Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ύστατοι λεονταρισμοί με υπονοούμενα


ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
  Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου δήλωσε:
 «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου, αφού κανένας υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας δεν είναι αποσπασμένος σε διοικητικές ή άλλες υπηρεσίες του δήμου.
Επίσης, επειδή οι εκλογές τελείωσαν, θα πρέπει επιτέλους να τελειώσουν τα «καλαμπουράκια» για τα νέα απορριμματοφόρα.
Επαναλαμβάνω ότι η διαδικασία για την προμήθεια των νέων απορριμματοφόρων έγινε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με πλήρη διαφάνεια και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος για τη προάσπιση της υπόληψης της δημοτικής μας αρχής.
Τέλος, ο νέος δήμαρχος ας ενημερωθεί από τους συνεργάτες του που διετέλεσαν στελέχη και της δικής μας δημοτικής αρχής, ποιοι ήταν αυτοί που εισηγούταν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας να καταλάβουν διοικητικές θέσεις καθώς και για τη δική μου στάση σ’ αυτές τις εισηγήσεις…
Όπως επίσης, ας ενημερωθεί από τους ίδιους για το ποιοι ήταν αυτοί που μοίραζαν αφειδώς βεβαιώσεις σε stage ή συμβασιούχους εργαζομένους, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, παρά τις ρητές εντολές που είχαν δοθεί, τόσο από την πλευρά μου, όσο και από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσω τη δεδομένη στήριξή μου στις πρωτοβουλίες που ενδεχομένως θα αναληφτούν για τη βελτίωση της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής στο νέο δήμο. Πρωτοβουλίες όμως οι οποίες δεν θα πρέπει να περιορίζονται σε λεκτικά πυροτεχνήματα…»

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έρθει άραγε η ώρα που θα λέμε που είσαι Λαδά, γύρνα πίσω;

Πάντως στο Αιτωλικό το λένε ήδη.
Από Δευτέρα και στο Μεσολόγγι.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ......
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΚΙ ΑΠ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι καταδικαστέο αν έχουν δοθεί βεβαιώσεις σε άτομα που δεν κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.Αλλά πιο κατακριτέο είναι να έχουν χορηγηθεί από κάποιους βεβαιώσεις σε εκατοντάδες μαϊμου αναπήρους.Καλή Πρωτοχρονιά και περαστικά.........

Ανώνυμος είπε...

Λένε ότι οι καθαριστές τα έσπασαν με τον κατσούλη και ετοιμάζουν απεργία. Από την άλλη ο Κατσου έχει την αβάντα του Αιτωλικού οπότε θα φέρει άλλους να να καθαρίσουν και ετοιμάζει εκδίκηση. Ο λόγος είναι ότι τους έκοψε άδειες. Κρατάμε την αναφορά του λαδά για κάποιους που μοίραζαν υποσχέσεις και εισηγούνταν μετατάξεις σε διοικητικές θέσεις. Ποιοι είναι; Ο Κατσου μάλλον θα καθαρίσει κόσμο για να δείξει ότι διαθέτει ............. Το ματς αρχίζει.

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας και ανεξάρτητα το ποιός ήταν ο Αναγνωστόπουλος άς απαντήσουν οι πρώην συνεργάτες του. Πάντως προβλέπονται δημοτικά συμβούλια με πολλές αποκαλύψεις. Κατσούλη γιατί δεν ρώταγες....

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΛΟΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

12:48 σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν.

ξυΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

5.49 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ? ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΑΊ΄ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΣ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ....
ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ , ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Α , ΞΕΧΑΣΑ...
ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ , ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΣ.
ΠΩΣ? Α , ΟΧΙ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΑΝΙΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ...
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΕΡΝΑΩ ΜΟΝΟ ΚΡΑΣΑΚΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

8:22 εντάξει ο Κατσούλης είναι διαπλεκόμενος αλλά οχι και με τοσες διασυνδέσεις.. Με Τέρνα με εργολάβους , με Σώκο, με...εντόπια νταούλια που τα δουλεύει ψιλό γαζί.Μέχρι εκεί. Τα παραλές ώρες-ώρες...Άλλωστε εν μέσω κρίσης δεν είναι και λίγο να έχεις και κονέ τον Δήμαρχο.(μην με παρεξηγείς, ο κόσμος σκέφτετε έτσι)

παπαΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ