Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή της πίτας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου





 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  8/2/2011                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                           Την Κυριακή 06-02-2011 στο Ξενοδοχείο “Θεοξένια” ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι. Π. Μεσολογγίου πραγματοποίησε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία τίμησαν με την παρουσία τους η πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου αλλά και σημαντικοί φορείς της πόλης και του νομού. Ανάμεσα τους ήταν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιαννακά Σοφία, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος, ο δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Παναγιώτης, ο αντιδήμαρχος κ. Κοταντάκης Δημήτριος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΕΣΕΕ κ. Παυλίδης Ηλίας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας κ. Τσιχριτζής Παναγιώτης, ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτ/νίας κ. Δημητρίου Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του 2/39 ευζώνων “Σχης Καραχρήστος”, καθώς και οι πολιτευτές κ. Καραπάνος Νικόλαος και κ. Φωτόπουλος Απόστολος.Κατόπιν, δόθηκε βραβείο επιχειρηματικής δραστηριότητας στον επιχειρηματία κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης ειδών υγιεινής “Παπαδόπουλος Γεώργιος” και στη συνέχεια έγινε τιμητική διάκριση στον τοπιογράφο κ. Παναγιώτη Αθανασίου, ως ένδειξη αναγνώρισης του ταλέντου και της ευαισθησίας του ,που με μεγάλη επιτυχία αναδύονται μέσα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα έργα τέχνης του.
Ακόμη, σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, βραβεύτηκαν οι συνταξιούχοι έμποροι του 2010 και τέλος, δόθηκαν 3 δωροεπιταγές αξίας 100 € σε 3 τυχερούς παριστάμενους, που θα εξαργυρωθούν σε χρυσοχοΐα της πόλης.
Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τα κανάλια LEPANTO και ΑΧΕΛΩΟΣ Τ.V.  
                                           Για το Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι επιτυχημένοι μαζί. Με λίγες εξαιρέσεις οι κρατικοδίαιτοι παρατάχθηκαν. Παιδιά μη σπρώχνεστε! Ο Πίκατσου θα κόψει σε όλους τιμολόγια. Με εξαίρεση τον τιμώμενο έχουν να μας πουν κάτι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν ή για το επίπεδο των μαγαζιών τους; Κατά τ' άλλα φταίει το Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 7.32 να βγούμε από τη μιζέρια μας αλλά πώς; Εσύ είσαι ευχαριστημένος από την εικόνα της αγοράς του Μεσολογγίου; ήταν εικόνα πόλης τα Χριστούγεννα η... εικόνα της αγοράς;
Σε προδιαθέτει η πόλη μας για να βγεις να ψωνίσεις στα μαγαζιά της; Εκδηλώσεις για τις εκδηλώσεις δε χρειάζονται στο Μεσολόγγι.
Φοράμε το κουστουμάκι μας τρέχουμε στις εκδηλώσεις και μετά τι;
ΤΙΠΟΤΑ.
Άντε να διοργανώσουμε και τον απόλυτο ξεπεσμό τώρα ,το καρναβάλι, να κινηθεί η κάβα του προέδρου και μετά στην παρακμή μας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

M'αρεσει που αναρτησατε και φωτογραφια της βολευτηνας του Αγρινιου.Τελικα τα θελει ο κ....
των Μεσολογγιτων.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κοιτάξεις την τσέπη σου θα πέσει και θα σε...πλακώσει.
Πέρα από θέμα τιμών τα ψώνια είναι και θέμα ψυχολογίας. Shopping therapy...τυχαίο; δε νομίζω.
Μια βόλτα στις παρακμιακές βιτρίνες των καταστημάτων της πόλης μας θα σε πείσει. Κι από τιμές; Χειότερα δε γίνονται. Ένα τεράστιο 50% και με μικρά γράμματα πιο δίπλα υπάρχει έως 50%.
Εμένα φίλε πάντως δεν μου περισσεύουν χρήματα για να τα αφήσω στους οπισθοδρομικούς καταστηματάρχες της πόλης μας.
Είναι και αυτοί που μέχρι τώρα σαμποτάρουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης με τα γύρω νησιά... Αυτοί που συστηματικά αποφεύγουν την ανάπτυξη της πόλης προς το λιμάνι.
Αυτοί που τόσα χρόνια έχουν φέρει την πόλη μας στην απόλυ τη παρακμή.