Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δεν αρκεί μια συγνώμη. Μας ξεφτίλησαν οι αλήτες

Επιστολή συγνώμης της ΑΕΜ προς τον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ :

Προς: Δ.Σ. Τηλυκράτη Λευκάδας
Κύριε Πρόεδρε, μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δ.Α.Κ. Ι.Π. Μεσολογγίου την 13/2/2011 στον αγώνα Α.Ε.Μ. – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:
1. Όσον αφορά την μετακίνηση των φιλάθλων σας στο Μεσολόγγι σας δηλώνουμε ότι ουδεμία ειδοποίηση είχαμε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας. Το αναφέρουμε αυτό διότι αν το γνωρίζαμε και ήμασταν εγκαίρως ειδοποιημένοι θα είχαμε φροντίσει σε συνεννόηση με την Αστυνομία να τοποθετηθούν οι φίλαθλοι σας σε χώρο απέναντι από την κερκίδα του Δ.Α.Κ. έτσι ώστε οι φίλαθλοι σας να μην βρίσκονται σε τόσο κοντινή απόσταση κ΄ στην ίδια κερκίδα με τους δικούς μας φιλάθλους.
2. Κατά την είσοδο σας στο Δ.Α.Κ. όπως θα διαπιστώσατε, η Διοίκηση της ομάδας μας σας καλωσόρισε αλλά λόγω της απουσίας της Αστυνομίας εκείνη την χρονική στιγμή δεν μπορούσαμε να πάρουμε μόνοι μας την ευθύνη να μεταβείτε στον προαναφερόμενο χώρο.
3. Δυστυχώς κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κάποιοι κακοί ‘’φίλαθλοι’’ που σας βεβαιώνουμε ότι δεν ανήκουν στο σύνδεσμο των οργανωμένων φιλάθλων μας, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον σας και πάνω στον πανικό που προκλήθηκε συνέβησαν όλα τα δυσάρεστα για όλους μας επεισόδια.
4. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας όπως θα διαπιστώσατε έκανε ότι ήταν δυνατόν να αποτρέψει τα θλιβερά γεγονότα.
5. Αμέσως μετά τον αγώνα συγκαλέσαμε έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο συζητήσαμε εκτενώς τα προαναφερθέντα περιστατικά και αποφασίσαμε ότι:
Να σας αποστείλουμε την παρούσα επιστολή ως ελάχιστο καθήκον μας και να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη τόσο στο Δ.Σ. σας όσο και στους φιλάθλους σας. Τα τελευταία 3 χρόνια που βρισκόμαστε στη Διοίκηση της ιστορικής Α.Ε.Μ., πασχίζουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα φαινόμενα βίας και σε μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει. Παρ΄ όλα αυτά όμως τα θλιβερά γεγονότα δε θα τα αφήσουμε πρώτα εμείς να περάσουν σαν να μην έγινε τίποτα.
Ήδη βρισκόμαστε σε μεγάλο προβληματισμό αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε διότι δεν συνάδει με το πολιτισμό και την ιστορία της Α.Ε.Μ. και την Ι.Π. Μεσολογγίου τέτοιες συμπεριφορές. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τις τελικές μας αποφάσεις όσον αφορά τις παραιτήσεις μας από το Δ.Σ.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι ειλικρινώς δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα και έχθρα με το σωματείο σας. Εξάλλου όσες φορές μας έχετε φιλοξενήσει στο γήπεδό σας ήσασταν ΚΥΡΙΟΙ, και πιστεύουμε να αναγνωρίσετε τις καλές μας προθέσεις.
Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν τέτοια γεγονότα να μην ξανασυμβούν.

 Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Ε.Μ.
  Με εκτίμηση
 Ο Πρόεδρος
  Παγούρας Γιώργος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ? ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΨΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Α Ε Μ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Οι κουλτουριάρηδες της πόλης μας έδειξαν γι αάλλη μια φορά το αληθινό τους πρόσωπο.
Ο κάθε κερατάς και δαρμένος από γυναίκες και φίλους έδειξε τον..ανδρισμό του βάζοντάς τα με παιδιά και οικογένειες.
Αν θέλετε πραγματικά κύριε Πρόεδρε ( ένας ακόμα Πρόεδρος από αυτούς που έχει γεμίσει το ελληνικό κράτος) ΄δωστε τα ονόματα αυτών των άθλιων αντρών στην αστυνομία για τα περαιτέρω. Γιατί τους ξέρετε ποιοι είναι. Κι αν οι θεριακλήδες αυτοί έχουν τα κότσια ας πάνε να πουν καλημέρα στην Λευκάδα σε αυτούς που προπηλάκισαν.
Οπότε, όχι άλλα δάκρυα. ¨εχετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης εσείς από αυτά τα άθλια υπικείμενα της πόλης μας.
Αλλά μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΕΜ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΑς. ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ . ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα 100 σχόλια για την αλλαγή διεύθυνσης στο ΙΚΑ μόνο 1 για τα ζώα που εκτονώθηκαν σε ανάπηρους κι ανυπεράσπιστους. Σπλάχνα της πόλης είναι άλλωστε! Ποιος μπορεί να τους κατονομάσει για να περιφρονηθούν από όλους;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

μερικα ζωα ξεφτιλιζουν την πολη μας...

αυτη ειναι η καταντια της πόλης...

οπως πριν απο 15-20 χρονια που δεν τολμουσε να κυκλοφορησει φανταρος στη πόλη .
ορμουσαν 50 πανω σε ένα και νομιζαν οτι ειναι μαγκες με α@#%&ια..

Α@#$%&ΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ??? ....ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ???.....

Ανώνυμος είπε...

Nτροπή σας.Αν νομιζετε οτι με υποκριτικες ανακοινωσεις λυνεται το προβλημα τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας.Να πουλατε εφε και προεδριλικι μονο ξερετε και ουσια μηδεν

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λετε ολοι σας αλλα το χερι στην τσεπη δεν το βαζει κανενας σας,και οι περισοτεροι που γραφετε αυτες τις @α@..ιες δεν εχετε πληρωσει ουτε μισο εισητηριο,απλως ξερετε να σχολιαζετε τον καθε παγουρα,αλλα ειναι τοσο @α@αας που καθεται και χαλαει λεφτα για να ακουει και τις @α@α..ες......Αντε να δειτε τον παναιτωλικο σας να χαρητε που σας @α@ανε οι αγρινιωτες...νουμερα εεε νουμερα!!!!