Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ειδικοί συνεργάτες κατά το δοκούν ;

Παράνομη και καταχρηστική φαίνεται να είναι η πρόσληψη, με την υπ. αριθμ. 17/2011 απόφαση του Δημάρχου κ. Κατσούλη, του κ. Κωνσταντίνου Πουρνάρα  (τέως συνεργάτη του κ. Μωραίτη) σύμφωνα με την υπ. αριθμ 139/2009 απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που μας απεστάλη από αναγνώστη μας και η οποία αναφέρει τα όσα φαίνονται και επισημαίνονται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.
Όπως διαπιστώνουμε, θα πρέπει να αποδεικνύονται τα ειδικά προσόντα για την πλήρωση της θέσης του ειδικού συνεργάτη για την προώθηση θεμάτων τύπου,  επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προσόντα που δεν συνάγεται από που τα διαθέτει ο κ. Κ. Πουρνάρας καθότι τυγχάνει πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ  Μεσολογγίου, δηλαδή ο τίτλος σπουδών του δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο για το οποίο προσελήφθη και έτσι δεν  προκύπτει καμία αξιόλογη και ουσιαστική επιστημονική εξειδίκευση σε θέματα τύπου, επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 
Ερώτημα αποτελεί φυσικά  και το τι προσόντα διαθέτουν  τα  άλλα τρία (3) άτομα που κατέθεσαν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επίμαχη θέση. 
Θα αποτελεί επομένως  σκάνδαλο ή τουλάχιστον παρατυπία,  η οποιαδήποτε επικύρωση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου που είναι αρμόδια για τον  κατά νόμο έλεγχο. Τέλος δεν ξέρουμε και αναμένουμε να δούμε εάν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έχουν αντιδράσει ή είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στα αρμόδια όργανα για να ακυρώσουν την ως άνω απόφαση του κ. Δημάρχου..

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχισαν τα οργανα!!!!!!!
ωρε γλεντια....

Ανώνυμος είπε...

ο πουρναραs θα βαλει και τον πατερα του και τον αδερφο του με κατι μηχανηματα να χαλασουν... οπ να φτιαξουν εργα...στο δημο οπωs εκαναν και με τουs προηγουμενουs δημαρχουs

Ανώνυμος είπε...

Έχει πυκνώσει τις επισκέψεις της η "αιθέρια ύπαρξη" σε γραφείο αξιωματούχου του δήμου Μεσολογγίου. Σε σημείο μάλιστα που οι υπάλληλοι να κρυφογελάνε με τα καμμώματα του εν λόγω κυρίου.
Πληροφορίες λένε ότι αιτία είναι ότι ο συγκεκριμένος έδωσε (και μάλιστα εκτός της αρμοδιότητας του) βέβαίωση ότι η συγκεκριμένη καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες οπότε λογικό είναι να της...
άνοιξε η όρεξη της κυρίας για μόνιμη θέση!!!

Ρε μπάς και τρέχει τίποτε άλλο και τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στο δήμο. Θα τον δούμε με τσιρότα τον συγκεκριμένο αν τον κάνει τσακωτή η γυναίκα του.....
Ενα τρωκτικό του Δήμου!!!

http://antidimos.blogspot.com/2011/02/blog-post_4000.html#more

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν ντρεπονται εκει στο Δημο;Ο Πουρναρας του Μωραιτη είναι καλύτερος από ολα αυτα τα παιδια που ειναι ανεργα και παιρνουν 700 ευρω;Αυτος με πτυχιο λογιστικης παιρνει 2000 επειδη εκανε πολιτικη στο γραφειο Μωραιτη..ντροπηηηη

Ανώνυμος είπε...

τρελα πραγματα γινονται στο δημο..και πολυ θρασος βρε αδερφε αυτος ο Κατσουλης

Ανώνυμος είπε...

1)Ο ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΚ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ)ΕΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι.
2)ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (5.000ε ΤΟ ΜΗΝΑ)ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΕΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ.
Μ

Ανώνυμος είπε...

ΗΠA: ''Βράζει'' η Ομογένεια... Αγανάκτηση και απογοήτευση
''ΜΠΡΑΒΟ'', στον πρωθυπουργό της Ελλάδας GAP, στον υπουργό Εξωτερικών και στους ''άξιους'' διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ: Κατάργησαν τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις γιά το...Ολοκαύτωμα.


Στις 10 Φεβρουαρίου '11 εφέτος η καθιερωμένη εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο γενικό προξενείο Νέας Υόρκης.
''Aνεπιθύμητοι'' οι...'Ελληνες και οι Ελληνοαμερικανοί γιά την εθνική τους επέτειο, αλλά ευπρόσδεκτοι οι Αμερικανο-Εβραίοι, που κατηγορούν, συκοφαντούν γραπτά Ομογενείς κι ελληνικά ΜΜΕ ως ''αντιαμερικανούς'', ''παρανοϊκούς'', ''ξενόφοβους'', ''λυσσαλέους αντισημίτες'' κ.ά.
(Παρά την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και των διπλωματικών μας αποστολών στις ΗΠΑ, δεν είδαμε -ως αντάλλαγμα- έστω ΜΙΑ εκδήλωση στην πρεσβεία ή στα προξενεία του Ισραήλ στις ΗΠΑ ή σε εβραιοαμερικάνικη Οργάνωση, γιά τα ελληνικά ''Ολοκαυτώματα'' ή άλλα ελληνικά ζητήματα)

Ανώνυμος είπε...

Βρε μάγκες αυτή η παραπομπή στο σχόλιο του 2.25 λέτε να έχει λαβρακόπουλο;
Τελικά, και για να μην κρυβόμαστε, ο Λαδάς τί τους πότιζε; Για τί ξαφνικά όλοι και όλες το παίζουν NEXT TOP MODEL.
Ο Κατσούλης τί άποψη έχει για όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Απορω ποιο μυαλο τα σκεφτεται ολα αυτα!
φοβερα τα σεναρια που πλεκονται αλλα ειναι παραμυθια !!!!
Για να χαλαρωνουμε και να απολαμβανουμε το ξυδακι μας μερικοι !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αλαζονικό το ύφος του Προέδρου. Μήπως νομίζει ότι έχοντας αυτό το τουπέ θα έχει περισσότερο κύρος και θα τον σέβονται περισσότερο.Τουλάχιστον να αφήνει να τελειώνουν τις σκέψεις τους οι σύμβουλοι, δεν είναι κακό, δεν του αφαιρούν δόξα.

Ανώνυμος είπε...

γιατι,ρε ψαρομυαλοι,ςχετε κανεναν καλυτερο απο των κωστακη?
βουλωστε το και στηστε κ..ο να σας πηδαει ο θανος..
αρκετα μας ειχατε πρηξει με το βερελη. τωρα ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ,Ο ΣΩΚΟΣ,Ο ΠΟΥΡΝΑΡΑσ, ΗΛΙΘΙΟΙ....
Α,ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξύδια 9.25 προς το παρον το μπουκάλι απο το ξίδι σου έχει μπει κανονικά και με το νόμο...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά έλεος μ' αυτόν τον Πουρνάρα! αυτό είναι το πρόβλημα του δήμου; όλα τα υπόλοιπα πάνε καλά; ας σοβαρευτούμε λίγο. άλλα είναι αυτά που πρέπει να μας απασχολούν! και σε κάθε περίπτωση άντε να δούμε τι έχει να μας πει ο καθένας και μετά τον κρίνουμε! λες και όλοι οι υπόλοιποι στο δήμο καλύπτουν το γράμμα του νόμου! με αυτή τη λογική ο Κατσουλης θα έπρεπε να μην αναλάβει καν δήμαρχος αφού παρανόμησε καραμπινάτα στις εκλογές και το παραδέχθηκε και ο ίδιος!

Ανώνυμος είπε...

11.47 ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ..ΕΙΔΙΚΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΗΤΟΣ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΗΤΟΣ..ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΩΜΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ..ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΩΡΕ ΣΥ..ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ..ΤΣΑΚΩΝΑ...ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ..Α ΝΑΙ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΑΔΕΛΦΙΑ