Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Κεραμιδογατιά, πρατίνες και μπλογκόσφαιρα

ΛΥΝΕΙ ΘΕΜΑΤΑ Ο.... ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ


''Ένα από τα πολλά ζητήματα που για την πλειοψηφία των κατοίκων του νομού μας αποτέλεσαν και τη βάση της πτωτικής πορείας του νομού μας τα τελευταία 30 χρόνια ήταν και η μεγαλομανία των Μεσολογγιτών και η κόντρα που ανέπτυξαν με το Αγρίνιο (και πάντα σε όφελος ,τρίτων).
Ευτυχώς όμως ανάμεσα σε όλα τα άλλα (καλά και κακά) ο νέος αυτοδιοικητικός χάρτης που υλοποιείται από τις αρχές του 2011 και μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου άθελα του δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα.
Και η λύση του είναι οριστική και ελπίζουμε μόνιμη. Κατ' αρχάς τελειώνει τις πρωτεύουσες των νομών. Έτσι δεν θα έχουμε από 1/1/2011 Μεσολόγγι πρωτεύουσα Αιτωλ/νίας. Κατά τον «Καλλικράτη» πλέον το Μεσολόγγι (όπως και οι άλλες πόλεις του νομού θα συνοδεύονται από τη φράση Δυτικής Ελλάδας). Π.χ.: Δήμος Μεσολογγίου Δυτ. Ελλάδας, Δήμος Ξηρομέρου Δυτ. Ελλάδας κ.ο.κ.
Έπειτα τελειώνουμε δια παντός με αυτό το κωμικό που επέβαλε το φασιστικό Μεταξικό καθεστώς. Τελειώνουμε με αυτό το γελοίο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Εφ' εξής θα υπάρχει πλέον μόνο Δήμος Μεσολογγίου (νέτα-σκέτα). Εκτός και το κίνημα των Μεσολογγιτών απλωθεί και στην Κατοχή, το Νιοχώρι, τη Γουριά ή τη Σταμνά και το Λεσίνι και έχουμε νέα «Ιερά» και «όσια», στον κάμπο της παραχελωϊτιδας.
Και αυτά είναι από τα καλά του Καλλικράτη.''


Το ανωτέρω άρθρο αυθεντικόν δείγμα κρετινισμού αγροτοποιμενικού κεραμιδόγατου και εργολάβου Σώκειας προπαγάνδας μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση όχι τόσο για την ανιστόρητη ολιγοφρένεια του συντάκτη του και το αστείο των αιτιάσεων περί Μεσολογγίτικης Μεγαλομανίας αλλά περισσότερο διότι πέραν της προκλητικής του ασέβειας, βρίθει ανακριβειών και ασχετοσύνης. Υποσχόματε ότι θα επανέλθουμε με αναρτήσεις, βάζοντας στην θέση του το Μπακογατί που ψάχνει μανιωδώς κεραμίδι στο μπετοβαρές Αγρίνιο περιοριζόμενοι για την ώρα σε σύντομη επιχειρηματολογία περί του αντιθέτου των ισχυρισμών του.
Συγκεκριμένα, στον επίμαχο νόμο και στο άρθρο 1 παράγραφος 2 αυτού, αναφέρεται ρητώς ότι συστήνεται Δήμος με την επωνυμία <<Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου>>  με έδρα το Μεσολόγγι καταργουμένων των προυφισταμένων δήμων.
Στο άρθρο 3 του ιδίου νόμου περί συστάσεως και συγκροτήσεως περιφερειών και στην παράγραφο 3ζ , αναφέρεται ότι συστήνεται περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος η οποία περιλαμβάνει τους νομούς Αιτ/νίας, Αχαίας, Ηλείας με έδρα της περιφέρειας την Πάτρα. Κάθε νομός αποτελεί και περιφερειακή ενότητα και κάθε πρωτεύουσα νομού είναι έδρα της αντίστοιχης περιφερειακής ενότητας.  
Τα συμπεράσματα δικά σας περί της ποιότητας και νοητικής επάρκειας δημοσιογραφίσκων και ελλιποβαρών μπλόγκερς του πολύπαθου καταργημένου νομού μας.  

Ο  Επίτιμος 



38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣΙΝΙ;
ΖΗΤΩΩΩ!!!
ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΓΑΤΙ....

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα μπραβο σας ...καλο ειναι να μιλαμε με επιχειρηματα ωστε να εξεφτελιζεται ο τοπικισμος και η παρανοια καποιων

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

επίτιμε,για το ιστορικό της ονομασιας "Ιερά Πόλη" ο γάτος έχει καρατσεκαρισμένο δίκιο όμως...
και σταματήστε να τσακωνεστε αγρινιο-μεσολογγι, στη πάτρα γελάνε και με τους δυο, γιατί τη βολεύει και σας χαντακώνουν και τις 2 πόλεις. Ξεκολλάτε, κοιμάστε.

Ανώνυμος είπε...

ιμι οι μιτρουσ αμπ του βαλτι
θα μ'πιτε αν και του βαλτι εγνι ιϊρο τωρα, μπας κι πλισο ακριβοτερα τα γρουνια ποχω;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ;
ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ψαράκη (Άραψ) έλαβε ποτέ στο παρελθόν θέση ή έκανες ότι σου έλεγε ο Σώκος;
Πάντως σε όλες τις κινητοποιήσεις πρώτος ήσουν!!!!
Ρε ούτε για τα όρια του Δήμου δεν εμφανίστηκες ποτέ και τώρα θες να κάνεις τον Δήμαρχο;

Ανώνυμος είπε...

ρε φουληδες τι ζορι τραβατε με την ιερη πολη? δε βλεπετε τα χαλια σας? ολο δολοφονιες, ληστειες, ναρκωτικα και παρτουζες εισαστε. Εχετε το θρασος να μιλατε κι απο πανω?

Ανώνυμος είπε...

2.21 στο χωριο σου οτι ειστε αγραμματοι,απολιτιστοι και βλαχοειδη το ξερουμε ,αλλα να μη μπορειτε να διαβασετε 2 γραμμες παραπαει.βρε κοπανε δεν λεει οτι δεν υπαρχουν πια πρωτευουσες νομων και οτι παει η προνομιακη μεταχειριση?δεν λεει οτι καταργηθηκε το ιερα πολις?ρε μεσολογγιτες ξυπνηστε κει δειτε ποιους εχετε διπλα σας

Ανώνυμος είπε...

Kalo einai ekei sto Agrinio na anoiksete kai kanena biblio 'i na diavasete kai tipota sto internet gia to mesolongi.iera polis egine oxi epi metaxa(oxi to koniak foulides) alla noritera!!!epipleon vraxorites to vraxori/'i agrinio logo agron) de tha ginei pote proteuousa an den to exete katalavei alla kai efeteio de vlepete mias kai pou se mia perifereia 2 efeteia de xorane!!!distixos gia esas to Iera polis tha meinei dioti etsi orizei o nomos tis xoras kai oxi o nomos ton vlaxoriton!!! anistoritoi mia fora anistoritoi panta!

Ανώνυμος είπε...

Αγρινιώτες αυτό παραπάει.Μια ζωή κινείστε στο παρασκήνιο υπονομευοντας την πόλη μας.Αλλά να μην σέβεστε την ιστορία και το αίμα που χύθηκε παραπάει

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή πρέπει οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας ότι δεν ισχύει σε όλα τα θέματα το μότο "ο θάνατός σου η ζωή μου". Πάνω σε αυτή την παιδαριώδη, υποβολιμιαία από τουσ πολιτικούς άρχοντες (??? μάλλον γυφταίους...) της περιοχής και υπό την πίεση πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων έχει σπαρεί αυτή η ανόητη διχόνοια μεταξύ των δύο πόλεων. Μεσολογγίτες δε σας φταίνε οι Αγρινιώτες που εκμεταλλευτήκανε τις εποχές των "παχιών αγελάδων" και αναπτυχθήκανε όταν κάτι τέτοιο ήταν ακόμη δυνατο στην Ελλάδα. Αγρινιώτες κι εσείς δε σας φταίνε οι Μεσολογγίτες που όπως και να το κάνουμε ζουν σε μια πόλη ιστορικής σημασίας - οτιδήποτε αντίθετο ήθελε ειπωθεί θεωρώ πως είναι ΚΑΙ ασεβές ΚΑΙ ανιστόρητο ΚΑΙ ανθελληνικό ΚΑΙ υποβιβάζει τον λέγοντα- και η οποία γεωγραφικά έχει τα εχέγγυα να αποτελεί προσβάσιμο και λειτουργικά καλύτερο διοικητικό κέντρο του Νομού. Σε κάθε περίπτωση αν συνειδητοποιήσουμε τι υπάρχει γύρω μας θα δούμε ότι και οι δύο πόλεις έχουν στοιχεία προς αξιοποίηση τα οποία αφήνουν ανεκμετάλλευτα. Αναλωνόμαστε στη διαμάχη για το Πανεπιστήμιο ή το Εφετείο, λες και είναι αυτοί οι μόνοι πόροι που μπορεί να αξιοπιοιήσει μια πόλη για την οικονομική της και γενικότερη ανάπτυξή της. Ε, λοιπόν ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΒΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ. ΚΟΙΝΩς ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ.... ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΧΥΘΗΚΕ;
ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΟΙ ΒΡΑΧΩΡΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΒΑΛΤΙΝΟΙ ΚΛΠ
ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Κ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ...ΑΠΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΕΚΤΑΣΗ 48% Τ ΝΟΜΟΥ)

Κ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΤ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΤΟ 2012 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...Κ ΟΙ ΜΗΝΑΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑΝΕ
ΚΑΝΙΝΙΣΤΕ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

12.40 σουλιωτες,ξηρομεριτες και βαλτινοι,οπως αιτωλικιωτες και απο παραχελωιτιδα υπηρχαν.Βραχωριτες φυσικα δεν υπηρχαν διοτι το βραχωρι δεν ειχε ελληνες.Επειδη λοιπον χυθηκε και το αιμα αυτων ενας λογος παραπανω να το σεβαστουν οι απιθανοι τυποι στο χωριο σου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΒΡΑΧΩΡΙΤΕΣ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;;
ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ IMBRAHOAR ( ΒΡΑΧΩΡΙΟΥ) ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ...
ΠΡΑΞΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΨΑΡΑ , ΤΟ ΣΟΥΛΙ , ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΩΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΕΡΗ ΠΟΛΗ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΙΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Σ π δεν υπαρχει κανενας νομος και καμια συνυπαρξη μαζι σας στο μελλον.Οσο για το δημο αγρινιου μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα παραμεινει ετσι

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

2,51 και 2,54

όλη η Ελλάδα πολέμησε και ηρωικά.

το όλο ζήτημα είναι ότι το Μεσολόγγι πολλές φορές κρύβεται πίσω από τίτλους ενώ συστηματικά τις τελευταίες δεκαετίες έχει μείνει πίσω γιατί το ίδιο το Μεσολόγγι και η νοοτροπία του είναι περίπου προπολεμική σε θέματα ανάπτυξης, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ- σε βάθος χρόνου- το Μεσολόγγι απλά εθελοτυφλεί.
Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

2:54 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΝΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Σ.Π.
ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΝ ΔΕΗ
ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΝ ΠΛΥΘΥΣΜΟ Κ ΕΛΕΓΕΣ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ...ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ...

Τ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΝΤΩΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΤΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Τ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΝ ΕΧΕΙ...
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Κ ΜΑΛΛΟ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΝ ΚΥΡΙΟ/Α 2:54, ΔΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΙΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

file moy 2:54 k egw apo to mesologgi eimai, alla den kanw etsi opws esu. prospa8oume na petixoyme ena dialogo

Ανώνυμος είπε...

ο ΜΠΑΚΗΣ Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΒΛΑΧΟΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..

Ανώνυμος είπε...

Ο μπακής το τσιράκι του σώκου , γνωστό φασιστοειδές που κινείται σαν φίδι γλύφοντας δεξιά και αριστερά , μέσα από το μπλόγκ του βγάζει όλο το κόμπλεξ του και το μένος για την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.
είσαι γάτος ρε μπακή...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΤΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΗ ...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΑΤΕ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ;

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΥΣΤΟΓΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...
ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ;;;;
ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΑΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ρε μπακή κάτσε στο τυπογραφείο σου εκεί στο βραχώρι και άσε τα μαθήματα περι δημοκρατίας και ιστορίας για άλλους ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΕΝΤΛΩΣ ΑΚΥΡΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΝ ΒΛΑΧΙΑ ΣΑΣ Π ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ...ΒΛΑΧΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

Σ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα όσα ό μπλόγκερ με το όνομα Κεαμιδόγατος γράφει για το Ιερά Πόλις και όλα τα άλλα. Ο άνθρωπος βρε παιδιά δεν λεει πουθενά να πάψει η πόλη να χρησιμοποιεί αυτό τον τιμητικό τίτλο. Εγω κατάλαβα ότι εννοεί όλους αυτούς (κάποιους απο εμας έστω) που τον χρησιμοποιούμε για να καλύπτουμε όλες τις αδυναμίες μας και τις καθυστερήσεις. Και αν εννοεί αυτό δεν έχει και άδικο. Όπως δεν έχει αδικο για τον Μεταξικό νόμο του 1937. Όλα τα άλλα που γράφετε μάλλον αηδίες είναι και μας κατεβάζουν πολύ χαμηλά.

Ανώνυμος είπε...

ρε 7.48 ή είσαι ηλίθιος ή εισαι ο κεραμιδόπουστρας ο μπακής καλλυμένος ...

ο κεραμιδόπουστρας γράφει ακριβώς :

" ...Έπειτα τελειώνουμε δια παντός με αυτό το κωμικό που επέβαλε το φασιστικό Μεταξικό καθεστώς. Τελειώνουμε με αυτό το γελοίο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Εφ' εξής θα υπάρχει πλέον μόνο Δήμος Μεσολογγίου (νέτα-σκέτα)...."

κι ένα μικρό παιδί να διαβάσει το άρθρο καταλαβαίνει το μίσος και το φθόνο που βγάζει. εσύ είσαι τόσο ηλίθιος που δεν το βλέπεις;;;;

Ανώνυμος είπε...

To Mpoxwri se liga xronia dn 8a iparxei logw ts anodoy ts sta8mhs ts 8alassas...parte to xampari. xaneste, e3afanizeste. elate sto Agrinio na meinete p 8a einai sxedon para8alassio...to kalokairi mpania stn paralia t Agrinioy k t xeimwna ski sto panaitwliko oros

by agrinion state

Ανώνυμος είπε...

meta poio metaxiko nomo 12.50..afoy o kallikratis toy 2010 opos grafei sto artro eisagei nea rytmisi..ti metaxas kai malakies

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΜΟΣ 3852/2010 ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 1:

" ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 87
7 Ιουνίου 2010
1785
NOMOΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3852
Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
ΜΕΡΟΣ A΄
ΣΥΣΤΑΣΗ − ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Οι δήμοι και οι περιφέρειες συγκροτούν τον πρώτο και
δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και ως έκφραση
της λαϊκής κυριαρχίας αποτελούν θεμελιώδη θεσμό του
δημόσιου βίου των Ελλήνων, όπως αυτός κατοχυρώνεται
από τις διατάξεις του άρθρου 102 του Συντάγματος
και του Ευρωπαϊκού Χάρτη Τοπικής Αυτονομίας που
1. ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Αγρινίου με έδρα το Αγρίνιο αποτελούμενος
από τους δήμους α. Αγρινίου β. Παραβόλας γ. Παρακα−
μπυλίων δ. Στράτου ε. Νεάπολης στ. Αγγελοκάστρου
ζ. Παναιτωλικού η. Αρακύνθου θ. Μακρύνειας και ι. Θε−
στιέων, οι οποίοι καταργούνται.2. Δήμος Άκτιου − Βόνιτσας με έδρα τη Βόνιτσα
αποτελούμενος από τους δήμους α. Ανακτόριου β. Πα−
λαίρου και γ. Μεδεώνος, οι οποίοι καταργούνται.
3. Δήμος Ξηρομέρου με έδρα τον Αστακό αποτε−
λούμενος από τους δήμους α. Αστακού β. Φυτειών και
γ. Αλυζίας, οι οποίοι καταργούνται.
4. Δήμος Ναυπακτίας με έδρα τη Ναύπακτο
αποτελούμενος από τους δήμους α. Ναυπάκτου β. Απο−
δοτιάς γ. Πυλλήνης δ. Πλατάνου ε. Αντιρρίου και στ.
Χάλκειας, οι οποίοι καταργούνται.
5. Δήμος Αμφιλοχίας με έδρα την Αμφιλοχία αποτε−
λούμενος από τους δήμους α. Αμφιλοχίας β. Ινάχου και
γ. Μενιδίου, οι οποίοι καταργούνται.
6. Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου με έδρα το Μεσο−
λόγγι αποτελούμενος από τους δήμους α. Ιεράς Πόλης
Μεσολογγίου β. Οινιάδων και γ. Αιτωλικού, οι οποίοι
καταργούνται.
Β. Στο δήμο Θέρμου δεν επέρχεται καμία μεταβολή.
Γ. Ο Δήμος Θέρμου χαρακτηρίζεται ως ορεινός...."

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΗ . ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπακή και λοιπή ομάδα "δημοσιοκάφρων" του κεραμιδόγατου...
τι θέλετε πλέον απο τη ζωή μας; Πανεπιστήμιο θέλατε σας το έδωσαν. Μεγάλο δήμο θέλατε σας τον έκαναν κι αυτόν. νοσοκομείο ζητήσατε το έχετε έτοιμο. Τι άλλο τελικά θέλετε; μήπως μπορείτε να μας πείτε ευθαρσώς; Θέλετε τις έδρες των υπηρεσιών του νομού; Πάρτε τις. έτσι κι αλλιώς οι αγρινιώτες δημοσιουπάλληλοι το μόνο που προσφέρουν στο Μεσολόγγι είναι επιβαρυνση στο αποχετευρικό δίκτυο της πόλης (τον καφέ τους τον πέρνουν απ' το Βραχώρι ή στο πλαστικό λόγω καρμοιριάς απο το σπίτι). Θέλετε την Μητρόπολη; Πάρτε τη. Σας χαρίζουμε και το γκρί, χοντροκομμένο και κλειστό μονίμως κτίριο μιας και ο μητροπολίτης σας κατοικοεδρεύει alloy. Θέλετε μήπως καιτον τίτλο της πρωτεύουσας; Πάρτε τον κι αυτόν! ποσώς μας κάνει διάφορο! έτσι κι αλλιώς αυτό μόνο στα χαρτιά ισχύει σήμερα. ότι και να κάνετε όμως δεν μπορείτε να μας πάρετε ούτε την ιστορία μας, ούτε τον πολιτισμό μας, ούτε την πανέμορφη λιμνοθάλασσά μας, ούτε την ηρεμία μας, ούτε την καλωσυνάτη και μεγαλόκαρδη ράτσα μας. εσείς είστε άλλο πράμα. παράξενο. μίζερη, άσχημη και τραχιά η περιοχή σας. και αυτό αποτυπώνεται στο χαρακτήρα σας. έτσι είναι. Και αυτό κ. Κεραμιδοτέτοιε μας δεν αλλάζει όσα χαρτιά κι αν υπογραφούν! Πάρτο και χώνεψέ το! αν πάλι δε μπορείς, έλα να σε ξεναγήσουμε στην πόλη μας. μπορεί και ν' αλλάξεις γνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανιστόρητε γατούλη, το Μεσολόγγι ανακηρύχθηκε ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ το 1933.
Ο Μεταξάς "κατέλαβε" την εξουσία στις 4/8/1936.
Χαζοπονηρέ γατούλη άλλο ..33 και άλλο ..36.
Τρία χρόνια διαφορά.Άρα είτε είσαι ανιστόρητος,είτε σκορπάς ψευδείς πληροφορίες και επομένως είσαι συκοφάντης.
Αν ισχύει το β΄,τότε καλό θα ήταν, να γνωρίζεις και μια άλλη χρήση των μεσολογγίτικων αυγοτάραχων.Ενίοτε, μετατρέπονται σε "όργανα" για ιατρικά κλήσματα σε κάτι "στράκια", που χρησιμοποιώντας τα διάφορα Μ.Μ.Ε. διαβάλλουν ΣΚΟΠΙΜΑ και λοιδωρούν.

Ανώνυμος είπε...

ρε γατε μιας και τα νεα μαθαίνονται γρηγορα στον τοπο μας, για πες μας το φαιδρο κειμενό σου να το χρεώσουμε στο δημαρχό σου μιας και είσαι απ' ότι λενε στενός συνεργάτης του; μάλλον εκει ε; και μιας απο ιστορία εισαι παραμορφωμενος πες μας ποιες πόλεις στον ΚΟΣΜΟ ειναι χαρακηρισμενες ως ΙΕΡΕΣ; άντε να σε βοηθήσουμε δυο (2) είναι...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι καιρος καποιοι κλεισμενοι στην γυαλα τους να δουν πως μας βλεπουν οι γειτονες μας και πως λειτουργουν κατα του Μεσολογγιου.Υπενθυμιζω οτι ο εν λογω συντακτης του κειμενου,ο μπακης,ειναι στενος συνεργατης του σωκου και πολλες φορες αποτελει φερεφωνο του.Αυτα να τα δουν καποιοι ανοητοι που εσπευσαν να ψηφισουν σωκο,κατι κομματικα γλειφτρονια που εχουν βγαλει γλωσσες και γλειφουν σωκους,μωραιτηδες και μακρυπιδηδες.Μην καθεστε αμετοχοι και μιλατε για διχονοια και αλλες μαλακιες.Εδω εχουμε ενα πραγματικο αντιπαλο που μπορουμε να αγνοησουμε μονο διεκδικωντας οτι μας ανηκει(διεκδικηση ομως οχι λογια) και στοχευοντας την αναπτυξη....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 8:12, τι άλλο θέλουν οι βλάχοι και ασχολούνται με μας;
Ας βάλουμε και εμείς μυαλό όμως να σταματήσουμε τα πολλά σούρτα - φέρτα στο Αγρίνιο όπου τους αφήνουμε τα λεφτουδάκια μας. Να δεις μετά τι κωλοτρομάρα θα τους πιάσει.
Και κάτι άλλο. Προσέξτε την στάση των βουλευτών στις δημοτικές εκλογές. Κάποιοι θέλουν ξανά δήμαρχο τον Λαδόγιαννο για τους ευνόητους λόγους.
Για να αποτελειώσουν τη λεηλασία της τετραετίας......

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 5.24

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ.
ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.