Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Απαντήσεις Δ.Παπαθέου σε σχόλια, και διευκρινίσεις


Αγαπητοί φίλοι μπαίνω στο πειρασμό να σας πω μερικά πράγματα παρά το ότι είχα σκεφτεί να μην απαντήσω ξανά σε ανώνυμα σχόλια:
1.- H λέξη ‘’Ηγήτορας’’ είναι άστοχη και πάντως δεν μου ταιριάζει. Αν ρωτήσετε όσους έχουμε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια ελπίζω ότι θα σας πουν ότι κολάει καλλίτερα η λέξη ‘’συντονιστής’’ αφού το μόνο που έκανα είναι να οργανώνω και κατά το δυνατόν να συντονίζω ανθρώπους που έχουν προσωπικότητα και κύρος, καθόλου μικρότερο από το δικό μου και με τους οποίους έχουμε περίπου ίδιες ιδέες για την διοίκηση του τόπου.
2.- Μόνον ανενεργός δεν είμαι, αλλά μάλλον βολεύει μερικούς να το διαδίδουν.
3.- Προστατευόμενος δεν χρειάστηκε να υπάρξω ποτέ στην ζωή μου.
4.- Εχω ένα κακό (μάλλον),  να γνωστοποιώ τις σκέψεις μου και έτσι να δίνω τροφή στον καθένα σας να σχολιάζει με καλή ή κακή πίστη ("τι θα γινόμαστε χωρίς βαρβάρους";).
5.- Δεν ξέρω ποιός είναι ο Νano Latino και σήμερα που διάβαζα τις τόσο "βαθυστόχαστες¨ παρατηρήσεις του επί παντός επιστητού θέλησα να μάθω ποιός είναι μήπως και μπορέσω να αποκρυπτογραφήσω λίγο τα γραφόμενά του απογυμνώνοντάς τα από την αριστερή(ίστικη) κουλτούρα τους, έχοντας κατά νού την προσωπικότητα του ανθρώπου.
6.- Σας έχω παρακαλέσει να κρίνουμε τους ανθρώπους από τα έργα και τις πράξεις τους και να μην ψυχογραφούμε  κατά το δοκούν.
7.- Αν οποιοσδήποτε έχει να καταλογίσει σ’ εμένα οφειλές γραμματίων, πλην των τραπεζών, παρακαλώ να το πεί χωρίς φόβο και πάθος μήπως μάθω και εγώ καλλίτερα τον εαυτό μου.
8.- Δεν θα συμμετέχω στην διαδικασία ανάληψης κανενός εμμίσθου καθήκοντος για λόγους που και να τους αναπτύξω θα τους χλευάσετε ανώνυμα και πάλι θα βγείτε από πάνω. Είμαι στην διάθεση όλων όμως για μιά συζήτηση που ο καθένας θα ‘χει και τ’ όνομά του μαζί.
9.- 'Οποτε μου ζητήθηκε να βοηθήσω τον τόπο μας δεν το αρνήθηκα και δεν θα το αρνηθώ, ούτε και σ’ αυτόν τον "κακό" Κατσούλη, που όμως είναι Δήμαρχος και καλό θα ‘ναι για όλους μας να πετύχει μερικά πράγματα.
10.- Πιστεύω ότι δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα να με ταυτίσουν με τον κοινό παρονομαστή κάποιου κόμματος, ούτε νομιμοποίησα με την παρουσία μου ενέργειες που θεωρούσα έξω από τα πιστεύω μου. τουλάχιστον προσπάθησα πολύ γι’ αυτό.
11.- Και τελειώνω λέγοντας ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο, αντίθετα όπως όλοι που κάθε μέρα βρισκόμαστε και ζούμε δίπλα δίπλα σ’ αυτό το τόπο,  έχω τα χίλια όσα ελαττώματα γι’ αυτό και προσπαθώ πολύ να μην βλάπτουν τους άλλους .
Ευχαριστώ για την φιλοξενία το Μπλόγκ που…"με προστατεύει"
Δημήτρης Β.  Παπαθέου 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://antidimos.blogspot.com/2011/02/k.html#more

Ο ΠιKατσου δεν τρώει... τρέφεται!!!

Ήθελα να ξέρω όταν θα φύγει απο το δημαρχείο ο ΠιΚατσου πόσο θα είναι το χρέος; με το ρυθμό που πάει δηλαδή.
Ένα πουλάκι σφύριξε για τα νέα κατορθώματα του. Όταν έγιναν οι εκλογές της δεύτερης Κυριακής μετά μια περίπου εβδομάδα γιόρτασαν τα επινίκια στο ραδιομέγαρο (με τη βοήθεια μπουφέ). Αφού έφαγαν και ήπιαν τον άμπακο (μερικοί παραλίγο να σκάσουν κιόλας) και εν μέσω συζήτησης όλοι οι σπουδαίοι για τα...
μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, ετέθη και το ζήτημα (στην ηγετική ομάδα τουλάχιστον) ποιος πληρώνει το τσιμπούσι. Η απάντηση φυσικά ήταν μα ο δήμος. Μόνο που εξήγησαν στον κ. Μπούλη ότι μην κόψεις τώρα τιμολόγιο αλλά αργότερα αφού θα πληρωθείς όταν θα αναλάβουμε και το Μάρτιο που θα ξεκινήσει ο προϋπολογισμός. Και ακόμη δεν είχε αναλάβει φανταστείτε να αναλάβει κιόλας!!! Γιαυτό μην ακούσω κιχ από κανένα για περιόδους χάριτος και κάτι τέτοια. Ο άνθρωπος έδειξε τι είναι ακόμα και σ' αυτούς που δεν τον ήξεραν.
Από τότε μέχρι και σήμερα φυσικά έγιναν και άλλα τραπέζια αναλόγου διαμετρήματος όλα με τον ίδιο τρόπο. Θα τα βλέπουμε να σκάνε σιγά σιγά.
Αυτά για να βλέπουν οι δημότες τι βγάλανε.
Ενας πάρα τρίχα υποψήφιος...

ΥΓ: Και μη μας παρουσιάσει κανένα τιμολόγιο μούφα κανείς εκεί από το δήμο γιατί υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ : ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ...
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" , ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΙΧΝΑΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΤΙ ΣΩΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ...
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Π.Δ.
"ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"
(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Λάμπρο των 1:30 δεν μπαίνει κανένας στο blog και είπες να προβάλλεις τις μπαρούφες μέσα από το Iera Polis. Έννοια σου και έρχονται καυτά στοιχεία για την Αναπτυξιακή. Ετοιμάσου να αρχίσουν τα όργανα...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. [αυτό για να εναρμονιστώ με το σλόγκαν της ημέρας].

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Ή Ο ΠΑΠΑΣ. ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μητσο η αισθηση που μου δινεται ειναι οτι προσπαθεις να δικαιολογησεις ευκαιριας παρουσιασθεισας αστοχες επιλογες

Ανώνυμος είπε...

Αφού την προηγούμενη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης τη δημοσιεύσαμε με την μικρότερη δυνατή γραμματοσειρά, την τελευταία που λέει για το τι έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, τη θάψαμε τελείως.Αντίθετα μια απλή απάντηση σε σχόλιο, πρώην υποψήφιου δημάρχου, την μετατρέπουμε σε ανάρτηση.Δικαίωμά σας βεβαίως, αρκεί να μη πείτε μεγάλα λόγια για "Αντικειμενική, έγκυρη, έγκριτη" κ.λ.π. δημοσιογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει τυ μύγα μυγιάζεται...

Ανώνυμος είπε...

O ABOLEFTOS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΤΕΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Έχει σημασία ποιος είναι ο ΑBOLEFTOS φίλε 5.18, ή αν αυτά που λέει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 1:30 ΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΚΑΤΕΛΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Η αντίδραση του Μήτσου τελικά είναι σε σχόλιο που έγινε στο μπλόγκς και στο οποίο πονηρά του θέτουν εσωσυντροφική κριτική η στο κείμενο ου Νάνο Λατίνο;Ειλικρι.Ο Νάνο δίκιο πάντως έχει που τον λέει απενεργοποιημένο γιατί έχει αποσυρθεί από τα δημοτικά,δεν ήταν υποψήφιος και γενικά δεν είχε παρουσία

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νάνο βλέπω μια μανία με τον Σώκο, τον Μουρκούση και τον Κατσούλη. Δια της ατόπου σιγά - σιγά θα σας βρούμε. Μόνο που δεν είναι και τόσο αντρίκειο να κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία και να σκιαγραφείτε κατά το δοκούν προσωπικότητες. Τουλάχιστον να προτείνουμε στον κ. Μπρούμα να σας πάρει μαζί συνεργάτη

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως καποιοι ''Μητσοι'' με την ανικανοτητα και τον εγωκεντρισμο τους αναπαραγουν την καταντεια της πολης μας διευκολυνοντας τους εχθρους της(αγρινιοτικο λομπυ) να δρουν ανενοχλητοι....