Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη Γ. Αναγνωστόπουλου στον Π. Κατσούλη

Τον  ''πολιτικά επικίνδυνο'' και  χαρακτηρισμένο για ''πολιτική αλητεία'' - στις προ ημερών δηλώσεις του - νέο δήμαρχο  Π. Κατσούλη, επισκέφτηκε  εθιμοτυπικά στο εκλογικό του κέντρο, προφανώς για να  τον  συγχαρεί για την επιτυχία του, ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Αναγνωστόπουλος. Μετά τη χτεσινοβραδινή επίσκεψη Πρεβεζάνου, ήρθε η σειρά του ηττημένου του πρώτου γύρου να καταθέσει τα καθιερωμένα συγχαρητήρια και ευχές στο νικητή των εκλογών.
Όλοι βρίσκονταν μες στη τρελή χαρά λες και δεν συνέβη τίποτα, λες και ήταν όλοι μαζί, λες  και ήταν στον ίδιο νικηφόρο συνδυασμό. Ασφαλώς και ο πολιτικός πολιτισμός αυτό επιβάλλει και έτσι πρέπει να φέρονται οι αντίπαλοι και δη οι ηττημένοι προς τους νικητές, Να παραδέχονται την ήττα τους και να αναγνωρίζουν τη νίκη και την ικανότητα του αντιπάλου, οι δε νικητές να δείχνουν τη μεγαλοθυμία τους. Καλό όμως θα ήταν αυτά να τα έχουν κατά νου και προεκλογικά και να μην αφήνονται έρμαια στην αλαζονεία τους, ούτε να ρίχνουν τόσο χαμηλά το επίπεδο, κρατώντας επιφύλαξη για την επομένη των εκλογών.
Επειδή όμως ακούσαμε προεκλογικά να ρίχνονται ψηφοθηρικές ρουκέτες για εισαγγελείς ,ορκωτούς λογιστές κλπ, θα έχουμε την περιέργεια να δούμε αν θα τολμήσει κανείς να ανοίξει ρουθούνι με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σε 2 μήνες. Γιατί, πρόσωπα και καταστάσεις που είδαμε τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο Κατσούλη, μας γύρισαν 4 και 8 και 12  χρόνια πίσω και είδαμε να επαναλαμβάνονται με  την ίδια άνεση και από τους ίδιους πρωταγωνιστές τα ίδια νοσηρά φαινόμενα, δίνοντας την αλγεινή εντύπωση ότι τίποτα δεν  άλλαξε, ότι η νέα δημοτική αρχή είναι συνέχεια ή παραλλαγή της απερχόμενης, η δε ευαγγελιζόμενη  ''αλλαγή πορείας'', δείχνει να ξεστράτισε πριν ακόμη αρχίσει.
Ελπίζουμε να διαψευστούμε, δεν θέλουμε να γίνουμε μεμψίμοιροι ούτε μάντεις κακών, το ζητούμενο είναι να πάει ο νέος δήμος μπροστά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τον ΄δημοτικο μαναβη' σε πρωτο πλανο, να ειστε σιγουροι για την αλλαγη πορειας στο Μεσολογγι.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς,
ούτε μεμψίμοιροι, (γελοίος όρος),
ούτε δύσπιστοι,
ούτε μάντεις είστε.
(σιγά τις μαντικές σας ικανότητες).

Λογικοί είστε και

ευχής έργο να διαψευθείτε,

εσείς, εγώ και όποιος άλλος
διαθέτει ίχνη αξιοπρεπείας και
την κοινή λογική.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ιερά Πόλη ξέρουμε ότι δεν χωνεύεις το Κατσούλη, αλλά περίμενε λίγο να δεις και τι θα κάνει. δείχνεις εμπάθεια από το πρώτο λεπτό και είναι πολύ κακό για ένα blog που υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητο

Ανώνυμος είπε...

6.26 το ιστολογιο δεν πηρε θεση προεκλογικα.Απο που συμπεραινεις οτι δεν παει τον κατσουλη..μαλλον απο δυο-τρεις αναρτησεις που ειχαν και σατιρα.Σημασια εχει να ασκειται κριτικη και ο νεος δημαρχος να ειναι συνεπης στις διακυρήξεις του περι εισαγγελεα κλπ.Να δουμε αν θα το κανει.Θα φανει αμεσως.Αλλιως αρχιζουνε τα οργανα

Ανώνυμος είπε...

6.26 ο κατσουλης δεν δοκιμαστηκε στον δημο, αλλα στην νομαρχια που δοκιμαστηκε, οτι εκανε ηταν για να στρωσει το εδαφος για να κατεβει για δημαρχος.
Τωρα αν αυτο ειναι επιτυχια, τι να πω.

Ο τροπος που πολιτευεται ο κ.Κατσουλης δεν ειναι ο καλυτερος.
Πολλα ακουστηκαν για την αποσυρση Ψαρακη, επισης για την αδελφοτητα εξοδιτων κλπ.
Το ηθος δηλαδη ειναι αμφιλεγομενο.

Το Μεσολογγι εχασε την ευκαιρια να βγαλει εναν εντιμο δημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 1/2 ΜΗΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΛΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ , ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ.
ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ...
ΦΙΛΙΚΩΤΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ , ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΟ ΤΟ ΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ...
ΒΑΛΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ .
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΟΥΛΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Π.Χ ΑΘΗΝΑ_ΠΑΤΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ...ΕΝΝΟΩ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΑ....ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ....ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΗ Μ ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ

ΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ Η ΚΑΡΔΙΑ
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΚΙΑ

ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙΣ...

χαρισμενο στον για λιγο ακομη νυν για την "πολιτικη αλητεια" που ζαλισε τα ουμπαλα λεγοντας την οπου βρισκοταν.....
τσαμπουκι ομως ε?
εκ του ασφαλους βεβαια...