Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε


Κύριοι,
To Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010 και στην ανάρτηση:
δημοσιεύονται από το Blog σας ανυπόστατα σχόλια που με φωτογραφίζουν αφού καθηγητής ΣΠΥΡΟΣ Ξ.  στο Μεσολόγγι μόνο εγώ είμαι.
Επειδή:
1ον Την αναφερόμενη ημέρα (Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010 μιας και γράφει σήμερα το πρωί) ήμουνα στην Άρτα για τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Φιλελλήνων Πέτα και Λόρδου Βύρωνα Μεσολογγίου και δεν μπορούσα να είμαι  και στην πλατεία.
2ον Ποτέ και με κανέναν και πουθενά  δεν ήρθα σε αντιπαράθεση και για κανένα θέμα.
3ον Τα μόνα Blog που είμαι διαχειριστής (επώνυμα) είναι της Α΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και  του Λόρδου Βύρωνα Μεσολογγίου
4ον Η μόνη αλήθεια στα σχόλια είναι για το Μπασκετικό blog του γιού μου (που είναι με ονοματεπώνυμο) αλλά ποιον και γιατί ενοχλεί;
5ον Επειδή οι εκφράσεις περί «εμπάθειας. κόμπλεξ» κλπ που σημειωτέον ξαναεμφανίστηκαν σε σχόλια στο blog σας (τα διαγράψατε αλλά έχω αντίγραφα) είναι προσβλητικές για το πρόσωπό μου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Να διαγραφούν αμέσως αφού διαψευσθούν και ζητήσετε δημοσίως  συγνώμη.
Σε διαφορετική περίπτωση με λύπη μου θα αναγκαστώ να προσφύγω σε κάθε ένδικο μέσο  προκειμένου να προστατέψω την αξιοπρέπειά μου.
Επίσης σας κάνω γνωστό ότι θα καταγγείλω και το blog σας με αναφορά κατάχρησης  στον Blogger πάροχο.
Ευχαριστώ
Και πιστεύω να έγινα κατανοητός
Σπύρος Ξουργιάς

Απάντηση IeraPolis: 
Ασφαλώς και γίνεται δεκτό το αίτημα του κου Σ. Ξουργιά από τη στιγμή που ο ίδιος θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα σχόλια υποδείκνυαν αυτόν ως Σπύρο Ξ.  Το blog μας, αφενός δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν και πόσοι καθηγητές φέρουν ονοματεπώνυμο με τα ίδια χαρακτηριστικά, ούτε και εάν η αρρωστημένη μυθομανία κάποιων δημιουργεί τέτοια φανταστικά περιστατικά. Αφετέρου όμως και προπαντός δεν δημοσιεύσαμε τα σχόλια αυτά προκειμένου να θίξουμε ή να προσβάλουμε κάποιον, τουναντίον θεωρήσαμε επιβεβλημένο, ότι εάν όντως είχε λάβει χώρα το αναφερθέν συμβάν με πρωταγωνιστή τον ίδιο ή και οποιονδήποτε άλλο συμπολίτη μας, με τις συνθήκες τις οποίες αναφέρονταν στα σχόλια (επίθεση, εξύβριση και βιαιοπραγία από 10 άτομα ) τότε όχι μόνο έπρεπε να λάβει έκταση και δημοσιοποίηση το θέμα, αλλά θα έπρεπε να κινητοποιηθούν άμεσα και αυτεπάγγελτα οι εντεταλμένες και καθ' ύλην αρμόδιες αρχές εναντίον των εμπλεκομένων σε μια τέτοια άνανδρη επίθεση.
Επομένως, η  δικαιολογημένη οπωσδήποτε αγανάκτηση του κου Ξουργιά καλό θα ήταν να στραφεί στον εντοπισμό των εμπαθών και μυθομανών κακοήθων ανώνυμων  σχολιαστών και όχι κατά του μέσου που δημοσίευσε την είδηση, θεωρώντας ότι εάν ένα τέτοιο περιστατικό είχε όντως συμβεί,  δεν θα έπρεπε να περάσει απαρατήρητο.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και δεν με κατανοήσατε κύριε ......(ονόματα δεν λέμε ακόμα). Η δημοσίευση των σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή σας ως διαχειριστή του IeraPolis και οφείλατε να διασταυρώσετε την αλήθεια ή όχι των σχολίων
"των εμπαθών και μυθομανών κακοήθων ανώνυμων σχολιαστών". Το δικό σας μέσο και με την έγκρισή σας,έδωσε τη δυνατότητα της δημοσίευσης των μυθευμάτων (και όχι "την είδηση" όπως σας ξέφυγε και γράφετε ....εκτός και είστε Blog μυθευμάτων ....)
Ρωτήστε και κανένα δικηγόρο καλού κακού ....
Περιμένω ακόμα τη συγνώμη σας αφού όπως και στον τίτλο σας γράφετε
"Ο ηλίθιος επιμένει. Ο πονηρός δικαιολογείται. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του"
Διαλέξτε ποιο από αυτά τα τρία σας ταιριάζει ...
Αυτά και τέλος μέχρι τη δημόσια συγνώμη σας ή την αίθουσα των δικαστηρίων ...
Σ.Ξ.

Ανώνυμος είπε...

Σας συμβουλεύω δε να είστε προσεκτικότεροι στις απαντήσεις σας γιατί "δεν θεωρώ ο ίδιος ότι τα συγκεκριμένα σχόλια με αφορούν" όπως προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε, αλλά εσείς το λέτε χρησιμοποιώντας μάλιστα και το blog του γιου μου που έχει ονοματεπώνυμο!
Βλέπετε απορρίπτεται το "ο πονηρός δικαιολογείται" αλλά έχετε περιθώριο να διαλέξτε ένα από τα άλλα δύο.....
Σ.Ξ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΞΟΥΡΙΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..

Ανώνυμος είπε...

παντως ΣΞ μεχρι στιγμης εσυ επιμενεις απότι φενετε

Ανώνυμος είπε...

SPYRO, MH TO SYNEXIZEIS, XANEIS TO DIKIO SOY. ENAS FILOS

Sebastian είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Sebastian είπε...

Εξαιρετική η απάντηση. Συγχαρητήρια στο μπλογκ για το ήθος και το ύφος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σ.Ξ., DINEIS LATHOS DIASTASEIS STO THEMA. KALA SOY APANTHSANE ΤΑ PAIDIA. KOITA NA BREIS POIOS TA EXEI MAZI SOY KAI ASE AYTOYS POY APLWS TA DHMOSIEYSANE. MH KOITAS TO DENTRO KAI XANEIS TO DASOS.AFOY DEN DISTASAN NA GRAPSOYN KAI GIA TO GIO SOY AKOMH, ASXOLHSOY ME AYTOYS POY EXOYN EMPATHEIA MAZI SOY. TO SITE NOMIZW SE KALYPSE ME THN APANTHSH TOY.

Π.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

τι δικομανια ειναι αυτη που κατατρεχει μερικους?? ηρεμηστε ρεεεεε

ΑΝΑΠΟΔΟΪΒΑΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΞΟΥΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΣ;ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καποιος εχει τη μυγα και μυγιάζεται εδω περα. Τετοια ευθιξια τελοσπαντων?

Ανώνυμος είπε...

φιλε σπυρο νομιζω οτι την πατησες. επαιξες ακριβως το παιχνιδι αυτου που ηθελε να σε πειραξει γραφωντας τα σχολια. απο τον εκνευρισμο σου δημιουργησες μονος σου ενα ανυπαρκτο θεμα εκ του μη οντως. ποσοι διαβασαν τα σχολια και ποσοι καταλαβαν οτι αφορουσαν εσενα; ελαχιστοι. αντι να ασχοληθης με αυτον που σε εχει βαλει στο ματι καθεσαι και απαντας στο μπλοκ που σε καλυψε ετσι και αλλιως. καλα σου εγραψε ο 10-45. εχασες το δασος κι αυτος οποιος κι αν ειναι θα σε διαβαζει τωρα και θα γελαει.
-μητσος (ξερεις εσυ)

Ανώνυμος είπε...

κυριε σπυρο,οταν εσεις φορατε την κουκουλα σας και ανωνυμα γραφετε εναντιον οσων δεν γουσταρετε,ειναι καλα???????? απλα σας πληρωνουν με το ιδιο νομισμα και γιατι απαιτειτε απο τον απλο αναγνωστη να μην μιλαει? εσεις εχετε την δυνατοτητα να γραφετε χωρισ λογοκρισια και απαιτειτε απο αλλα blogs να λογοκρινουν τους αναγνωστεσ? καταλαβαινω την πικρα σας για την εκλογη κατσουλη και για την παραιτηση του ανικανου που μανατζαρατε,αλλα περαστικα σας

Ανώνυμος είπε...

Ο Σ.Ξ. έχει δίκιο. Ο καθένας γράφει ανώνυμα την μαλακεία του και κάποιοι τα δημοσιεύουν για να έχουν επισκέψεις και να ξεκατινιάζεται δημοσίως ο κόσμος.
Πριν δημοσιεύσουμε οτιδήποτε το διασταυρώνουμε κύριοι. Απλός κανόνας είναι που πρέπει να τηρείται πάντα, αλλιώς πρόκειται για κοινή συκοφαντία.
Στην απάντηση δεν βλέπω ούτε μια συγνώμη. Μήπως κάποιοι πήραν πολύ ψηλά τον αμανέ;
Ένας φίλος από τα παλιά

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

5.ο8 οταν λενε οτι το αιτημα (για συγνωμη) του κου ξουργια ασφαλως και γινεται δεκτο, αυτο δεν σημαινει? ή εγω δεν καταλαβα καλά ? οσο για τη διασταυρωση των στοιχειων συμφωνω απολυτως