Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο Κ. Κούστα


Φίλοι, ες Αιτωλ/νες
Nιώθω την ανάγκη με την ιδιότητα του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη στο νομό Αιτωλ/νιας, να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας δείξατε στις εκλογές, με αποτέλεσμα να αυξήσουμε σημαντικά τις δυνάμεις μας.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής έστειλε ένα ακόμα μήνυμα καταδίκης στο δικομματισμό αφού ποσοστιαία οι δυνάμεις τους μειώθηκαν σημαντικά .
Νιώθουμε ευτυχείς όλοι μας γιατί σε αυτό το διάστημα του προεκλογικού αγώνα αποκτήσαμε νέους φίλους συναγωνιστές για να περπατήσουμε μαζί τα μονοπάτια των διεκδικήσεων και της αντίστασης .
Μας εμπιστευθήκατε φίλοι μας, τους πόνους, τις αγωνίες , τους προβληματισμούς σας και νιώθουμε την ανάγκη να σας ξανασυναντήσουμε σύντομα ώστε να δημιουργήσουμε μαζί σας μόνιμους και σταθερούς δεσμούς επικοινωνίας και πολιτικής δράσης .
Η πολιτική μας παρέμβαση δεν αρχίζει και τελειώνει με τις εκλογές αφού για εμάς οι εκλογές είναι μόνο ένας μικρός σταθμός στη διαδρομή της πάλης μας . Έτσι κι αλλιώς η φωνή μας, η φωνή της αντίστασης ακουγόταν και θα ακούγετε καθημερινά σε όλη την περιφέρεια.
Η διοικητική Καλλικρατική μεταρρύθμιση δημιουργεί προϋποθέσεις συνάντησης όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων σε μια μεγάλη Παλλαϊκή συσπείρωση για να αντιμετωπιστεί η νέα φτώχεια, η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους το ξεπούλημα της χώρας.
Επιλέξαμε να περπατούμε σταθερά στους δρόμους της αντίστασης μαζί με τους εργαζόμενους που διεκδικούν καθημερινά στους κοινωνικούς αγώνες.
Μπορούμε όλοι μαζί να οικοδομήσουμε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία που θα ανατρέψει τα σχέδια της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και των ντόπιων υπηρετών του.

Κώστας Κούστας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είσαι...ψηλός!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ....ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.

galaxynet είπε...

Πριν από αρκετές δεκαετίες ένας άλλος Κούστας(δεν θα πω ποιος γιατί ξέρεις) είχε φάει μέχρι και ξύλο για την αντίστασή του στους πάσης φύσεως κατακτητές. Είσαι άξιος συνεχιστής του αγώνα του. ΣΣ