Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Και επίσημα εχρίσθη ο Γ. Ψαράκης

     Τελικά όπως αναμενόταν το χρίσμα από το Πασοκ για τον διευρυμένο Δήμο Μεσολογγίου πήγε στον πιστό θεματοφύλακα των Σώκειων Αρχών τον κ Ψαράκη. Ο υποψήφιος που προκαλλικρατικά ζητούσε αυτόνομο Δήμο με Αιτωλικό-Οινιάδες κατά τις Σώκειες εκφάνσεις, επιβραβεύτηκε για αυτή του τη συλλογιστική από το κυβερνών κόμμα. Λέτε να λειτούργησε τόσο δυνατά στο παρασκήνιο ο κ. Σώκος για να προωθήσει τον εκλεκτό του? Πολύ πιθανόν με βάση όλα όσα βλέπουν τα μάτια μας να εξελίσσονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σ' αυτό τον δύσμοιρο τόπο. 
     Μέσα στην πίκρα του ο κ. Σώκος για την επιλογή Κατσιφάρα γλυκάθηκε ελαφρά που ο εκλεκτός του πήρε το χρίσμα στον μισητό Δήμο Μεσολογγίου, υπολογίζων ότι έτσι θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο της ανάπτυξης του Αγρινίου εις βάρος των άλλων πόλεων του νομού χωρίς να υπάρχει αντίδραση από την έδρα της Υποπεριφέρειας Δυτικής Ελλάδος. 
     Δεν ξέρουμε τι θα πράξουν οι συνυποψήφιοί του αλλά θεωρούμε ότι η ανωτέρω επιλογή αποτελεί προσβολή για την πόλη του Μεσολογγίου όχι τόσο επειδή εχρίσθη μη Μεσολογγίτης αλλά περισσότερο διότι εχρίσθη άτομο απολύτως προσκολλημένο στον τοπικιστικό Σωκικό Υμέναιο. Με βάση την μέχρι τώρα συμπεριφορά του ως Αντινομάρχη και τις δηλώσεις του κατά καιρούς ότι το Μεσολόγγι καλλικρατικά θα έπρεπε να πορευτεί μόνο με Χάλκεια, τίποτε δεν εγγυάται ότι ο Χρισμένος θα παλέψει για τα συμφέροντα του Μεσολογγίου ενάντια στο άκρατο τοπικιστικό εξαμβλωματικό παραλήρημα  κάποιων από τη γειτονική μας πόλη. 
     Καιρός είναι όλοι αυτοί που επιβουλεύονται φανερά ή κρυφά την Μεσολογγίτικη πρόοδο να πάρουν ένα γερό εκλογικό μάθημα ώστε να γίνει σε όλους συνείδηση ότι ο ιδανικός υποψήφιος είναι αυτός που παλεύει πραγματικά για αυτόν τον Δήμο.

Ο  Αιρετικός 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο κ ΨΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ , ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ Η ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΙΔΩΜΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

μαυρο στον ψαρακη..παντα απων για το Μεσολογγι

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ ΓΙΑΝΝΗ
1)ΜΕ ΧΑΒΙΕ-ΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
2)ΠΟΥΛΗ -ΚΑΛΑΜΠΑΚΟ ΤΕΩΣ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
3)ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ
ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΧΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

oraies epiloges kanei to pasik..epiloges itas

Ανώνυμος είπε...

OΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΕ ΟΥΣΤ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΚΛΑΡΙΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

ολα τα εξαπτερυγα του λαδογιαννου,τωρα ειναι ψαρακη. Ολα τα λαμογια που κονομησαν και σκυβουν για να περασουν απο την πυλη,στηριζουν ψαρακη. Ο εφοριακος που τον εβριζε,πηρε εντολη απο τον κυρ αντρεα κ αυτος,επειδη το βολεψε. Ερχονται γιαουρτια κ ντοματες.

Ανώνυμος είπε...

είδα με και τους Μεσολογγίτες τι έκαναν γι ατον τόπο τους (Πρεβεζάνος και Λαδόγιαννος κι ας είναι από Ευηνοχώρι)
Μαύρο σε όλους χρειάζεται παιδιά. Την τσέπη τους θα κοιτάξουν να γεμίσουν μην έχετε αμφιβολία. Μαύρο και σε κάθε χαιρετισμό τους αξίζει να τους διαολοστέλνουμε. Μόνο αυτό τους αξίζει. Καιρός να ξυπνήσουμε. ΜΑς πίνουν το αίμα όλοι. Μην αφήσουμε ξανά την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αντίσταση, ψήφο σε κανέναν. Τόσα χρόνια τους είδαμε όλους. Εμείς ζούμε την καθημερινότητα με ότι αυτή συνεπάγεται. Αυτοί θα επιβιώσουν. Για τον τόπο τους αλήθεια θέλουν να εκλεγούν; Χέστηκαν γι ατο Μεσολόγγι και το κάθε Μεσολόγγι. Ας ξυπνήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΩΩΧΧ.....
ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ...ΠΡΩΙΝΟ (ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ - ΨΑΡΑΚΗ)
ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ...ΟΡΑΜΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ?
ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ....

evinohorinews είπε...

Χαλαρώστε ρε παιδιά.

Θα πρέπει να δούμε
ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους και
ΟΛΑ τα στελέχη των συνδιασμών
για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το αν αξίζει κάποιος ή όχι.
ΥΠΟΜΟΝΗ και θα δούμε...........

Ανώνυμος είπε...

ρε εσύ 5:15. εσύ δεν ξέρεις να γράψεις θα κρίνεις τους άλλους. κάτι τέτοιοι σαν και σένα ψηφίζουν για αυτό πάμε κατά διάολου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ αραψ, τι σου έταξε το μεσημέρι ο Βισβίκης; Ότι θα σε στηρίξει;
Ούτε τον δικό σου δεν θα βρεις , άραψ.

Ανώνυμος είπε...

Άραψ και τρελοκοτσιδάκιας απέναντι στο ΛΑδόγιαννο.
Θα σας πάρει με τις σύριγγες.