Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Για να δούμε τώρα, θα δούμε ποτέ καθαρή πόλη;




ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010
                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρία νέα υπερσύγχρονα οχήματα στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή τριών νέων οχημάτων βαρέως τύπου που θα ενισχύσουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους της πόλης.
Στο αμαξοστάσιο του δήμου στο Μεσολόγγι ήδη βρίσκονται τα δυο τελευταίου τύπου απορριμματοφόρα και το υπερσύγχρονο πλυντήριο κάδων καθαριότητας, τα οποία, ύστερα από την απαιτούμενη αδειοδότηση αναμένεται να τεθούν στη διάθεση της υπηρεσίας το επόμενο δεκαπενθήμερο.
«Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας για την βελτίωση της καθαριότητας στην πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας θέτουμε στη  διάθεση της υπηρεσία καθαριότητας τρία νέα υπερσύγχρονα οχήματα ώστε να βελτιωθεί η απόδοση της υπηρεσίας.
Ειδικά με το πλυντήριο κάδων αναμένεται να δοθεί λύση στο πρόβλημα του καθαρισμού και της απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων.
Με οχήματα αυτά θωρακίζεται η υπηρεσία καθαριότητας και πιστεύουμε ότι η απόδοσή της θα είναι πολύ καλύτερη προς όφελος τόσο της υγείας των κατοίκων όσο και προς την εικόνα της πόλης» σημείωσε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα με την καθαριότητα. Είναι τόσο το θράσος των υπεύθυνων καθαριτότητας που έχουν φτάσει σε σημείο και μαζεύουν σε ένα απορριματοφόρο τα σκουπίδια και όσα υλικά είναι για ανακύκλωση. Μιλάμε για εντελώς ακατάλληλους ανθρώπους και να ηγούνται προσπαθειών σε τέτοιους ευαίσθητος τομείς. Τυχαίο που το Μεσολόγγι έχει γίνει πρωτεύουσα της βρωμιάς και των σκουπιδιών. ¨οχι 2 102 απορριματοφόρα να πάρουμε αν δεν αλλάξουν πρόσωπα, καταστάσεις και κουλτούρες ανθρώπων θα παραμείνουμε μέσα σε βουνά σκουπιδιών

Ανώνυμος είπε...

Φόρτωνε Γιάννο το χρέος του Δήμου. Έτσι κι αλλοιώς, ο επόμενος θα το γευτεί. Εσύ μας τελείωσες ανεπιστρεπτί. Αν όμως υπήρχε πραγματικό κράτος με νόμους που εκτελούνται θα έπρεπε να σε είχαν χώσει με το κεφάλι μέσα στα σκουπίδια να πεθάνεις από ... καθαριότητα και μετά να σε πλύνουν στο καδοπλυντήριο να εξαγνιστείς. Έχω φαντασία, ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

...ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και οι υπόλοιποι βρωμιαραίοι που τρώνε γύρω του...

Ανώνυμος είπε...

eiste poli pisw xwriates