Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

τς γάμσι, τς ξικόλιασι, δι τς άφσι απόπου είχανι,

Μήνυμα σε μπουκάλι Παπανδρέου προς Τρόϊκα :

http://minimastompoukali.blogspot.com/2011/02/blog-post_7768.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και μόνο αυτό έχω να πω. Η ορολογία και ο τρόπος που στοιχειοθετούνται τα επιχειρήματα του γράφοντος, μόνο σε συνεργάτη του ΠΑΣΟΚ μπορούν να αποδοθούν, με απώτερο σκοπό τον εκφυλισμό κάθε προσπάθειας ανατροπής μιας ενδοτικής κυβέρνησης όπως αυτής του Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

Η μεταμεσονύκτιες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, οι οποίες φαινομενικά στρέφονταν κατά της τρόικας, περιείχαν και την δήλωση βόμβα: Ο κατεξοχήν ένοχος είναι ο ελληνικός λαός!
Συνειδητοποιεί ο μέσος Έλληνας το τι προσβολή αποτελεί αυτή η δήλωση: «Εντολές παίρνουμε μόνο από τον λαό»; Από την άλλη όμως δεν έχουν και δίκαιο; Δεν τους παρέδωσε το 43,92% του ελληνικού λαού την εξουσία και δεν είναι άρα συνένοχοι σε όσα έχουν διαδραματιστεί στον τόπο μας τον τελευταίο καιρό;
Η δικαιολογία ότι τους παροδήγησε ο ψιλός από την Μινεσότα με ψεύτικες δηλώσεις, δεν στέκει, διότι πρόσφατα, με της δημοτικές εκλογές (Καλλικράτης), τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν την δυσαρέσκειά τους και δεν το έκαναν, στο βαθμό τουλάχιστον που απαιτούσαν οι περιστάσεις.
Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Η Κυβέρνηση αυτή έχει την λαϊκή νομιμοποίηση και αυτό είναι η αιτία του κακού! Κανένας λαός, αν ήταν άμοιρος ευθυνών, δεν θα είχε ανεχτεί αυτήν την εν ψυχρό λεηλασία. Κανένας λαός, που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα καθόταν αδιαμαρτύρητα να ακούει τον Μίκυ Μάους (Ντερούζ) της Ε.Ε. και τον Γκούφη (Τόμσεν) του ΔΝΤ, να εκτονώνει επάνω του όλα τα ψυχολογικά απωθημένα του.
Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι συνένοχη.
Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός, γι αυτό δεν κουνιέται φύλλο!

ναυαγός εν αιθρία είπε...

Για τον σχολιαστή στις 9:27 έχω να πω πως με κατάλαβε και αισθάνομαι βαθύτατα ντροπιασμένος. Όσο για τον φίλο που σχολιάζει στις 10:24, ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα συμφωνήσω μαζί του. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, είναι πράγματι συνένοχη, είτε ψήφισε πασοκ, είτε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ απέχοντας από τις εκολγές.

Ανώνυμος είπε...

Και κλαμα οι πασοκοι.Βρε σεις αυτο το κομμα προαγει παντα κατσιαπλιαδες,ξυποληταρια που βγαζουν λεφτα απο τα λεφτα μας,θυρωρους και ατομα μειωμενης αντιληψης σαν τον Παπανδρεου.Κοιταξτε μονο ποιοι ειναι βουλευτες Αιτ/νιας του Πασοκ και θα τρομαξετε

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός που τους ψήφισε όλους αυτούς τους κυβερνώντες (44% πήρανε στις εκλογές αν θυμάστε) να τους λουστεί κιόλας. Το θέμα είναι ότι στις επόμενες εκλογές πάλι αυτοί θα είναι και ίσως να συμπράξουν όλοι μαζί για το καλό του τόπου και καλά..... Καλά μας κάνουνε αφού είμαστε κότες και πάμε και τους ψηφίζουμε κάθε φορά.