Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Κάτω τα χέρια από τη Μπακοδήμου. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ !!

Εποχές κομματικών εκκαθαρίσεων χούντας θύμισε η πρωτοφανής και εν μία νυκτί απομάκρυνση της Διευθύντριας του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Μεσολογγίου και η πρόθεση τοποθέτησης του εξ Αγρινίου ορμώμενου, εκλεκτού του γνωστού βουλευτικού λόμπυ, προηγούμενου Διευθυντή κ. Βλάχου.
Η ενέργεια  αυτή που θυμίζει άλλες εποχές αποτελεί στίγμα  της κομματικά εγκάθετης λογικής κάποιων βουλευτών του νομού μας που ενώ υποκριτικά μιλούν για διαφάνεια και αξιοκρατία, απροκάλυπτα  προωθούν άτομα με κύριο κριτήριο την κομματική τους ταυτότητα.
Σε ένα υποκατάστημα που τα προηγούμενα χρόνια έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα, έχουν υπάρξει ουκ ολίγες καταγγελίες για ατασθαλίες, για εκβιαστικές συμπεριφορές, για διασπάθιση, και στο οποίο διευθυντές ζημίωναν το ίδρυμα χάνοντας κατά περίεργο τρόπο τις ...προθεσμίες για προσφυγές κλπ, φαίνεται ότι η προσπάθεια της μέχρι πρότινος Διευθύντριας και Μεσολογγίτισσας κας Μπακοδήμου να βάλει επιτέλους τάξη, ενόχλησε κάποιους και ειδικότερα τους προαναφερόμενους βουλευτές οι οποίοι λειτουργώντας παρασκηνιακά και με πρόσχημα τα τυπικά προσόντα του κ. Βλάχου φρόντισαν να ξαποστείλουν την απολύτως και καθομολογουμένως επιτυχημένη Διευθύντρια, σκορπώντας οργή και αγανάκτηση σε όλους και ειδικότερα στους φορείς της πόλης μας που είχαν αγαστή συνεργασία με την καρατομημένη προϊσταμένη.
Εντύπωση μάλιστα προκαλεί και το γεγονός ότι ο κος Βλάχος έσπευσε πριν καν αναλάβει επίσημα τη νέα θέση, πριν την προβλεπόμενη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, να αλλάξει τις κλειδαριές της υπηρεσίας, λες και πρόκειται για ιδιωτική του επιχείρηση. 
Επειδή το θέμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και πολλά ακούγονται για τον τρόπο που κάποιοι έδρασαν στο παρασκήνιο όταν έλαβαν γνώση ότι κάποιες ύποπτες υποθέσεις του ιδρύματος στάλθηκαν στον Εισαγγελέα από την κα  Μπακοδήμου, θα επανέρθουμε σύντομα με νεώτερα και δηλώνουμε ότι δεν θα χαριστούμε, ειδικότερα σε θεσμικά και αιρετά δημόσια πρόσωπα, αν διαπιστωμένα εμπλέκονται. 
Νταβατζιλίκια και παλαιοκομματικές συμπεριφορές να τελειώνουν επιτέλους. 

102 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μας εξηγήσουν πρώτα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πώς κατέλαβαν τις θέσεις που έχουν και μετά ας δούμε και ποιος διακιούται να είναι προϊστάμενος και ποιος όχι. Γέμισαν οι δημόσιες υπηρεσίες προϊσταμένους ανθρώπους αγράμματους και άχρηστους. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

αυτοι που διαμαρτυρονται και βριζουν,δικαιως, τη μασωνια του αγρινιου, ειναι οι ιδιοι που πανηγυριζαν οταν ο σωκος το βραδυ των εκλογων τους ελεγε στα μουτρα ¨"εγω επελεξα τον πανο για δημαρχο μεσολογγιου"
μπραβο σε οποιον πασοκο δεν προσκυνησε το σωκισταν και δεν ξεφτυλιστηκε,οπως ο μπασαγιαννης και οι λοιποι πασοκοι που ετρεξαν να στηριξουν την επιλογη του σωκου

Ανώνυμος είπε...

Ανεξαρτητα πως καταλαμβανουν θεσεις καποοιοι πρεπει να κρινονται και απο την αποτελεσματικοτητα τους.Δεν ειναι τυχαιο οτι η Μπακοδήμου τυγχανει αποδοχης.Εκανε δουλεια και αυτο φαινεται οτι καποιους γελοιους τους ενοχλησε.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το σωκισταν του προηγούμενου σχολίου ή το αναγνωστοπουλιστάν που ζήσαμε. Τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα και να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε τη πολυτέλεια να χάσουμε άλλη μια 4ετία. Εχθρός του Μεσολογγίου είμαστε πρώτα εμείς οι μεσολογγίτες με τον τρόπο που μας βάζουν να σκεφτόμαστε και μετά οι Αγρινιώτες οι οποίοι εκμεταλλεύονται τα ψαροκέφαλά μας. Είναι ευθύνη του νέου δημάρχου να προστατεύει τους υπαλλήλους εκείνους που εργάζονται αποδεδειγμένα για την εξυπηρέτηση των πολιτών στις τοπικές υπηρεσίες. Ο τίτλος του δήμαρχου απονέμεται από μια κάλπη αλλά κερδίζεται με τις πράξεις και τα έργα στη συνείδηση των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

AAA,HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, 10.11
ΛΟΙΠΟΝ,ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΜΑΖΕΥΕΙ" Ο ΣΩΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ(κ σωκο μην ξεχνατε το ι.π) και που σε ολα τα γκαλοπ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 3,5% , ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΣΥΣΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ "ΕΝΤΟΛΗ" ΜΕΣΩ SMS ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μία γελοία δημοσίευση γραμμένη σε φτωχά ελληνικά από κάποιον που προφανέστατα εξυπηρετεί ιδιοτελή συμφέροντα. Αυτοί που χρειάζονται "καρατόμηση" είναι οι απόφοιτοι δημοτικού που μολύνουν το διαδίκτυο με ιστοσελίδες κατώτατου επιπέδου... Και το χειρότερο είναι ότι δίνουν χαρακτήρα ειδησεογραφικό στο διαδικτυακό έκτρωμά τους προκειμένου να αποπροσανατολίσουν αυτούς που από...σφάλμα θα το διαβάσουν. Αναρωτιέμαι αν αυτό γίνεται εσκεμμένα ή αν απλώς είναι ένδειξη παραληρητικών ιδεών μεγαλομανίας, κοινώς ψυχιατρικής πάθησης.

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε την Μπακοδήμου να βγεί και να πεί πρόσωπα και πράγματα. Θα μετακομίσουν αρκετοί από το Μεσολόγγι.

Ανώνυμος είπε...

Βγείτε στους μαγαζάτορες και στους εργολάβους να ρωτήσετε ποιός είναι ο Βλάχος. Ο κόσμος είναι μικρός και γνωριζόμαστε. Θα πρότεινα στην Κα Μπακοδήμου να κάνει έκληση στους λαδώσαντες να καταγγείλουν πόσο ήταν η ταρίφα στον εν λόγω κύριο....

Κε Βλάχο το σκέφτηκες καλά;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙΑ!!!! ΒΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΦΟΥΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

11.09 ΩΠΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;; ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

11.09 glossologe,dianooymene kai pneymatiko aitoloakarnaniko apaygasma..paidi toy tzartzanoy me tis mpampiniotikes apolixeis an eisai esy ikanos na ektimiseis ta ftoxa ellinika allo toso anikanos eisai na katanoiseis giati enas eforiakos voyleytis,enas apofoitos iek kai enas tyflos poy o ponos den ton ekane antropo se ekmetaleyontai toso aisxra kai proagoyn atoma me mono kritirio tin kommatiki toys taytotita.Pithanon na anikeis sta papagalakia pou otan apileitai to afentiko toys vgainoyn kai porospathoyn na to yperaspisoyn..ennoia soy kai i epoxi einai idaniki na paroyn podi oloi aytoi oi tsoglanoi poy exoyn katastisei tin ellada ena apithano mpoyrdelo..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΡΕ 11.09; ΣΟΥ ΘΊΞΑΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠΌ ΤΟΥς ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΣΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ Ε; ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΟΟΟΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΠΩΣ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ! ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

8.55 nomizo oti ta eipes ola.

stin ellada tou tipote, ta apolyta tipota theloun ki afta to kati. epitelous spitia tous

Ανώνυμος είπε...

Κοινωνία ΠΑΣΟΚ....
Ντρέπομαι που είμαι νεοέλληνας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΓΙΝΑΜΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
Γράφτηκε στο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ BLOGSPOT
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_8772.html

Γραφικές καταστάσεις στο Μεσολόγγι

Σε ποια πόλη της χώρας ο Εμπορικός Σύλλογος έχει κάνει παρέμβαση για μια απλή διοικητική αλλαγή σε δημόσια υπηρεσία; Η απάντηση είναι ότι δεν είχε γίνει πουθενά μέχρι χθες ,μιας και είχαμε ένα τέτοιο γεγονός στο Μεσολόγγι.

Αντικαταστάθηκε η προϊσταμένη του ΙΚΑ Μεσολογγίου κα Μαρία Μπακοδήμου ΔΕ με έναν ΠΕ τον κ. Β. Βλαχο. Τόσο απλά…

Ένας υπάλληλος ΠΕ πήγε σε θέση προϊσταμένου αντικαθιστώντας έναν ΔΕ. Τι πιο λογικο.

Όμως την Τρίτη συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι. Π. Μεσολογγίου με θέμα (πού ακούστηκε!!!!) την απομάκρυνση της κας Μπακοδήμου από την θέση της διευθύντριας του ΙΚΑ Μεσολογγίου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να αποσταλεί άμεσα επιστολή προς το Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ρ. Σπυρόπουλο, όπου θα εκφράζεται δυσαρέσκεια (!!!!!!) της διοίκησης για την ενέργεια αυτή, καθώς επίσης και θα ζητείται άμεση συνάντηση της διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με τον Διοικητή του ΙΚΑ.

Φυσικά ….όλοι καταλαβαίνουν γιατί ένας εμπορικός Σύλλογος μπορεί να εκφράζει την ευαρέσκεια του σε έναν συγκεκριμένο υπάλληλο.

Όλοι καταλαβαίνουν τι μπορεί να συμβαίνει όταν ο ελεγχόμενος δηλώνει ευαρέσκεια για τον ελεγκτή του.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ, ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΙΚΑ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΓΑ. ΟΑΕΕ,ΚΛΠ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ; ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΟΥ

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ή Ο ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ή Ο ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;
(ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟ.....)

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (ΒΛΑΧΟ - ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;


ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΧΩΡΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ.

ΝΑΙ... Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ 13 ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ

ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ. Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΖΕΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΥΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ.......

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ? Ε?

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΛΛΞΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

η ξεφτιλα μας δεν εχει τελειωμο....
roufianos.blogspot αναμεταδοσε


Γραφικές καταστάσεις στο Μεσολόγγι


Σε ποια πόλη της χώρας ο Εμπορικός Σύλλογος έχει κάνει παρέμβαση για μια απλή διοικητική αλλαγή σε δημόσια υπηρεσία; Η απάντηση είναι ότι δεν είχε γίνει πουθενά μέχρι χθες ,μιας και είχαμε ένα τέτοιο γεγονός στο Μεσολόγγι.

Αντικαταστάθηκε η προϊσταμένη του ΙΚΑ Μεσολογγίου κα Μαρία Μπακοδήμου ΔΕ με έναν ΠΕ τον κ. Β. Βλαχο. Τόσο απλά…

Ένας υπάλληλος ΠΕ πήγε σε θέση προϊσταμένου αντικαθιστώντας έναν ΔΕ. Τι πιο λογικο.

Όμως την Τρίτη συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι. Π. Μεσολογγίου με θέμα (πού ακούστηκε!!!!) την απομάκρυνση της κας Μπακοδήμου από την θέση της διευθύντριας του ΙΚΑ Μεσολογγίου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να αποσταλεί άμεσα επιστολή προς το Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ρ. Σπυρόπουλο, όπου θα εκφράζεται δυσαρέσκεια (!!!!!!) της διοίκησης για την ενέργεια αυτή, καθώς επίσης και θα ζητείται άμεση συνάντηση της διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με τον Διοικητή του ΙΚΑ.

Φυσικά ….όλοι καταλαβαίνουν γιατί ένας εμπορικός Σύλλογος μπορεί να εκφράζει την ευαρέσκεια του σε έναν συγκεκριμένο υπάλληλο.

Όλοι καταλαβαίνουν τι μπορεί να συμβαίνει όταν ο ελεγχόμενος δηλώνει ευαρέσκεια για τον ελεγκτή του.

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΟΛΙΒΑΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ...ΣΤΟ ΘΕΟΞΕΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΗΜΟ .ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

μη ψαρωνετε με το τρομακτικο.Ειναι Αγρινιωτησ μεσα που παιζει παιχνιδια βουλευτη.Προ καιτου χτυπαγε τον μωραιτη ετσι ξαφνικα και μετα τουμπεκι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ,

Ανώνυμος είπε...

7.13 Δημαρχαρας εκπτωτος εγινε ο Κατσουλης

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΜΗΠΩΣ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Η ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΝΟΔΕ ΣΟΥΡΙΚΗ?)

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΚ... ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ.

ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΕΠΙ ΝΔ?
ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΑΓΓΙΝΑ ΜΕΡΙΑ...

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

2 Δεκεμβρίου 2010 8:55 π.μ.-
Η επιχειρηματολογία σου εξαντλείται στο να αποδίδεις κομματικές ταυτότητες σε όποιον εκφράζει μία άλλη άποψη. Πιθανότατα και η ίδια σου η νοητική ικανότητα... Και δεδομένου πως κάθε μας ενέργεια, σκέψη, εκφρασμένη άποψη αποσκοπεί κάπου, αναρωτιέμαι, το να με χαρακτηρίσεις παπαγάλο σε τι αποσκοπεί; Ενισχύει την αυτοεκτίμησή σου μήπως; Σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα; Ότι είσαι σημαντικό πρόσωπο για παράδειγμα;
Η ειρωνία είναι ότι πολλοί μιλούν για πολιτική κατάντια, ξεπεσμό κτλ... Στην πραγματικότητα όμως αυτοί οι ίδιοι συντηρουν αυτή την αισχρή κατάσταση - αυτοί που αναπαράγουν έναν φθηνό ξύλινο πολιτικάντικο λόγο, αυτοί που φιλτράρουν την πραγματικότητα μέσα από ένα κομματικό φίλτρο, αυτοί που υπηρετούν ταπεινά αυτό που κατακρίνουν!!!, για παράδειγμα την αναξιοκρατία... Τι επιθυμείτε; Μια Ελλάδα όπου θέσεις ευθύνης κατέχουν αυτοί που δεν έχουν περάσει την είσοδο του πανεπιστημίου; (για να είμαι και επίκαιρος...). Σε προηγμένες χώρες του εξωτερικού θεωρείται αυτονόητο αυτό που στην Ελλάδα ακόμη και σε τοπικό επίπεδο ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων!!! Ελπίζω τέτοιου τύπου ιστοσελίδες να δώσουν σταδιακά τη θέση τους σε άλλες που προάγουν τη σκέψη και το διάλογο, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

QUIZ

Εργαζομενος(η) στις υγειονομικες υπηρεσιες του ΙΚΑ Μεσολογγιου ευρισκομενος(η) σε αναρρωτικη αδεια επι μηνες ελαμβανε κανονικα τις υπερωριες του(της).
Ποιοι υπέγραφαν για να τις λαμβάνει?
Οσοι γνωριζουν ας απαντήσουν
π.χ.οι των διοικητικών υπηρεσιών

Ανώνυμος είπε...

συμπατριωτες σταματηστε να αυτοξεφτιλιζομαστε.
η μπακοδημου ηταν ΔΕ και ο αλλος ΠΕ. Ο νεος νομος απαγορευει ρητα να γινεται καποιος ΔΕ προισταμενος. ο Εμπορικος συλλογος μας ξεφτιλησε ξανα. Σε ολα τα μπλογκς στην χωρα μας κραζουν . Πατηστε Μεσολογγι στο google αυτες τις ωρες να δειτε τι γραφεται. Σε λιγο θα μας πει ο Πασιοπουλος και ποιος πρεπει να παει στον ΣΔΟΕ να τον ελεγχει.

Ανώνυμος είπε...

Quiz No 2

Ποιος τρωει δωρεάν σε γνωστή ταβέρνα του Αγ.Θωμα συνοδευόμενο(το φαγητο) απο υπεροχα εμφιαλωμένα κρασια?
Ποιός ο λόγος? ειδικα σε αυτους τους χαλεπούς καιρους?
Αναμενουμε απαντηση απο...θαμώνες και απο υπαλληλους του ΙΚΑ(Αυτοι σιγουρα γνωρίζουν)

Ανώνυμος είπε...

glossologe kai akadimaike 7.35 sygnomi poy epsexa tin pneymatiki soy aytareskeia,tin anatrixiastiki plirotita tis grafis soy,tin akrivologia kai tin megalopxysi sygatavasi stis kenografies kai sto aforistiko kai dimodes ton anartiseon tis paroysas istoselidas..den soy karfitsosa kommatiki taytotita alla psilafisa tin kretiniki nosirotita tis af ypsiloy topothethisis soy se ena zitima sto opoio leitoyrgises san thigmeno moraitiko tsiraki...eytyxos poy ta ftoxa ellinika tis istoselidas anadeiknyoyn ton prosaiterismo soy ston pneymatiko rasionalismo kai stin akadimaiki neoterikotita...otan o nitse fonaxe oti <> tote gennithikes esy...i anatomos fraseologia soy kai ta idiofyi sxolia soy moy exoyn entypothei os meros enos prothysteroy panepistimiakoy panygirioy opoy den xoroyn oi agrammatoi kai oi ekfrastes toy zoodoys vythismoy stin agnoia kai stin elleimatiki grafi....apla soy ypentymizo oti o ploytos ton gnoseon ,oi spoydes kai i gnosiotheoritiki katartisi den apoteloyn oyte ikani oyte anagkaia proypothesi tis kalliergeias..tin voithoyn alla den tin ypokathistoyn...epeidi stin zoi soy logo aneparkeias poreyesai me titloys,na xereis oti i kalliergeia oysiastika einai askimeni eyaisthisia kai organiki afomoiosi kritirion axiologisis kai protaireotiton proagontas epi to pleiston ton drastiko periorismo tis eggokentrikis aytarkeias kai ton psyxologikon parormiseon....propanton einai o sevasmos stin eterotita toy alloy,i axiopoiisi tis fantasias kai i askisi stin oxyderkeia...epeidi kraygalea prospatheis na kapileyteis ayta poy stereisai ase tin kalliergeia gia osoys stoxeyoyn stin anidioteli aytormisia kai piase to tsapi kai xanarxise tin kalliergeia ton kapnon soy dioti oi epidotiseis teleionoyn kai to panepistimiako xarti logo tis eggenoys vlakeias soy den tha mporesei na soy fanei xrisimo...

Ανώνυμος είπε...

O NEOS NOMOS UA EFARMOSTEI ASXETE STIS KRISEIS. STO MESOLOGGI MONO EIPE O RAGKOYSHS?STO AGRINIO KAI NAYPAKTO EINAI TOY XARBANT?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΥ ΑΗ ΘΩΜΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ? ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΒΛ..... ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΦΡΟΔ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ?ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ 75 ΕΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Περιδιαβαίνοντας το ιντερνέτ (ναι, ο τόνος στο νετ) έπεσα μούρη με μούρη με αυτό το δημοσιογραφικό διαμάντι! Και ξεκινάμε το σχολιασμό σχεδόν φράση-φράση για να πάρουμε μαθήματα όλοι εμείς οι ερασιτέχνες bloggers.
Tίτλος: «Κάτω τα χέρια από τη Μπακοδήμου. Αρκετά πια!!» Συμφωνώ και επαυξάνω! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τη διώχνουν. Αν είναι να διώξουν κάποιον πρέπει να διώξουν το Σεργουλόπουλο. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για τη χαμηλή θεαματικότητα της εκπομπής. Αυτός και η Patty που παίζει την ίδια ώρα στο mega. Οπα! Για ποια Μπακοδήμου μιλάμε;
«Εποχές ….Μεσολογγίου». Τι καταλαβαίνουμε; Α)Η Μπακοδήμου (όχι αυτή με την εκπομπή) έχει πάρει φύλλο πορείας για Μακρόνησο που μαζί με άλλους δημοκρατικούς αγωνιστές θα τραγουδάει Θοδωράκη. Θα προηγηθεί βέβαια το απαραίτητο ξύρισμα και η περιφορά με πίσσα και πούπουλα στην κεντρική πλατεία. Β) Οσο χουντική υποτίθεται ότι είναι η απομάκρυνση της κυρίας άλλο τόσο γκεμπελική (πω πω τι έγραψα) είναι η χωρίς στοιχεία αναφορά δεδομένων και ονομάτων αυτών που τα γράφουν που σκοπό έχουν τον εντυπωσιασμό (και δυστυχώς αυτό συμβαίνει συνεχώς στο ιντερνέτ)
«Εξ’Αγρινίου ορμώμενος». Πολύ μ’αρέσει αυτή η διακριτική πινελιά ειρωνίας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Αγρινιώτες έρχονται στις πόλεις μας, πίνουν τσάμπα στο σαλούν μας και πειράζουν τις γυναίκες μας. Επιπλέον νομίζω ότι στο Αγρίνιο κρύβεται ο Osama bin Landen.
«Η ενέργεια αυτή…..Διευθήντρια» Αυτή τη σχεδόν παράγραφο δε θα την πειράξω. Αφ’ενός είναι λογοτεχνικό κομψοτέχνημα αφ’ετέρου έχει δύσκολες λεξούλες (κομματικά εγκάθετη λογική) βγαλμένες από το …1970. Θα τη σχολιάσω φέρνοντας ένα παράδειγμα. Μια παρομοίωση αν θέλετε για να είμαστε κοντά στο λογοτεχνικό ύφος του κειμένου. Είμαι γκόμενα και γουστάρω τον Ακη και τον Τάκη εξίσου. Ο Ακης έχει παπάκι και με πάει βόλτες και είναι ωραίος. Ο Τάκης όμως έχει παπάκι, είναι ωραίος, είναι καλός συνομιλητής, δεν πίνει συνέχεια μπύρες, δεν «αερίζεται» μπροστά μου και μου φέρνει λουλούδια. Ποιον λέτε να προτιμήσω; Σοβαρά και με λίγα λόγια, αξιοκρατία σημαίνει να τοποθετείται ο έχων τα περισσότερα προσόντα για μία θέση στη συγκεκριμένη θέση. Τι πιο εύκολο από το να διαπιστωθούν τα προσόντα των δύο εμπλεκομένων (προυπηρεσία, πτυχίο);
«Σκορπώντας οργή και αγανάκτηση». Προσοχή προσοχή! Παλλαική συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στο Αυγό του Κόκκορα. Αν είμαστε πάνω από 10 θα παρελάσουμε γυμνοί γύρω από το Δημαρχείο. Αν είμαστε κάτω από 10 θα φάμε χέλια. Αν είμαστε 10 θα χωριστούμε 5 με 5 και θα παιξουμε μπάσκετ.
«Εντύπωση….επιχείρηση». Ε ναι λοιπόν! Το βράδυ το ΙΚΑ Μεσολογγίου λειτουργεί σαν μπαρμπουτιέρα. Επιπλέον απ’ότι κατάλαβα το ίδιο είχε κάνει και η κυρία. Επομένως γιατί τόση φασαρία; Τι κι αν άλλαξαν κλειδαριές: Θέλει να μπει κάποιος και δεν μπορεί;
«Επειδή…….εμπλέκονται». Κατ’αρχήν στην Ελλάδα πάντα μα πάντα όποιος χάνει μια θέση το παθαίνει επειδή τα βάζει με τα συμφέροντα. Πάντα. Γι’ αυτό στο εξωτερικό δε μας φωνάζουνε πια Greece αλλά Adiaftori.Ισχύει πάντως ότι ανέφερα και πιο πριν. Το ποιος έχει ή δεν έχει προσόντα είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί.
«Νταβατζιλίκια…..επιτέλους». Ελα που δεν τελειώνουν. Ακου αγανάκτηση επειδή έχασε μια διευθύντρια τη θέση της. Και στην τελική (συγγνώμη για τη λαική στροφή) την Μπακοδήμου ποιος τη διώρισε και με τι προσόντα;
Aυτά είχα να γράψω (ναι, έχω ελεύθερο χρόνο) . Απλά, όπως όλοι βλέπετε ο καθένας μπορεί να γράφει χωρίς αποδείξεις ότι γουστάρει. Να, θα γράψω κι εγώ. Η Μπακοδήμου είναι πράκτορας των Σιωνιστών. Και δεν ξέρει να μαγειρεύει. Και σηκώνεται τη νύχτα και τρώει στα κρυφά. Και της αρέσει κι ο Ντέμης Ρούσσος.

Ανώνυμος είπε...

MESOLOGGITES MESOLOGGITISES EMEIS APO TO AGRINIO DIOXAME TO BLAXO ME KYBERNHSH PASOK GIATI DEN TON ANTEXAME. 5000 PARAGRAFES DIAPISTOSANE APO ELEGXO STIS OIKODOMES. XA!!XA! MAKRIA APO EMAS.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΧΕΖΕΙ ΠΟΥ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?ΕΠΙΠΕΔΟ 0.

Ανώνυμος είπε...

Quiz No 3

Ποιά εργαζομενη σε υπηρεσία της Νομαρχίας, έπαιρνε άδειες απο τη σημαία, για να παριστάνει το γραφείο τύπου σε υποψηφιο, με το αζημίωτο φυσικά; Από πόσα ΜΜΕ που κάνει τη δημοσιογράφο παίρνει μάυρα;

Ανώνυμος είπε...

OI AGRINIOTES LEME GIA BLAXO XOYT. MAKRIA APO TON KOL.... MAS. EXOYME DIEYTHINTRIARA!OPOY PAEI THS BGAZOYN TO KAPELO, EXOY KAI TO ONOMA KAPEL,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗ Μ@ΛΑΚΙΑ...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ν ΑΚΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΟΝΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ενας κύριος ήρθε πριν ενα μήνα στο μαγαζί μου , μου είπε ότι είναι του ΙΚΑ και μου ζήτησε να πάρω κουτιά παραγγελίας τροφίμων. Ξέρετε άν επιτρέπετε από υπάλληλο του δημοσίου να χρησιμοποιεί την ιδιότητα του για να πουλάει κουτιά? Οποιος ξέρει να απαντήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΔΙΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΠΥΡΟΠΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ,

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζοντας πολλα απο τα παραπανω σχολια διαπιστωνω με μεγαλη απογοητευση ποσο δυσκολο ειναι να αλλαξει η νοοτροπια του Ελληναρα ακομα και σε μια τετοια περιοδο κρισης.Θελουμε να μιλαμε για αξιοκρατια,ομως απο την αλλη δε δισταζουμε να συκοφαντησουμε τον οποιοδηποτε τοποθετειται σε μια θεση,χωρις καν να γνωριζουμε αν εχει τα απαραιτητα προσοντα.Εγω θελω να ρωτησω ολους εσας που υπερασπιζεστε με τοσο φανατισμο τη συγκεκριμενη κυρια τα εξης:
1)Με ποια προσοντα τοποθετηθηκε στη θεση του διευθυντη περυσι,λιγο πριν τις βουλευτικες εκλογες;Ειναι αποφοιτος πανεπιστημιου;Εχει τοσο σημαντικη προυπηρεσια;Ειναι φιλη καποιου πολιτικου;Εχει ομορφα ματια;
2)Πως ειναι δυνατο να συκοφαντειτε με τοσο ασχημο τροπο εναν ανθρωπο;(στην προκειμενη περιπτωση τον νεο διευθυντη).Γνωριζετε κατι συγκεκριμενο;Και αν ναι,γιατι δεν το εχετε καταγγειλει τοσο καιρο τωρα;Μηπως κρινετε εξ'ιδιων τα αλλοτρια;Ισως θα επρεπε να μιλατε με συγκεκριμενα γεγονοτα και αποδειξεις(που απ'οτι καταλαβαινω δεν εχετε).
3)Γνωριζετε προσωπικα τον κ.Βλαχο;Την εκπαιδευση του;Τα χρονια προυπηρεσιας του;Τα προσοντα του;Δε θεωρειτε λογικο ενας αποφοιτος ΑΕΙ να αναλαμβανει επιτελους τη θεση που του αξιζει;
Μαλλον ολοι εμεις που πασχισαμε με τοσο διαβασμα στο πανεπιστημιο ελπιζοντας σε μια καλη επαγγελματικη αποκατασταση θα πρεπει να σκισουμε τα πτυχια μας.Γιατι οπως ειπα και παραπανω η νοοτροπια του Ελληναρα δεν προκειται να αλλαξει συντομα:οι ανικανοι,οι γλειφτες,τα τσιρακια των πολιτικων ειναι αυτοι που ευνοουνται και οταν παιρνουν μια θεση δε λενε να την αφησουν ακομα και αν γνωριζουν πολυ καλα οτι δεν την αξιζουν.Ελεος πια!Λιγη αξιοπρεπεια!Ντρεπομαι πραγματικα που ειμαι Ελληνας και ακομα περισσοτερο που ειμαι Αιτωλοακαρνανας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΕΣ ΚΛΠ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ,1000 ΠΤΥΧΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΧΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

oi plirofories moy lene oti i k. Bakodimoy tha kanei metataxi sth DEH. tha ginei dieythidis me to kainoyrgio nomo o andras tis os ptyxioyhos kai tha tin ehei to dexi toy heri.den einai kako ayto.arkei o k, blaxos na min thn ehei.aloste dilose me stoixima oti tha thn exafanisei. giati arage?fovatai ta prosonta tis i ;exei skopo na ajiopioisei ton syroko?

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΕΜΗ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η κ. ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ?ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.....ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κ. ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΜΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΤΕ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΔΕΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΠΟΙΝΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

SIGA MH KANEI TO SIROKO EXEI PROSONTA AYTOS KAMIA POY THA TOY KANEI TIS DOYLEIES KAI THA MIRAZONTAI TIS YPOTHESEIS,EXEI SYSTHMA APO TO AGRINIO OTAN HTAN PROISTAMENOS SYNTAXEON O KYRIOS.MILAV EK PEIRAS.KAI LIGA ME THN KAPELAKH KYRITSA POY EPEIXES STH MAL......

Ανώνυμος είπε...

STO SXOLIO GIA TA PROSONTA BLAXOY.TON GNORIZOYME OLOI STO AGRINIO KAI EPEIDH XEROYME TA KRYFA TOY TALENTA DEN TON THELOYME.MOY KANEI ENTIPOSH OMOS GIATI TA IDIA DE LETE GIA TON k ZAFIRI POY EXEI PTYXIO 8 GIA TON k XARALAMPOPOYLO POY DEN EXEI AKOYSTEI TIPOTE.NA TON PAREI TON k O DIOIKHTHS TOY IKA KAI NA DIABASOYN MAZI TIS ATASTALIES TOY.YPARXOYN ANTHROPOI ME METAPTYHIAKA KAI MASTER KAI KANOYN TON KLHTHRA.SIGA TA GALONIA TOY BLAXOY. MH XESO APOPSE.diavasame gia adikhmenoys alhuinoys parapanv alla den sholiasate tipota.mhn prospathite na maw pisete gia kati poy imastan kapote apodektew tiw symforas kai tis doyloprepeias.dikaioymai symaainei axizo kai perimeno o k. aytos apo tote poy phge sto ika mono proistamenos ithele na einai. dropi na lete gia axies gia anthropoys xoris fragmoys kai tsipa.kai mh mas peite oti dioristikate me ta prosoda saw i den phgate se politiko grafeio gia roysfeti.ADE BRAVO GLYFTIDES PESTE STON KOSMO THN ALHTHEIA POY KOITATE NA FORTOSETE ENA HAFIE STO MESOLOGGI.OYTE GIA TO MATSOYKI DEN KANI O KYRIOS AYTOS.OSO GIA TA STIHIA TA DIMOSIEYSE BOYLEYTHS TOY PASOK SE EFIMERIDA TI GINOTAN STO AGRINIO.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο κ. ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΜΠΙΞΕ?ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 10 ΕΤΩΝ?ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΑΚΙ.ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

μωρε καψα αποψε για το βλαχο.θα περασει καλα πες του να ερθει αντε πια μας χεσατε. περιμενουν οι κυριοι και οι κυριες για απαντησεις, σε σοβαρα ερωτήματα που θίγουν τα μαγαζιά μας και την πολη μας.απαντηστε εσεις οι πτυχιουχοι που ξερετε τους νομους, μας ζαλισατε ποιος χεζει που και ποιος κατούραγε τι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΆΘΙΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΛΑΛΩΣΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΖΑΠΙΝΚ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΣ, ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΣ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΡΩΤΑΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ . ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο κ ΒΛΑΧΟΣ. ΠΗΓΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ ΒΛΑΧΟ ΥΠΟΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ.ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΚΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ.Η ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ,

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ.ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΜ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΙΤΡΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΛΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, ένας άνθρωπος με αδειάσειστα στοιχεία. Ναι! Ναι! Ο anonymous 01.49! Eπιχειρηματολογία που κομματιάζει τα πλοκάμια της διαφθοράς που σφίγγουν το λαιμό του ΙΚΑ, που βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο, που ξεσκεπάζει τους δολοπλόκους, που κάνει τον Batman να θέλει να αλλάξει επάγγελμα κι από τιμωρός του εγκλήματος να γίνει καθαρίστρια. Όχι, δείτε κι ανατριχιάστε: TON GNORIZOYME OLOI STO AGRINIO KAI EPEIDH XEROYME TA KRYFA TOY TALENTA DEN TON THELOYME
Πού βρισκόσουν τόσο καιρό ω αγνέ υπερασπιστή της αλήθειας; ω ακοίμητε φρουρέ της τάξης και της ηθικής; aytos apo tote poy phge sto ika mono proistamenos ithele na einai Καλά εδώ είναι που τσακίζεις κόκκαλα. Πώς λέμε “pen is mighter than sword” ε, αυτό ακριβώς.
Και για να σοβαρευτούμε , Μαθηματικά! Υπάρχουν 2 υποψήφιοι για μία θέση. Ο Α έχει χ προσόντα κι ο Β y. Αν χ>y τη θέση δικαιούται ο χ. Αν χχ και z>y τότε τη θέση ΦΥΣΙΚΑ δικαιούται ο Γ. Γκέγκε;
Συμβουλή: Υπάρχει μια απλή εντολή στον υπολογιστή που αυτό: “dikaioymai” το κάνει με τρόπο μαγικό έτσι: “δικαιούμαι”. Και χρησιμοποιούμε που και που κανένα σημείο στίξης πλην της τελείας.

Ανώνυμος είπε...

εχθες άκουσα ένα υπάλληλο με γυαλια που μιλούσε με μια κυρία στο ΙΚΑ να της λέει βάζεις στοιχημα ότι θα φύγει από την περιοχή. σωπα ρε μεγάλε κάνατε τι κάνατε θέλετε να τη διώξετε από την πόλη της. δεν σας κάνει εσάς γίνατε και υπουργοί τώρα. θα μάθω τα ονόματα σύντομα και θα το καταγγείλω στο γραφείο του Πρωθυπουργού. ΜΩΡΕ ΤΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ?αυτά ακούμε εμείς οι συναλλασσόμενοι και καταλαβαίνουμε τι γίνετε. τα άλλα που γράφουν είναι μπούρδες.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους "ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ",

Κύριοι,

είναι ανεπίτρεπτο,

να δημοσιεύετε σχόλια γραμμένα,
με λατινικούς χαρακτήρες ή
με κεφαλαία γράμματα.



Εξ απ'ανέκαθεν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΏ ΔΥΟΜΙΣΗ Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΑΛΛΑ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΉ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ?ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΑΚΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΒΛΑΧΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. ΛΙΒΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΓΚΟΥ.... ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΒΛΑΧΟ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΝΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΝ ΓΑΛΟΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ. ΚΡΙΜΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΑΝ,

Ανώνυμος είπε...

filoi tiw limnoualassas tis thalassaw toy aera tis fotias pet;axte ta lam;ogia ap;o p;ano sas kai af;hste ta panhg;yria kai tis xar;es. zvue;ite giat;i ;erxetai k;yma kai kataig;ida foyrtoynes kai syenagmoi. tha psaxnoyme kai tha parakalame tin katsanoy gia to ika.......

Ανώνυμος είπε...

MERIKOI BLAXIKOI NOMIZOYN OTI EIMASTE BLAKES KAI DEN XEROYME APO TIS ERVTHSEIS TOYS OTI MOMFEYOYN ENA KAI MONO ATOMO POY EPITHIMOYN NA THIXOYN. KALA THA KANOYNE NA MHN PROKALOYN ME ERVTISEIS BLAXIKOY HARAKTHRA GIATI PROKALOYN THN TYXH TOYS KAI NA BGOYN POLLA APLHTA STH FORA. EMEIS POY EIMASTE APO THN POLH AYTH GNVRIZOYME PERISSOTERA PRAGMATA KAI KALO EINAI NA STAMATHSOYN NA AYTOEPIDIKNYONTAI ME PROSONTA POY TA EXEI SHMERA O SKYKOS MOY POY DEN KLEVEI.

Ανώνυμος είπε...

Μπορω να ρωτησω γιατι τετοια εμπαθεια για τον κ.Βλαχο;Kαι γιατι δε μας μιλατε επιτελους για τα κρυφα του ταλεντα;Μου εξαψατε την περιεργεια!!!Αν μπορειτε γινεται πιο συγκεκριμενος.Α!Και κατι ακομα:ξερετε,υπαρχουν ατομα που διοριζονται χωρις να παρακαλεσουν.Σας φαινεται εξωφρενικο-το καταλαβαινω γιατι οπως συνηθισει κανεις-αλλα ετσι ειναι.Ακομα ομως δε μου απαντησε κανεις για τα προσοντα της κ.Μπακοδημου....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ γράφτε με Ελληνικούς χαρακτήρες!!!!! το φαινόμενο παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις . Στ αλήθεια κινδυνεύει η γλώσσα μας !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.25 exairetiko to xioymoristiko soy ponima vgalmeno apo periodika life style kai staxyologimeno vasei krtitirion espresso,me apoxroseis liaga kai skorda kai dokisosofi antilipsi kostopoyloy. An kai koimasai aggalia me ton kafavi kai anikeis stin megali agriniotiki poiitiki sxoli katoyrontas astamatita stixoys,diapistono oti ximerovradiazesai stin tileorasi aynanizomenos aytareska me olo ton syrfeto poy parelazei sto gyali...oi gnoseis soy ploysies sto tileoptiko topio alla ayto poy me exitarei einai I analytiki kritiki soy skepsi epoxis rozita sokoy..epipleon poly peridiavaineis sto internet kai eytyxos poy eipes na kaneis dialeima apo ta tsontosite kai katadextikes na mpeis stin istoselida ayti oste oloi na gnorisoyme oti tros xeli sto aygo toy kokkora kai oti mporeis me tin kataigistiki grafi soy na exaleipseis kathe diestrammeni mplogkosfairiki asimantotita...os erasitexnis blogger toy geitonikoy vraxorioy xereis fysika na kaneis mathimata ithikis otan thigontai oi anithikes epiloges soy..epeidi gnorizoyme poly kala toys erasitexnes -epaggelmaties mplogger toy nomoy mas poy pnigoyn san koyneli kathe thema poy thigei toys ergodotes toys, soy proteinoyme na ypostirixeis tileoptika tin ekpompi toy axeloos tv me ton typo poy kanei ton vlaxo mpas kai i logotexniki soy eparkeia parei tin pragmatiki tis diastasi

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν μπορώ ν'αντιληφθώ την σκοπιμότητα των πρωτοβουλιών πανεθνικης κινητοποίησης σχετικά με την μετακίνηση ενός υπαλλήλου. σύλλογοι, μέσα ενημέρωσης και βαθύτατοι ...γνώστες της τοπικής κοινωνίας επί δυο μέρες τώρα έχουν επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα κατασυκοφάντισης λασπολογίας και προσωπικού - επαγγελματικού διασυρμού ανθρώπων μέσω άθλιων υπονοουμένων. η κυρία Μπακοδήμου - την υπαλλήλική επάρκειά της δεν την αμφισβητώ- αντικαταστάθηκε από άλλο διεθυντή. προς τι όλος αυτός ο ξεσηκωμός; τι ζορι τραβάνε τόσοι πολλοί άνθρωποι; ας λείψουν αυτά τα σαχλά δήθεν τοπικιστικά επιχειρήματα. μάλλον όσοι κόπτονται έχουν βαθύτερα κίνητρα. εγώ ως πολίτης αυτό βλέπω και αυτό διαπιστώνω. η πόλη δεν θα χάσει το τρενο της ανάπτυξης επειδή αντικαταστάθηκε ένας υπάλληλος. άλλα ειναι αυτά που πρέπει ν' ασησυχούν και όχι οι υπηρεσιακές μεταβολές υπαλλήλων. εκτός και αν χτυπούν κάποιοι τα κρόταλα για να καλυφθούν άλλα πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω να γινει ενα δημοψηφισμα,δια βοης, για τον ποιον θελετε για Διευθυντη ΙΚΑ,Ταχυδρομικου Ταμιευτηριου,Ταχυδρομειου,ΔΕΗ,ΟΤΕ κ.λ.π.
Ως χωρο συγκεντρωσης προτεινω την πλατεια πεντε πρωθυπουργων(στη θεση της Αρχαιας Πνύκας)
ΕΛΕΟΣ πια.Ποσα συμφεροντα κρυβονται πισω απο μια απλη διοικητικη αλλαγή για να δημιουργηθει τετοιο θεμα με δημοσιοποιηση στον τοπικο τυπο,στα Sites,blogs κλπ?
Δεν υπάρχει αλλος τρόπος να διαφημίσετε το Μεσολογγι?
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ,ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΛΛΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΗΜΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΞΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Αnonymous 8.52
Bρέθηκε ο υπερασπιστής των Μεσολογγιτών, που ωσάν (έτσι, ποιητικό) νέος ήρωας του ΄21 θα οδηγήσει τους συντοπίτες του έξω από τον κλοιό της ηθικής σήψης και της αναξιοκρατικής δυσωδίας.
Η αλήθεια είναι ότι σε όλους τους χαρακτηρισμούς σου για μένα έπεσες διάνα. Πραγματικά νιώθω ότι με παρακολουθούν σαν να είμαι στο σπίτι του Big Brother (τώρα εδώ θα σε στενοχωρήσω, αλλά το συγκεκριμένο δεν το παρακολουθώ). Και η αλήθεια είναι πως σου απαντώ γιατί έθιξες το είδωλό μου, το Γιώργο Λιάγκα. Ετσι όπως κι εκείνος θα ξεκινήσω τα πρώτα μου βήματα δειλά δειλά απο το Αχελώος ΤV και μετά θα παντρευτώ μια παρουσιάστρια του καναλιού. Μετά θα κάνουμε μια νουζίνα κουτσούβελα αφ΄ενός για να διαιωνίσω το είδος μου αφ’ετέρου για να μετοικήσουμε στην Ιερά Πόλη σου και να την κάνουμε σαν τα μούτρα μας.
Θες πάλι να δούμε ένα ένα όσα που προσάπτεις;
«Εξαιρετικό....Κωστόπουλου». Κατ’αρχήν νοηματικά και συντακτικά τα όσα γράφεις είναι λάθος. Και εξηγούμαι: σταχυολογημένο βάσει κριτηρίων espresso. Γουάτ δε φακ (πως γράφεις εσύ ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες; εγώ θα γράψω αγγλικά με ελληνικούς) είναι αυτό; Αλήθεια, πες μου το νόημα. Πέταξες δυο δύσκολες λεξούλες να ψαρώσεις τον κόσμο και νομίζεις ότι βγάζουν νόημα; Επιπλέον δεν υπάρχει dokisosofi. Το σωστό: δοκισίσοφη. Συμβουλή Νο 1- Μάθε καλά ελληνικά. Η τουλάχιστον αυτά που ξέρεις μάθε να τα χρησιμοποιείς σωστά.
«Αν και κοιμάσαι....Σώκου». Δεν κοιμάμαι αγκαλιά με τον Καβάφη. Εχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό. Κάποια στιγμή προσπάθησα να κοιμηθώ με τα άπαντα του Σικελιανού κάτω από το μαξιλάρι μου αλλά στραβολαίμιασα και το έκοψα το σπορ. Σε ό,τι αφορά την κριτική μου σκέψη, που υστερώ ;(για να μη μιλήσω για το γεγονός πως έθιξες το ιερό τέρας που ακούει στο όνομα Ροζίτα Σώκου). Στο ό,τι πιστεύω πως καταλληλότερος για μία θέση είναι εκείνος με τις περισσότερες γνώσεις και προσόντα; Επιπλέον, το katoyrontas stixoys τι σημαίνει; Oτι έχω αφομοιώσει τόσο καλά την ποιητική μας παράδοση που μου φεύγουν οι στίχοι σαν τα ούρα; Συμβουλή Νο2-Διάδασε καλά τη συμβουλή Νο1.
«Επιπλέον....ασημαντότητα». Το κλείσιμο της πρότασης θυμίζει κάτι από έπος. Τώρα πραγματικά βούρκωσα μπροστά στο ανυπέρβλητο της διάνοιάς σου και σηκώνομαι ΤΩΡΑ να κάψω τα πτυχία μου στο Σύνταγμα. Αν και η αλήθεια είναι πως από τον πολύ αυνανισμό (λόγω “tsontosite” ντε) θα δυσκολευτώ πολύ λόγω των έντονων παρενεργειών του (είμαι τυφλός από το ένα μάτι, οι παλάμες μου εμφανίζουν τριχοφυία και έχω ακατάσχετη σιελόρροια). Συμβουλή Νο3 –Κόψε για λίγο τα Αρλεκιν (με αυτό τον τρόπο προσπάθω να δημιουργήσω εντυπώσεις για κάποιον που δεν γνωρίζω και δε συμμερίζομαι τις απόψεις του αλλά προσπαθώ να τον υποβαθμίσω προκειμένου να ισχυροποιήσω την άποψη μου. Πορνό εγώ, Αρλεκιν εσύ!) και μπες σε “tsontosite”. Θα ξελαμπικάρεις.
«Ως....επιλογές σου». Επαναλαμβάνω, δεν κάνω μαθήματα ηθικής (θα ήταν υποκριτικό άλλωστε αφού ξημεροβραδιάζομαι βλέποντας πορνό). Αλλά για να με κατα λάβεις καλύτερα θα γράψω με κεφαλαία. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. Και για να μην ξεχαστώ: υποθέτω ότι ο όρος Βραχώρι είναι υποτιμητικός και αναφέρεται στην πόλη της διαφθοράς, τη Sin City της Δυτ. Ελλάδας, το Αγρίνιο. Συμβουλή Νο4-Μην πλησιάζεις το Αγρίνιο ω τιμητή της αλήθειας γιατί θα σε τυλίξει η ανομία και η ανηθικότητα. Και θα κολλήσεις δάκο. Και μουχρίτσα.
«Επειδή γνωρίζουμε....διάσταση». Πραγματικά, εφόσον γνωρίζεις (το πρώτο πληθυντικό που χρησιμοποιείς τα σπάει) τους εργοδότες μου σε παρακαλώ πες έναν καλό λόγο για μένα, να πάρω μια αυξησούλα. Πες τους ότι έκανα καλή δουλειά, σε παρακαλώ!!! Οσο για το εντυπωσιακό κλείσιμό σου, αποφάσισε: ξημεροβραδιάζομαι μπροστά σε τηλεόραση και “tsontosite” ή διαβάζω κι έχω λογοτεχνική επάρκεια;Συμβουλή Νο5- Πραγματικά, την επόμενη φορά που θα γράψεις πάτα Alt και Shift. Εκτός αν δεν ξέρεις ορθογραφία, ή δεν ξέρεις να βάζεις τους τόνους. Δε με πειράζει, γράψε μόνο με «ι» και «ο» και χωρίς τόνους.

Ανώνυμος είπε...

eponymoys kai se tsontosite aynanizomenoys 11.24 spatalises ena proino gia na moy apantiseis..aytoi poy se plironoyn to xeroyn?ektos kai den ergazesai kai oi filologikes soy ekfanseis exantloyntai sto na ftiaxneis varkoyles skizontas ta apanta toy sikelianoy...oi gay anazitiseis soy apaitoyn to zontano kai spartaristo soma toy kavafi kai oxi tin diaxroniki logotexniki toy axia..imoyn sigoyros oti to foras to strigaki...analiskesai se leptomereiakes analyseis kai se elegxoys ortografias sta greekliss otan i grafi moy apotelei grothia sto pompodes kai to kataskeyasmeno tis yperfialis ellinikotitas soy..telos panton xero oti den ftais poy to vraxori onomastike agrinio gia na foresete arxaioys tivenoys oloi sto xorio soy..yposxomai oti den tha se xanaekneyriso kai tha afiso to pneyma soy na planatai os foteinos simatodotis tis aitoloakarnanikis grammateias

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12.11
Ακόμη μια φορά η επιχειρηματολογία σου με κατακεραύνωσε.
Εχουμε και λέμε:1. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μου αποκατάσταση ή τα παίρνω από σκοτεινά κέντρα εξουσίας με έδρα το Αγρίνιο ή δεν εργάζομαι.
2. Σε ό,τι αφορά το σεξουαλικό μου προσανατολισμό είμαι gay και μάλιστα γουστάρω να φοράω string
3.Σε ό,τι αφορά την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, από τη μία παραδέχεσαι ότι ξέρω καλή ορθογραφία και έχω φιλολογικές εκφάνσεις (εδώ με πέθανες) κι από την άλλη ότι δεν κατανοώ την καλλιτεχνική αξία του Καβάφη. (έλα πες την αλήθεια, εκεί που λες για σπαρταριστό σώμα του Καβάφη πρέπει να σου σηκώθηκε λίγο)
4.Σε ό,τι αφορά τις ενδυματολογικές μου προτιμήσεις μαθαίνουμε ότι μου αρέσει να φοράω τήβεννο.
Πραγματικά με τέτοια αδιάσειστα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ η Μπακοδήμου πρέπει να συνεχίσει να κάνει εκπομπές!
ΥΓ1. Η γροθιά στο στομάχι από τη γραφή σου ήταν τόσο δυνατή που θα κάνω μήνες να συνέλθω. Υποθέτω ότι είσαι ενήλικος και κάποιας μόρφωσης. Το να μην μπορείς να απαντήσεις ουσιωδώς αλλά να αναλίσκεσαι σε χαρακτηρισμούς επιπέδου Β Δημοτικού δεν τιμά ούτε εσένα ούτε τους δασκάλους σου.
ΥΓ2.Πραγματικά σε ποιο ακριβώς σημείο φάνηκε ο εκνευρισμός μου;
YΓ3.Αντε τώρα στη μαμά σου να πεις ότι ένα κακό παιδί σε πειράζει
ΥΓ4.Για να μην ξεχνιόμαστε θα σε καταραστώ κι εγώ όπως όταν ήμασταν στο δημοτικό. Να σου καεί το βίντεο!
ΥΓ5.Είπαμεεε Alt και Shift!

Ανώνυμος είπε...

πάντως δε μπορώ να πω..ξεκατινιάζεστε με χιούμορ, ποιότητα και πολιτισμό!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΕΠΟΧΗ. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΟΧΗΣ ΒΛΑΧΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..............

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ- ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ. ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΥΡΙΟ. ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ .ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ<> ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΛΠ ΤΟΥ ΕΞΕΘΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ . ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο. Επειδή με όσα εχω διαβάσει θέλω να λάμψει η αλήθεια στον εργοδότη μου ερχόταν μια κυρία Αφροδίτη διαπραγματεύοντας υποθέσεις και μάλιστα άκουσα να λέει ότι θα τακτοποιήσει το θέμα με το Βλάχο.ΑΥΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΩ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΝΙΑ. ΗΘΙΚΟΤΑΤΗ. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΘΕΤΙΚΑ. ΑΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ Ο κ. ΒΛΑΧΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΕΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟΞΕΝΕΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΕΡΑΣΤΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜ/ΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , ΤΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΑΨΟΓΗ.ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΤΕΡΜΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Ο ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ωχχχ Θε μου Θε μου...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΓΗ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗ ΓΗ. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΜΗΝ ΣΥΓΧΈΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΓΕΡΟΚΟΥΣΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....?

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ . ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Κ.Λ.Π ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ 500 ...ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΤΔΕ Η ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 50Ε ΚΑΚΟ ΕΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτη η παρακμή.
Δυστυχώς.

Οι κάτοικοι της Ανατολίας,
είναι προηγμένοι σ΄όλους τους τομείς,
συγκρινόμενοι με μας,
τον ελληνικό(;) συρφετό.


Εξ απ'ανέκαθεν.

Ανώνυμος είπε...

με την απομακρυνση της μπακοδημου τουλαχιστον χαιρονται ολοι οι εργοδοτες οι οποιοι ηταν τυπικοι και ασφαλιζαν τους εργαγομενους τους... ολοι στο μεσολογγι ηξεραν τι γινεται.... ας ασφαλισουν τους υπαλληλους τους τωρα και οι παρατρεχαμενοι.... που κοπτονται για την κυρια μπακοδημου.-

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ.

ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

TA ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

telika ta papagalakia toy boyleyth kanoun kaly doyleia exoyme kai emeis oi xazomesologgites omos kapoies apories,giati o panepistimiakis ekpedeysis ekdioxtike kakhn kakos apo to katasthma toy agrinioy sto mesologgi?(poy einai genhma trema agriniotis kai monmos katoikos aloste?)kai na pame kai sto zoymi,koptete o kyrios boyleyths na baloyme sthn PRWTEYOUSA TOY NOMOU dieythinth panepistimiakis ekpedeyshs??re twra to thimithikate oti eimaste prwteyousa?gia to efetio to ksexasate,gia to arxeologiko moyseio ?gia to ktel?gia na doyme kai gia to ika giati mas teliose to koytoxorto kai phrme kanoniko.to katasthma ika mesologgiou apasxoli 20 atoma(prwteyousa gar)to katasthma ika agrinioy einai to periferiako(opoios pari syntaksi ston nomo apo ekei bgenh)kai apasxoli 120 atoma kai dioikhte apo ypalilo deyterobathmias ekpedeyshs,ante bre thano steile ton blaxo spiti toy na anipsosi to periferiako katasthma kai na to sosi,edw se emas ta ekopsan ta logistika grafeia ta mhniatika katw apo to trapezi,mas ftanh poy efage mia dieythintria ase thn mpakodhmou poy leei kai mia kalhmera pou ebale to ika na doyleyh tis paraskeyes gia toys ergazomenoys kai toys ergodotes poy prin miraze o blaxos fei bolan na mhn patane.aaaa kai kati teleyteo pws mia dieythintria (h mpakodhmou )einai anikanh gia to mesologgi kai tiz zhtate na paei dieythintria sthn naypakto?