Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Οι φίλαθλοι της Θύρας 2, απαντούν για τα επεισόδια με τον Τηλυκράτη

Μετά την "επίθεση" που δέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, από μερίδα του τύπου μετά το παιχνίδι  της προηγούμενης Κυριακής με τον Τηλυκράτη αισθανόμαστε υποχρεωμένοι προς το φίλαθλο κοινό να απαντήσουμε!
1. Είναι γνωστό σε όλους (όσους ασχολούνται) πως η Επίσημη "ΘΥΡΑ 2" απέχει από το γήπεδο ή τα "παλιά" μέλη της πηγαίνουν σπάνια και μεμονωμένα.
2. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν επιτέθηκε κανείς από τους παρευρισκομένους σε οικογένειες και παιδιά όπως γράφτηκε ψευδώς και κατά κόρων. Τα όποια επεισόδια δημιουργήθηκαν με τους 90+ κιλών "συνοδούς" του παράγοντα της ομάδας της Λευκάδος, οι οποίοι θεώρησαν σκόπιμο να αναρτήσουν το πανό της ομάδας τους φάτσα φόρα στην είσοδο του γηπέδου και προς τα αποδυτήρια της ΑΕΜ!!!
3. Μετά το 0-1 οι συγκεκριμένοι "συνοδοί - οπαδοί" ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους προκάλεσαν υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους προς κοπέλες, οικογένειες και ανήλικους φίλους της ομάδας μας. Αυτό φυσικά με το ένα χέρι, γιατί στο άλλο κουνούσαν περήφανοι τα πτυσσόμενα γκλοπς που κρατούσαν. Αν αυτοί οι "κύριοι" ντυμένοι με παραλλαγές και μαύρα ρούχα κ.α. ξυλοκοπήθηκαν όπως λένε από ανήλικους ή κοπέλες, ουδεμία ευθύνη φέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΜ, αλλά μόνο η αστυνομία που δεν μπόρεσε να τους προστατέψει από τα "άγρια 16άχρονα"!!!
4. Ποιος τοποθέτησε οπαδούς δύο ομάδων στην ίδια κερκίδα;; Δεν μας το εξήγησε κανείς, καθώς πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία!!!
5. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα Αγρίνιο Σπορ, που ήταν γι' άλλη μια φορά αντικειμενική προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, καθώς και την αθλητική εκπομπή του Αχελώος ΤV, που επίσης κράτησε αντικειμενική στάση!!!
6. Θέλουμε να μας απαντήσει η εφημερίδα της Πόλης μας, ποιοι προσβάλουν το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ;;;
Αυτοί που συμμετέχουν στα παραδοσιακά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Ιεράς Πόλης ή αυτοί οι 10-15 "κύριοι που είναι "δίπλα" στην ομάδα καθημερινά και σκάβουν τον λάκκο των ποδοσφαιριστών πίσω από την πλάτη τους, ενώ θάβουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν τον μοναδικό χρηματοδότη της ομάδας ομάδας, τον οποίο όμως αποθεωθούν όταν είναι παρών!!! Μήπως ανεβάζουν την Πόλη οι "παράγοντες" με τα λεφτά του κ. Παγούρα ή μήπως οι θεσμικοί παράγοντες της περιοχής που δεν ξέρουν που είναι το γήπεδο της ΑΕΜ.
7. Επειδή μιλάμε σπάνια, θέλουμε να πούμε συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Ασπρογέρακα, που κάνει ότι καλύτερο μπορεί και με μικρό κόστος, αντίθετα με κάποιους δήθεν "ΑΕΜάρες" που πήδηξαν από το καράβι μόλις είδαν τα δύσκολα!!!
8. Καλό θα ήταν πριν γράψουμε οτιδήποτε να κάνουμε ρεπορτάζ. Καλό θα ήταν η αστυνομία της πόλης να προστατέψει επιτέλους τους πολίτες της απ' όλα αυτά που συμβαίνουν (είναι γνωστά) και όχι να συλλαμβάνουν οικογενειάρχες για χούλιγκανς. Επίσης καλό θα ήταν να μάθουμε κάποια στιγμή γιατί πάντα δημιουργούνται επεισόδια εντός και εκτός Μεσολογγίου (Άρτα, Πρέβεζα) όταν προπονητής των αντίπαλων ομάδων είναι ο κ. Ξανθόπουλος;; 
9. Δεν περιμένουμε καμία απάντηση ή και να λάβουν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Απέχουμε και θα απέχουμε όσο η πόλη δεν στηρίζει την αγαπημένη μας ομάδα. Μαγαζάτορες, έμποροι και λοιποί συγγενείς στηρίξτε επιτέλους την ΑΕΜ, αλλιώς λεωφορεία και στο Αγρίνιο για ψώνια!! Βουλευτές και πολιτευτές θα σας κάνουμε δώρο ένα GPS για καμιά βόλτα στο γήπεδο!!!
10. Η ομάδα μας γιορτάζει εφέτος τα 80 λαμπρά της χρόνια. Τέρμα οι κίτρινες φανέλες, τέρμα τα λάθη. Θέλουμε την ΑΕΜ δυνατή και με τα παραδοσιακά της χρώματα. Έχετε ευκαιρία από τη νέα περίοδο να αποκαταστήσετε το τραγικό λάθος της φετινής εμφάνισης. 
ΑΕΜ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.
Σ.Φ.ΑΕΜ
ΘΥΡΑ 2

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μας πουν, ποιος υπογράφει αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση; Ποιος είναι ο εγκέφαλος που καλύπτει τις αθλιότητες που έγιναν; Μήπως πέταγε πορτοκάλια με ξυραφάκια κι αυτός;
Έχουν και το θράσος να λένε ότι τους κάλυψαν οι αγρινιώτες; Άλλο που δεν ήθελαν να γινόμαστε περίγελοι. Φταίει η αστυνομία που δεν κάνει την δουλειά της και τους αφήνει να αλωνίζουν. Γιατί από την τοπική κοινωνία έχουν στιγματισθεί.

Ανώνυμος είπε...

Mωρέ 7:03 είσαι απλά για γέλια. Μόνο από εδώ μέσα ξέρεις να τα λες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΩ;ΜΑ ΣΕ ΤΙ ΠΟΛΗ ΖΟΥΜΕ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟΥΡΑ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ;ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΛΑΚΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΘΙΓΜΕΝΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

7:24 και 8:06 γράψτα όλα μαζί αφού ο ίδιος είσαι..

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΡΑ 2, ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....

ΘΥΡΑ 6 ΡΕ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........... Α ΕΘΝΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΕΞΗ

Ανώνυμος είπε...

Τα τσογλανάκια απέκτησαν και φωνή και βγάζουν ανακοίνωση

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα του μηδέν και του τίποτα,
της απόλυτης γελοιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι κομπλεξικοί σκάσανε μύτη..σας κλανιές πετάγεστε..όσο για σένα γύδι α' εθνική λες, για την ΑΕΜ κάθεσαι κ βλέπεις..ουστ όλοι..όταν μάθετε τα χρώματα της ΑΕΜ πείτε το και σε μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑΚΟ..

Ανώνυμος είπε...

ρε στα προηγουμενα παιχνιδια που ειστε εσεις ολοι που εχετε και αποψη?μολις μαθατε οτι θα ερθει κοσμος στο γηπεδο κοσμος που αφησε λεφτα στο μεσολογγακι (φαγητο,καφε) ριχτηκατε να κανετε τα κουτσαβακια,ολα τα προβληματα που εχετε σπιτια σας τα βγαζετε στο γηπεδο,ΔΕΝ σας θελουμε ρε αλητακια καλυτερα να μηνουμε εμεις οι 20 μπου παμε καθε κυριακη γιατι εσεις δεν ευχαριστιεστε με κανεναν προεδρο.........

Ανώνυμος είπε...

είσαι από αυτούς τους 20 γραφικούς που γκρινιάζουν και πάνε γήπεδο πέντε φορές την μέρα γιατί δεν αντέχεις την γυναίκα του. Γραφικοί και ρουφιάνοι σε όλα. Πρωτάθλημα να πάρει η ΑΕΜ πάλι κάτι θα έχεις να πεις. Φαίνεται πόσο αγαπάς την πόλη, αποκαλώντας την μεσολογγακι. Είναι ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ρε. Κάτι τέτοιους γέροντες σαν εσένα έχουμε και δεν μπορεί η πόλη να κάνει τίποτα. Ανάθεμα και αν έχεις δει την ΑΕΜ εκτός Μεσολογγίου. εσείς οι 20 γραφικοί καταντήσατε έτσι την ΑΕΜ. Άντε τράβα στην ασφάλεια να τους πεις ότι σε αποκάλεσα γραφικό..ξέρεις εσύ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΜ ΤΟ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΤΕ ΤΟ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

στον 11.ο9 ρουφιανος και γραφικος εισαι εσυ που οχι μονο δεν ξερεις τι εστι ΑΕΜ αλλα αμφιβαλω αν ξερεις που πεφτει το γηπεδο η μπορει να ξερεις γιατι περνας οταν πας βολτα στο λιμανι.Εχουμε φαει τη ζωη μας στην ΑΕΜ ειμαι απο αυτους που καθονται μια ζωη χαμηλα στην περα κερκιδα ξερεις εσυ απο αυτους που γουσταρουν να πεζουν στην ΑΕΜ Μεσολογγιτακια απο αυτους που εχει παει και 10 φορες εκτος και απο αυτους ρε ψωνιο που βαρεθηκε να ακουει τις κριτικες απο κατι λαμογια σαν εσενα.Οταν κοιταξεις κατω χαμηλα στις κερκιδες θα δεις ποιος ειμαι η μαλλον ρωτα καλυτερα κανεναν που πηγαινει στο γηπεδο γιατι εσυ δεν το εχεις κανει αυτο...(μπορει ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΟΠΩς ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

pame re panaitolikaraaaaaaaaa............

Ανώνυμος είπε...

saltseno γράψε σχόλια στο δικό στο blog. μην μπαίνεις σε κάθε blog και γράφεις ότι να ναι. γιατί δεν μας λες ποιος είσαι;;;

Ανώνυμος είπε...

παναιτωλικαρα εμεις τουλαχιστον δεν φτασαμε στο σημειο να κοψουμε το αυτι απο διαιτητες ουτε να χρησιμοποιησουμε τη σημαια του εποπτη για αλλο σκοπο [ξερεις εσυ ποιον]. στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι

Ανώνυμος είπε...

re xamena kormia.. alithia kanete ayti ti sizitisi? toso gia to diaolo eiste? alla de ftaite eseis.. tetoio mpourdelo einai i ellada pou kati tsoglania san kai esas trigyrnate eleytheroi kai de sas mazeyei kamia klouva. alla poios na sas mazepsei? tetoious san kainsas exoun gia roufianous kai sas afinoun kai ksekavlonete... oust zoa...

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη να μας πουν ποια νούμερα υπογράφουν την ανακοίνωση. Για να δούμε ποιοι είστε, εμφανιστείτε να πείτε ευθαρσώς ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα στο γήπεδο. Ντροπιάζετε το Μεσολόγγι βρωμιαραίοι

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι τα παλια καλά χρόνια....

Θυμάμαι μέσα στην Αχαγιά με προπονητή Κυράστα , με Ταράση κλπ.
Κάνει το 0-1 ο Ασημάκης και κάνουν ντού οι Αχαγιώτες ...
Μέχρι και σήμερα θυμούνται το ξύλο που έφαγαν...
Να βλέπεις μεσολογγίτες 60 και 70 χρονών να ρίχνουν το ξύλο της αρκούδας...
Ωραία χρόνια...αγνά...

Στη Μάνδρα Αττικής πάλι , φωνάζει ο συγχωρεμένος Σπύρος Μαρκουτσάς " εδώ το λένε Ρούμελη , το λένε Μεσολόγγι" μέσα στους αρβανίτες και γίνεται το ντού.
Φεύγαμε και δεν κοιτάζαμε πίσω...

ωραίες αναμνήσεις...

Ανώνυμος είπε...

δεν εισαστε απατσι, δεν εισαστε ζουλου, είσαστε οι χουλιγκανς του τσιπουρολαβρακιού...

ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........