Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Αναγνωστόπουλος: «Χωρίς πρόταση ο κ. Κατσούλης για το νοσοκομείο Μεσολογγίου»

Από παλιότερες κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την έλλειψη πρότασης από την πλευρά της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου σχετικά με την προοπτική του νοσοκομείου της πόλης υπογραμμίζει σε δήλωσή του, ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος ύστερα από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα.
«Από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τα προβλήματα και την προοπτική του νοσοκομείου Μεσολογγίου αναδείχθηκε η έλλειψη οποιασδήποτε πρότασης από την πλευρά του δημάρχου, για το ζήτημα.
Όλοι όσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση διαπίστωσαν ότι ο κύριος δήμαρχος, όχι απλώς δεν γνώριζε το θέμα, αλλά ούτε καν είχε φροντίσει να καταθέσει στο σώμα ένα πλαίσιο προτάσεων.
Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε για ακόμη ένα σοβαρό ζήτημα της περιοχής κυριολεκτικά «να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα»…
Από την πλευρά μας και από τη θεσμική μας θέση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας, τόσο στο πρωτοβάθμιο επίπεδο, στο κέντρο υγείας Αιτωλικού και στα περιφερειακά ιατρεία, όσο και στο δευτεροβάθμιο, στο νοσοκομείο.
Όσον αφορά το μέλλον του νοσοκομείου τα όποια σενάρια υπάρχουν περί συγχώνευσης του νοσοκομείου με αυτό του Αγρινίου θα πρέπει με κάθε τρόπο να ακυρωθούν. Όμως το να υπάρξει συνεργασία των δυο νοσοκομείων για κοινές προμήθειες ή για εφημερίες είναι ένα θέμα που μπορεί να συζητηθεί και να εξετασθεί.
Εμείς λέμε ναι στη συνεργασία και όχι στη συγχώνευση, διότι συγχώνευση αυτόματα συνεπάγεται υποβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου σε κέντρο υγείας.
Θα πρέπει τέλος, ο κύριος δήμαρχος να αντιληφθεί ότι οι εκλογές τελείωσαν και ότι ο δήμος πρέπει να διοικηθεί, στην κατεύθυνση της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου.» τόνισε στη δήλωσή του ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ , ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ , ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ?
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ (Κα ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΑΝΕΥ ΑΜΟΙΒΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ.
ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΕ , ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

...και τόσα χρόνια που ήσουνα δήμαρχος τι "απέφερε " η ..."προσπάθειά ΣΟΥ" για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας ???

Ανώνυμος είπε...

Του Λάδα πολλά μπορούμε να του σούρουμε. Για τα θέματα της υγείας όμως δεν μπορούμε να πουΜε ότι αδρανεί.
Στο Ευηνοχώρι αυτός δεν έφτιαξε το ιατρείο;
Στο Μεσολόγγι αυτός δεν έφτιαξε το δημοτικό ιατρείο ;
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρονται στα παραπάνω σχόλια μάλλον είναι εκ του πονηρού αφού δεν πιστεύω να έχει τη δυνατότητα να στείλει στο Μποχώρι νοσοκόμα και να μη το κάνει.
Τέλος το ζηΤημα πλέον δεν είναι τι έκανε ή δεν έκανε ο Λαδας Αλλά τι κάνει ο Κατσούλης.
Αυτο είνΑι το ζήτημα.
Κι απ' ότι βλέπουμε ο Κατσούλης δεν κάνει τίποτε που να φέρνει σε δύσκολη θέση το ΠΑΣΟκ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ κε ΤΕΩΣ, ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ

Ανώνυμος είπε...

3:10 Λάμπρο ή Δημήτρη, (μάλλον ο δεύτερος γιατί ο αβόλευτος δεν ξέρει να γράφει): Ακόμη το ζήτημα είναι ο Λαδάς γιατί κατέστρεψε τον τόπο και πρέπει να γίνει πλήρης διαχειριστικός έλεγχος. Δεν δικαιούται δια να ομιλεί γιατί το μόνο που έκανε ήταν κινητοποιήσεις της πλάκας για να βγάζει φωτογραφίες για τα μουμουε. Από ουσία μηδέν γιατί ήξεραν ότι δεν είναι σοβαρός και δεν τον πλαισίωνε κανένας. Τον Κατσούλη θα τον κρίνουμε αργότερα, μην βιάζεσαι να κάνεις κριτική γιατί θα φανεί η εμπάθειά σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ
ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Σαπούνι μπορείς να χαλάς για το Λαδά αλλά σε λίγο θα χαλάς μπογιά για τα μαλλιά .
Και αυτή κοστίζει περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ...
ΠΙΟ ΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ...
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν είδα να γράφεται είναι ότι η γνωστή ψυχασθενής άρχισε πάλι τα ίδια στα δημοτικά συμβούλια κάνοντας το Μεσολόγγι ρεζίλι. Κανένας δεν της έλεγε να βγάλει το σκασμό και ο Σπανός κοτούλα, ούτε που αντιδρούσε. Ρε, που τον βρήκαμε αυτόν τον πρόεδρο;;

Ανώνυμος είπε...

9.27 ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ . ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.