Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Του Σώκου τα καμώματα

     Διαστάσεις θρίλερ τείνει να  πάρει η διαδικασία επιλογής υποψήφιου περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδος για το Πασοκ. Ενώ οι Αχαιοί, όπως ήταν λογικό, προηγούνταν στην χρισματική διαδικασία, ο μουστακαλής Λεβέντιος Σώκος κατά περιέργο τρόπο έχει περάσει στην αντεπίθεση θέτοντας σε πλήρη πολεμική τη λοιμική του Αγρινιώτικου Λόμπυ και τους συν αυτώ ογκόλιθους Μωραίτη και Μακρυπίδη. 
     Πολλά λέγονται για τα συμφέροντα που παίζονται πίσω από την επιλογή Σώκου και το ρόλο που έχει παίξει στην επένδυση στο Πλατυγιάλι. Σε αναρτήσεις διάφορων μπλόγκς προκύπτει ότι   αυτοί που πιέζουν  για την επιλογή Σώκου είναι αυτοί που πριν από καιρό σε ανάρτησή μας επισημαίναμε ότι στοχεύουν σε εγκατάσταση αποθηκευτικής μονάδας  και μονάδας διύλισης στο Πλατυγιάλι παρακάμπτοντας διεθνείς συνθήκες προστασίας του παρακείμενου υγροβιότοπου. 
     Αν τελικά επαληθευτεί αυτό το δυσάρεστο σενάριο τότε ο κ. Σώκος, εφόσον τυγχάνει γνώστης και συμμέτοχος, θα είναι υπόλογος και  κατάπτυστος για  παρασκηνιακά παιχνίδια  εις βάρος της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου αλλά και των Αιτωλοακαρνάνων γενικότερα και   και θα πρέπει να υποστεί οδυνηρή ήττα, εάν και εφόσον τελικά χριστεί. 
     Είναι απορίας άξιον ότι το κυβερνητικό κόμμα σε περίοδο κρίσης και στεναγμού για τον κακόμοιρο λαουτζίκο εξακολουθεί να επιβραβεύει τους παλαιοκομματικούς του, δημιουργώντας υπόνοιες για τα συμφέροντα που παίζονται πίσω από τις επιλογές τους. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι σε οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής περιβαλλοντικού μεσαίωνα στην περιοχή μας υπό το πρίσμα της δήθεν ανάπτυξής θα μας βρεί σθεναρά αντίθετους και ελπίζουμε και την πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής μας.

Του επιτίμου συνεργάτη μας 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mayro sto soko...ntropi na nai aytos ypopsifios

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε ότι ο Σώκος δεν ήξερε τι έκανε όταν μεγαλόστομα έλεγε ένα μεγάλο ΝΑΙ στην επένδυση στο Πλατυγιάλι απο τους εκ του ΚΑΤΑΡ;;;
Ο Σεφερτζής (επικοινωνιολόγος του Γιώργου, του Σώκου, και προσωπικός φίλος του Νίκου του Ανδρέα Γ.Π. και αδερφός του Γιώργου Γ.Π.) τυχαία είναι και ο ειδικός σύμβουλος της επένδυσης. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι το ΚΑΤΑΡ θα τοποθετούσε-κυριολεκτικά- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. Άξιος ο μισθός όλων των παρατρεχάμενων και συνοστιζόμενων χρισμένων και επιχρυσομένων. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Μανώλης (οργισμένος)

Υ.Γ. Όσον αφορά το μέλλον της πόλης μας τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Ανώνυμος είπε...

Μεσολογγιτες και ναυπακτιοι ξυπνηστε και στειλτε τον σωκο στα αζητητα

Ανώνυμος είπε...

την εφαγε απο πισω τελικα ο σωκος..συγχαρητηρια

Ανώνυμος είπε...

eseis ki o malavetas toso diana stin provlepsi sas. re asxolitheite me tipote pio sovaro apo tin poli mas ki afiste ta senaria. xeiroteroi ki apo dimosiografika tsirakia ginate.

Ανώνυμος είπε...

αντε σωκο αγορι μου καλα τα πηγες..τελικα η ζωη φερνει τα πανω κατω και ποδεικνυει οτι σε κομματα ολα ειναι ρευστα