Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οι φρούδες διακηρύξεις του Κατσούλη στα αχνάρια του Λαδά, ή άλλα λέμε προεκλογικά και άλλα κάνομε μετά

 '' Κατά την πρώτη συνεδρίαση  του Νεόκοπου Δημοτικού  Συμβουλίου  ένα από τα κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν και η έγκριση του πρωτοκόλλου και η  οριστική παραλαβή του Δημοτικού έργου (διαμόρφωση του προαυλίου χώρου τα Καλά Καθούμενα.) στο Μεσολόγγι.
Το ανώτερο έργο  αποτελεί μια πονεμένη ιστορία, αφού ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2006 σαν παραχώρηση του τότε Περιφερειάρχη  Σπυρίδωνα προς τον ομοϊδεάτη του Δήμαρχο Μεσολογγίου Γ. Πρεβεζάνο  για ενίσχυση του προεκλογικού του αγώνα ενόψει των εκλογών  του Νοεμβρίου.
Ο τότε Δήμαρχος ανέθεσε το έργο στον  φίλο του και συνεργάτη του Εργολάβο Σοφιανό και κάποια Κυρία Κρικοχωρίτη με την διαδικασία του κατ επείγοντος, αποσπώντας την πρωτοφανή για τα χρονικά έκπτωση 3%.  Ο αρχικός προϋπολογισμός  ήταν 200,000 χιλ. Ευρώ και χρόνο υλοποίησης ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.  Με τις εκλογές του Νοεμβρίου 2006 έχασε ο Πρεβεζάνος  και εξέλέγη  ο Αναγνωστόπουλος  και η παρέα του . Και ενώ είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα κάνει έλεγχο στα Δημοτικά έργα του προκατόχου του και θα   καταλογίσει ευθύνες αντί για αυτό  στο Πρώτο  ακριβώς Δημοτικό του Συμβούλιο στις αρχές του 2007 έβαλε θέμα παράτασης  του ανωτέρου έργου  με ένα αόριστο αιτιολογικό  και αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού.  Αυτό επανελήφθη αρκετές φορές  παρά τις διαμαρτυρίες αρκετών Συμβούλων  και τελικά έφτασε το έργο  280,000 χιλ. Ευρώ. Με πλήρη σύμπραξη  των εργολάβων και του Αναγνωστόπουλου.
 Να σημειωθεί ότι το ανώτερο έργο (άθλιο κατασκευαστικά) δεν τόλμησε ο λαδάς –Αναγνωστόπουλος  να το εγκρίνει και να το παραλάβει  στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις  3- Δεκεμβρίου , αλλά το άφησε  για έγκριση απ την νέα Δημοτική Αρχή  υπό το Κατσούλη .
Μπαίνει ερώτημα πως γνώριζε ο λαδάς ότι ο Κατσούλης θα παραλάβει το έργο τη στιγμή που  προεκλογικά έχει διακηρύξει σε όλους  τους  τόνους ότι θα κάνει διαχειριστικό έλεγχο  στα έργα του προκατόχου του και θα ζητήσει ευθύνες;  
  Γιατί ο Κατσούλης με τέτοια πρεμούρα έτρεξε να παραλάβει της Άρτας το Γεφύρι μετά από 5 χρόνια; Μία είναι η εξήγηση , διότι πίσω από  το επίθετο Κρικοχωρίτη  κρύβεται η κ. ΦΟΥΝΤΑ που με άλλο επίθετο έπαιρνε έργα ως εργολάβος και με άλλο έβαζε  υποψηφιότητα υπό τον Κατσούλη, συμπεριφερόμενη ως Πολιτικός απατεώνας .
Συμπολίτες του Αιτωλικού  να την χαίρεστε  διότι η εν λόγω Αντιδήμαρχος γνωρίζει από έργα και  ίσως απογειωθείτε. ''
                                                        ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυρά Μάρω δε μας τα λες καλά...

Κρικοχωριτη σε λένε ή φούντα ;;;

Για να ξέρουμε οταν έρθει η ωρα πως θα σε φωνάζουμε...

Γιατρέ πολλοί νομίζουν οτι σε κοροιδεύουν. Μη σε νοιάζει όμως τίποτα . Προχώρα και ξεσκεπασε τους όλους.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούμε, ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

Θα μείνω στην τελευταία πρόταση, γιατί το όλο πρόβλημα είναι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ενότητας Μεσολογγίου. Το ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ προεκλογικά δεν πέρασε καθόλου από το Αιτωλικό και τώρα μας αποκαλεί συμπολίτες; από που κι ως που; Συνδημότες ναι αλλά όχι και συμπολίτες. Ευτυχώς που δεν μας είπες ιεροπολίτες. ΄Οσο για "να την χαίρεστε", γνωρίζετε ότι μόνο στο Αιτωλικό έχουμε αντιδήμαρχο όχι από τα σπλάχνα μας, αλλά παρόλ' αυτό τη στηρίζουμε και περιμένουμε να δούμε αν θα την χαρούμε ή θα την λουστούμε.
Γ.Σφ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία συναυλία η χθεσινοβραδινή.
"Ωραίος" και ο λόγος του ιεροδημάρχου που ντύθηκε καρναβαλοδήμαρχος.
Ωραίο όμως και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του συγκροτήματος στο τέλος προς τον κ.ΚΩΣΤΑ.
Άραγε ποιον κ. ΚΩΣΤΑ;
ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ;
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο κ.ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;
ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;
ΜΗΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;
ΤΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ;

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια η φουντα τελικα εχει μεγαλη ιστορια..παντου μπλεκεται..και με τις πελαδες ειχε παρε δωσε

Ανώνυμος είπε...

Η πιο σαχλη , η πιο παιδαριωδης δικαιολογια που ακουσα προκειμενου το συμβουλιο να εγκρινει το εν λογω θεμα και ορισμενα αλλα που αφορουσαν διαγραφες απο εκλογικους καταλογους, ειναι αυτη που ειπε ο δημαρχος οτι δηλ η εγκριση του πρωτοκολλου παραλαβης του εργου ειναι τυπικη γιατι ηδη η προηγουμενη δημ. αρχη το εχει παραλαβει αλλα εχει ακυρωθει αυτη η αποφαση αυτή.Και ρωτω δεν εχει υποχρεωση το νυν δημ συμβουλιο να εξετασει την νομιμοτητα του εργου. Αν δηλ το θεμα αφορουσε αλλη υποθεση π.χ.την εκποιηση δημοτικης περιουσιας και ειχε εγκριθει απο το προηγουμενο συμβουλιο , παλι η διαδικασια εγκρισης απο το νυν θα ειχε τυπικο χαρακτηρα? Δεν γινονται συνυπευθηνοι ολοι οι δημ συμβουλοι που ψηφισαν στη παρανομια? Δινουν αφεση αμαρτιων χωρις να εξετασουν τιποτε. Ο Κατσουλης μπορει να ειχε τους λογους του , οι υπολοιποι τι ειχαν. Ο αντιδημαρχος που ξερει απο εργα εκανε ερευνα πριν εισηγηθει την έγκριση?

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι στον Δήμαρχο Κατσούλη γίνεται γενναία αντιπολίτευση από το πρώτο κιόλας λεπτό από τα μπλόγκς,από το μέτωπο ελευθέρων δημοτών και τον Μαργαρίτη.Οι εφημερίδες τα πνίγουν όλα,ο Μουρκούσης κάνει αόριστες ανακοινώσεις και ο πρεβεζάνος,αναγνωστόπουλος μέχρι στιγμής απόντες.Σε δύο μήνες θητείας έχουμε δει εξωφρενικά πράγματα όπως τα εξής:
1.Ξαφνική σύμπραξη με Παπαθέου και τον συνδυασμό του πρίν αναλάβει θητεία και προτάσεις για ανάληψη θέσεων όπως ο συνήγορος κλπ.Ανακοινώσεις Παπαθέου ότι θέλει να βοηθήσει τη νέα δημοτική αρχή.
2.Άμεση πρόσληψη σκορδα και πουρνάρα πρίν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
3.Αναμένεται και η πρόσληψη Ρεπάσου.
4.Απόφαση Δημοτικού συμβουλίου που καθορίζει προμηθευτές μέσα στους οποίους είναι και εκλεγμένοι.
5.Τιμολόγιο Κοταντάκη.
6.Παραλαβή του έργου "καλά καθούμενα"
7.Τοποθετήσεις σε φιλαρμονικές και άλλες θέσεις χωρίς διαγωνισμό και ΑΣΕΠ.
8.Απερίγραπτη αλαζονεία και κομματική συμπεριφορά εποχών ανδρέα παπανδρέου.
9.Ούτε μια αντίδραση ουσιαστική για εφετείο.Απόλυτη ταύτιση με το Αγρίνιο.

Sebastian είπε...

ΑΜ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ !! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ;; ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! ΩΧΡΙΑ Η SIEMENS ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ !! ΡΕ ΔΕ ΦΤΥΤΕ Τ' @@@@@@ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Mάλλον κύριε Μπρούμα δε μας τα λέτε καλά...Όλα αυτά που λέτε έχετε αποδείξεις??? Διότι μηχανικός πριν λίγο με ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο έργο είχε δημοπρατηθεί κανονικότατα...Αν συμβαίνει αυτό, μάλλον το κείμενο είναι αήθης προσωπική επίθεση! Ίδωμεν σύντομα...

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Το έργο είχε δημοπρατηθεί κακονικότατα, το πως έγινε και γιατί δεν το υπέγραφε ο προηγούμενος δήμαρχος δεν ξέρουμε τι γινόταν με την παλιά γεοπώνο που δεν υπέγραφε τα σχετικά έγγραφα ποιός πήγαινε και πίεζε για υπογραφή δεν ξέρουμε και τι τηλεφωνήματα πίεσης γινόταν δεν ξέρουμε σχετική αλληλογραφία στο δημαρχείο θα υπάρχει . Καλό είναι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει λόγος προ ημερησίας και να απαντηθούν αν είναι όλα ξεκάθαρα .
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Αυτός που παρέλαβε το έργο δεν βλέπει τη λίμνη που σχηματίζεται στο δρόμο από την Κύπρου που πάει στο ΒΥΡΩΝΕΙΟ ; ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

ioahnis76@gmail.com είπε...

Απάντηση στον ανώνυμο των 7.19
Το έργο Καλά Καθούμενα δημοπρατήθηκε με τον γνωστό τρόπο που δημοπρατούσε όλα τα έργα ο Λαδάς, που κατάφερνε να τα δημοπρατεί και ταυτόχρονα να τα αναθέτει στους δικούς του εργολάβους Μηλωνά και Σοφιανό, τους δύο αγαπημένους του Πρεβεζάνου τους οποίους προσεταιρίστηκε μόλις ανέβηκε στον Δημαρχιακό θώκο. Δηλαδή και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος !

Τώρα ,τι δημοπρασία είναι αυτή που πτωχαίνει έκπτωση 3% μόνο ο Λαδάς και οι παρατρεχάμενοι εργολάβοι – Μηχανικοί κ. των 7, 19 μπορούν να σε πληροφορήσουν .
Αν θέλεις πιο υπεύθυνη ενημέρωση ρωτά την κ. Κρικωχορίτη – Φούντα ως πιο ειδική

Μετωπο Ελεύθερων Δημοτών Μεσολόγγι

Ανώνυμος είπε...

κ.Μπρούμα.Κάνεταιπολύ καλά που ψάχνεται με τόση πρεμούρα για τα κακως κειμενα του Δήμου μας,αλλά σε λάθος κατεύθυνση.Η εμμονή και η εμπάθεια που σας διακατέχει για την κ. Φούντα - Κρικοχωρίτη σας οδηγεί σε ένα παραλήρημα παραπληροφόρησης και συκοφαντίας που δεν αρμόζει σε σοβαρό πολιτικό άνδρα.Το φτηνό κουτσομπολιό δεν είναι πολιτικός λόγος και δεν προάγει τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Αν λοιπόν δεν ενημερώνεται τους συμπολίτες σας στηριζόμενος σε αποδεικτικά στοιχεία, για όσα κατα καιρους εξαπολυεται για την αντιδήμαρχο, πολύ φοβάμαι ότι ο πολιτικός απατεώνας θα είστε εσείς και οι φρούδες καταγγελίες σας.Μην εκτιθεσται λοιπόν παρασυρόμενος από προσωπική πικρία γιατί ο λαός του ΑΙτωλικου έχει άλλη άποψη για την κ. Φούντα- Κρικοχωρίτη (το ένα δεν αναιρεί το άλλο)

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ,ελπίζω οι ιατρικές σου ικανότητες να είναι πιο φερέγγυες από τις πολιτικές διότι με αυτά που γράφεις εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα...Η αυτοαναίρεση, της αυτοαναίρεσης, ω αυτοαναίρεση(μετά ειδικά και τα τελευταία σχόλιά σου...)

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Κατευθυνόμενη απάντηση του ανώνυμου των 12.35. Ο κ. Μπρούμας απλώς έχει αναλυτική ενημέρωση από τα τόσα που λένε και οι ίδιοι οι υπάλληλοι οι οποίοι άκουγαν τις φωνές όταν δεν υπέγραφε ο πρωην δημαρχος τα εντάλματα. Το έργο δηλαδή είναι τέλειο όλοι είστε ευχαριστημένοι από τα νερά που σχηματίζουν λίμνη . ΜΠΡΑΒΟ . ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς ΑΛΙΣΑΧΝΙΟ
ΜΠΡΑΒΟ!!που συμφωνείτε μαζί μου και που επιτέλους είπατε την αλήθεια.
Οτι δηλ, ο κ. Μπρούμας, ενημερώνεται απο τα κουτσομπολιά των υπαλλήλών...πολιτική διαδρόμου λέγεται αυτό και φτηνό κουτσομπολιό.
Οσο για το ποιός εκφράζει τις απόψεις του κατευθυνόμενα, θα σας συμβούλευα να κάνεται μια στροφή γύρω από τον εαυτό σας.