικά είναι επαγγελματίας πολιτικός!

Ανώνυμος είπε...

Εθελοντισμός και στο Δήμο μας.
Ας ξυπνήσουμε από το λήθαργο που βρισκόμαστε όλοι μας. Αρκετά πληρώνουμε έως τώρα. Εμείς ζούμε σε αυτή την πόλη. Καθένας μπορεί να βοηθήσει, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο. Τι άλλο πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΑΠΟ ΤΟ BLOGS ΣΑΣ. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ 10:49
ΛΙΓΟ ΞΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ?
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΙΚΡΑ.
Α , ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΟΨΙΜΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ?
ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ , ΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΑΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΞΙΑ "ΙΕΡΑ ΠΟΛΙΣ"...
ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Για το πιο πολυσυζητημένο "σκάνδαλο" του Βατοπεδίου, σχεδόν τίποτε δεν αποδείχθηκε, και όλα τα πορίσματα που εκδόθηκαν, απάλλασσαν από κάθε κατηγορία τους εμφανιζόμενους ως διαπλεκόμενους υπουργούς!..
Κι' όμως… Σ’ αυτήν την υπόθεση επέμεναν το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνησή του να επιδοθούν στην πιο άθλια και υποκριτική μικροπολιτική!..
Όσο και αν την ψάξει την υπόθεση του Βατοπεδίου, μόνο στην πολιτική του πλευρά μπορεί να σταθεί κανείς. Με τις κινήσεις Ρουσόπουλου – Αγγέλου, που εμφανίζονταν ως εκπρόσωποι του… Εφραίμ! Το ΠΑΣΟΚ, όμως, τραβώντας την υπόθεση "από τα μαλλιά" και συνεπικουρούμενο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, έφερε το θέμα στη Βουλή με ΠΕΝΤΕ κατασκευασμένες και ανυπόστατες κατηγορίες!..
Και εξευτελίστηκαν!..
Ακόμη και οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές καταψήφισαν τις 4 από τις 5 κατηγορίες και παρέπεμψαν αφελώς τρεις πρώην υπουργούς για μία, χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους και μάλιστα εις γνώση του ΠΑΣΟΚ ότι και γι’ αυτή τη δήθεν κατηγορία έχει επέλθει ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ!
Ολα, όμως, χάρη στη μαύρη προπαγάνδα και στη δημιουργία εντυπώσεων…
Κυρίως στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτοφανή αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και την οργή των πολιτών!..
Και μετά απορούν ακόμα γιατί ο λαός τούς "έφτυσε" κυριολεκτικά κατά τις τελευταίες εκλογές!..