Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Δ. Παπαθέου

Αγαπητοί φίλοι
 
Επειδή ζούμε σε μικρό μέρος και τα πάντα γνωστοποιούνται και πρέπει να γνωστοποιούνται , νιώθω ότι πρέπει να κοινοποιήσω τις σκέψεις μου, μιας και ακούστηκε το όνομά μου , προκειμένου ο καθένας να κρίνει βάσει πραγματικών δεδομένων.
1.- Δεν ψήφισα τον  κ. Παναγιώτη Κατσούλη, δεν τον στήριξα και το γνωρίζει γιατί του το γνωστοποίησα προσωπικά.
2.- Ανήκω σε ένα χώρο που ονομάστηκε πριν απο χρόνια  ¨Αδέσμευτοι Πολίτες", ο οποίος ξεχώριζε μεταξύ των άλλων και γιατί είχε στις αρχές του και διατυπωμένο επίσημα ότι θέλει και προσπαθεί να βοηθάει όποιον είναι επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και ταυτόχρονα  να κρίνει και να  κατακρίνει αυτά που θεωρεί μεμπτά.
Στην πράξη το απέδειξε με τον  κ. Πρεβεζάνο  (θυμηθείτε τον ΧΥΤΑ και πόσο μας στοίχισε , αφού στις πλάτες εμάς των μικροτέρων στηρίχτηκε η καθιέρωσή του) , που όμως στην συνέχεια δεν μπόρεσε καθόλου να αξιοποιήσει τις δυνάμεις μας.
Η αντιπολίτευση που του κάναμε τον τσάκισε , σαν Δήμαρχο, διότι σαν άνθρωπο τον εκτιμάμε και τον αγαπάμε.
Το ίδιο προσπαθήσαμε με τον  κ. Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δεν θέλησε ποτέ την βοήθειά μας , το αντίθετο μάλιστα, μας απομάκρυνε  κακήν κακώς.
Η αντιπολίτευση που του κάναμε την τετραετία που πέρασε, παντοιοτρόπως ήταν ουσιαστική, όπως πιστεύουμε.
΄Ετσι δεν αλλάζει η παγιωμένη θέση μας ότι θα βοηθήσουμε για το καλό του τόπου μας και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο.
Ο τρόπος που θα επιλεχτεί είναι θέμα εσωτερικών διαδικασιών του Συνδυασμού μας αφ ενός και του τρόπου που πιθανόν θα μας ζητηθεί απο την Δημοτική Αρχή.
3.- Η θέση του "Συμπαραστάτη του Δημότη", όσο είμαι σε θέση να ξέρω και να προβλέψω, μπορεί να είναι ένα σπουδαίο εργαλείο τόσο για βοήθεια των Δημοτών όσο και για την κάποια θετική επιρροή προς μία χρηστή διοίκηση των Δημοτικών Πραγμάτων. Θα ήταν τιμή για μένα να συμμετείχα σε μια διαδικασία νόμιμη ώστε να εκλεγώ και να προσφέρω ότι μπορώ προς αυτή τη κατεύθυνση.  ΟΜΩΣ: Δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ τόσο χρόνο και τόσες δυνάμεις για να ανταποκριθώ σε τόσο μεγάλες υποχρεώσεις, όσο και αν η τεχνολογία και η πληροφορική βοηθούν πλέον σε διεκπεραιώσεις καθημερινής ρουτίνας. Φοβάμαι πως δεν διαθέτω τόσο χρόνο, ακόμη και αν αποφασιζόταν και απο τις δύο πλευρές - δηλαδή την Δημοτική Αρχή και τον συνδυασμό μας - ότι έπρεπε να αναλάβω.  Σε   ΚΑΘΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΟΜΩΣ,  ΑΝ  ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΕΝΤΕΛΩΣ  ΝΟΜΙΜΕΣ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  ΝΑ  ΑΝΑΛΑΒΩ ,  ΤΟΤΕ  Ο  ΜΙΣΘΟΣ  ΜΟΥ  ΘΑ  ΠΗΓΑΙΝΕ  ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΣΤΗΝ  ΤΣΕΠΗ  ΜΟΥ.
Δεν θεωρώ λάθος να πληρώνεται κάποιος για την εργασία του και μάλιστα για σκληρή εργασία , το αντίθετο μάλιστα, όμως προσωπικά έχω υιοθετήσει αυτή την αρχή ώστε να μπορώ  να εργάζομαι ανεπηρρέαστος και επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για τα οικονομικά του Δήμου.
4.- Ζούμε σ ένα τόπο που δεν περισσεύει κανένας. ΄Ερχονται τρομακτικά προβλήματα. Ο Καλλικράτης είναι σαν ένα πείραμα με άγνωστες προοπτικές. Το να βγάλουμε όλοι την ουρά μας απ έξω και να περιμένουμε στη γωνία τον  Κατσούλη  είναι  το ευκολότερο. Δεν το επιλέγω, θα προσπαθήσω να βοηθήσω με τον τρόπο που θα επιλέξουμε οι φίλοι που μαζί ανδρωθήκαμε πολιτικά σ αυτή τη Πόλη.

Σας ευχαριστώ
Δημήτρης  Β.  Παπαθέου

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΕΣΩ BOLG ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΩΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΤΑ 4 ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.
ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΛΟΒΟΥΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΜΠΟΧΩΡΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

φιλε, Δημητρη, για ποιον συνδιασμο μιλας?
η αιαθηση ολων ειναι πως ενεργεις μονος σου,πια..
φιλε,δημητρη, εσυ και ο εκδοτης της αιχμης που παρουσιαζεστε ως υπυρασπιστες του μεσολογγιου, τι λετε για την περιφημη φραση του ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ Ι.Π θυμιου σωκου "εγω τον επελεξα για δημαρχο γιατι ειναι ο καλυτερος συνεργατης μου" .ηθελε να πει ο καλυτερος υπηρετης των συμφεροντων του και του ΒΡΑΧΩΡΙΟΥ.
κριμα,φιλε,δημητρη . κριμα

Ανώνυμος είπε...

Βαρεθήκαμε πια..................

Μια ζωή Παπαθέηδες και Κορδοσαίοι οι σωτήρες οι αγνοί και ακομμάτιστοι, πάντα για το καλό της πόλης

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που έρχονται οι Αφγανοι και τα λοιπά παιδιά να δούμε τι θα κάνουν όλοι αυτοί. Καληνύχτα Μεσολόγγι! Θα μετακομίσουμε υποχρεωτικά Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ξεφευγε ο Μητσος το δούλεμα από τον Κατσούλη. Δεν φημίζεται και για την εξυπνάδα του.......
Για πασατέμπο τους έχει ο Πικατσού!

Ανώνυμος είπε...

9:24 πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός για να μην πω τίποτε άλλο. Κι αυτό γιατί κατακρίνεις πρόσωπα τα οποία ελάχιστη ανάμειξη είχαν στα κοινά και όποτε την είχαν έφεραν θετικά αποτελέσματα για το γενικό καλό και την πόλη
Και πολύ δε περισσότερο ποτέ Μα ποτέ δεν προέβησαν σε ενέργειες που να έβλαψαν την πόλη.
Και για του λόγου το αληθές για πες μας πως και πότε έβλαψαν το Μεσολόγγι οι κορδοσαίοι και οι παπαθέηδες.
Ντροπή σε σένα αλλά και στους διαχειριστές που για λίγα κλικ σου ανεβάζουν σχόλια αυτού του επιπέδου Αλλά κι αυτοί σα του λόγου σου είναι αν κρίνουμε από τον μεγαλοσυνθέτη.

Ανώνυμος είπε...

12.50 σε ευχαριστούμε για τα θερμάσου λόγια .
Αλλά γουστάρεις και συ τα γλειψίματα και τοπαρασκήνιο, άντε κάνε και καμμιά υπόκλιση

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΣΟΛΤΑΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟ 2007 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΑ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΘΥΜΙΟ. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

9.24 κατι τετοιοι σαν και σενα εχουν παει το Μεσολογγι 100 χρονια πισω. Αντι να προσφερεις καθεσαι και βριζεις οσους εχουν βοηθησει τον τοπο.Αν δεν θελεις να προσφερεις τουλαχιστον μην μιλας.

Ανώνυμος είπε...

Αστο Δημητρη δεν τραβας πια

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δημήτρη εάν γουστάρεις τη θέση μπορείς άνετα και νόμιμα να την διεκδικήσεις.Επιστημονικά το κατέχεις το αντικείμενο,αλλά και ευαισθησίες έχεις προς τους αδυνάτους και αδικημένους. Τους "αδέσμευτους πολίτες" όμως προς τι τους ανακατεύεις; Υφίσταται ως Δημοτική κίνηση ή έστω ως οργανωμένη σςυλλογικότητα;
Αν συμβαίνει αυτό γιατί δεν βγάζει ανακοίνωση κάποιο όργανο αυτής της κίνησης να πάρει θέση υπεύθυνα; Επομένως το θέμα στην πρόταση του νέου Δημάρχου ειναι προσωπικό και όχι πολιτικό.
Εαν πάλι ειναι δυσδιάκριτο εκ μέρους σου το πολιτικό απο το προσωπικό,πολύ θα θέλαμε να πληροφορηθούμε ποιά ειναι η θέση επι του θέματος του Ν.Μπλάγκα. Του ετερου εκπροσώπου δηλαδή των "αδεσμεύτων", δημοτικού συμβούλου, όταν αποχώρησες εσύ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΟΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

τι να κανουμε ρε Μητσο, εχουμε πολλους προβληματικους να αντιμετωπισουμε. κουραγιο κ τραβα μπροστα

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι αυτοί οι προβληματικοί στην πλειονότητα τους είναι φίλοι του Μήτσου και είναι αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω όλων.
Στη μουσική τον αθλητισμό στη δημοσιογραφία ....
Είναι αυτοί που δεν προσφέρουν τίποτα αν δεν έχουν την πρωτοκαθεδρία
Πολλούς δε ο Μήτσος άθελα του πιστεύω τους στήριξε κατα καιρούς σε συλλόγους κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Μην αφηνετε αιχμες για κανενα σε αυτη την διαφωνια.Οποιος μπορει μπορει να εκφρασει ελευθερα τις αποψεις του χωρις να συκοφαντει.Ο Μήτσος επωνυμα εκανε μια ανακοινωση και αναποφευκτα κρινεται για αυτο.Δεν ειναι τυχαιο οτι καποοι του κανουν κριτικη.Κατι φταιει λογικα για αυτο.Εγω δεν θα του καταλογισω ταυτιση με το συστημα η αλλους συμβιβασμους.Γνωμη μου ειναι ομως οτι εκανε ενα μεγαλο λαθος.Δεν μπορει να αλλαζει η αρνητικη γνωμη σε καποιον εν μια νυκτι μονο και μονο επειδη ο αλλος τον κανει πονηρα συνδιαχειριστη στην κατανομη εξουσιας.Ειλικρινα απορω γιατι κολακευεται απο την προταση Κατσουλη.Ο Κατσουλης οπως και στην δημοσιευση των δαπανων και εδω δειχνει ενα πολυ κακο προσωπο.Μια θεση για την οποια θα πρεπει να αξιολογουνται τα αντικειμενικα προσοντα καποιου και η γνωση του σε ενα συγκεκριμενο αντικειμενο γινεται στοιχειο απονομης.Πως καποιος ανθρωπος απονεμει θεσεις οταν θα πρεπει να εφαρμοστουν αντικειμενικα κριτηρια και να αποφασισει με την αντιστοιχη πλειοψηφια το Δημοτικο Συμβουλιο;Η θεση δεν ειναι σε καμια περιπτωση πολιτικη και ειναι μεγαλο ατοπημα ο Κατσουλης πριν καν αναλαβει καθηκοντα να την δινει ετσιθελικα καπου.Μεγαλη ευθυνη εχει και ο Μητσος που την αποδεχεται.Λυπαμαι αλλα δεν πειθομαι απο αυτα που λεει.Τελικα εχει χρονο να ασχοληθει με το αντικειμενο;Η θεση εχει πολυ δουλεια και δεν μπορει να λεγεται οτι την θελω αλλα δεν εχω πολυ χρονο...Ουτε μπορει να λεγεται οτι δεν πληρωνομαι οταν η αμοιβη τιθεται με βαση τον φορτο εργασιας και την αξιολογηση των ειδικων γνωσεων του Συμπαραστατη.Αν δεν πληρωθεις σημαινει οτι θα δωσεις προτεραιοτητα στην δουλεια σου ως συμπαραστατης και θα δωσεις σ αυτη ως δικηγορου που πληρωνεσαι.Αρα καλο ειναι να ειμαστε πιο ειλικρινεις και να πληρωνομαστε για αυτο που κανουμε εχοντας και την ευθυνη για το αποτελεσμα της εργασιας μας.Με ημιμετρα και με ελαχιστη ενασχοληση δεν γινεται δουλεια..Τελος παντων ειλικρινα δεν περιμενα απο τον Μητσο τετοια σταση σε ενα θεμα που θα επρεπε να εχει περισσοτερο συνεπεια,επιφυλαξη και αμφιβολια.Η θεση τελος οπως δινεται ειναι προιον συμφωνιας και οχι νομιμοτητας

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩΩΩΩ..
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ "ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ?
Ε ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ...
ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ...ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ).

Ανώνυμος είπε...

Πόση φαιά ουσία χρειάζεται ο Μήτσος για να καταλάβει την παγίδα του Κατσούλη. Εκτός και άν "παίζει" κάτι άλλο που δεν το λένε. Υπάρχουν πολλών ειδών γραμμάτια τελικά.

SAKIS FROYTOPIOS

Ανώνυμος είπε...

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πικατσού μόλις τις 3/11, δηλαδή μόλις 3 εργάσιμες μέρες πρίν τις εκλογές θεώρησε στην εφορία τα βιβλία του. Με τις υγείες σας λοιπόν φίλοι μου.

ΞΥΔΙΑΣ

Για να ξέρετε που σας έχουμε γραμμένους.
Ο έτερος Πάνος καθαρίζει έτσι γιατί γουστάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 7.21 ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΚΑΚΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΛΑΔΗ;ΠΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ,ΤΟΥ ΚΥΤΑΓΙΑ ΚΛΠ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ;ΠΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ;ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ,ΔΙΑΡΚΕΙΑ,ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΛΟΓΙΚΗ KAI AΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΣΚΕΨΗ Η ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ο Κατσουλης εσπειρε διχασμο και αντιπαλοτητα στους πρωην αδεσμευτους.Αυτο ηθελε και να μειωσει αντιδρασεις διοτι θα τα βρει σκουρα στην θητεια που ερχεται.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι εκλέχτηκε τελικά Δήμαρχος ο Κατσούλης αυτό από μόνο του αλλάζει την αρνητική εικόνα που είχε ο Μήτσος για αυτόν; Με την ίδια λογική θα έπρεπε να στηρίξει και να αλλάξει γνώμη και για τον Αναγνωστόπουλο. Τελικά η κωλοτούμπα δεν έχει...πατρίδα. Φυσικά ο Κατσούλης με αυτά που γίνονται και γράφονται το γλεντάει δεόντως. Κάτι άλλο συμβαίνει τελικά και θα δείξει. Να μην βιάζεστε παρακαλώ.

Sebastian είπε...

ελατε ρε παλληκαρια που ανακαλυψατε αμεσως κωλοτουμπες και ανακολουθιες. Λεει ο ανθρωπος οτι το ιδιο εκανε και με τους προηγουμενους δημαρχους χωρις να εχει ανταποκριση. Τελικα ποιο ειναι το ζητουμενο? Κανουμε αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση και για να εχουμε λογο υπαρξης ή βοηθαμε τον τοπο οπου και οσο μπορουμε ασχετως του ποιος ειναι δημαρχος καθε φορά? Ξεπεραστε επιτελους αυτα τα συνδρομα και τα συμπλεγματα. Αν μπορει ο καθενας να βοηθησει ας το κανει χωρις φανφαρες και αυτοπροβολη. Για το καλο ολων μας ειναι η προοδος του τοπου. Εστω και αν μερος της επιτυχιας το καρπωνεται ο αντιπαλος μας

Ανώνυμος είπε...

όσο για τις φανφάρες και αυτοπροβολή μην Ανησυχείς Sebastian ο νέος Δήμαρχος έχει το προνόμιο να οικειοποιείται τα έργα των άλλων πολύ εύκολα και μάλιστα να πείθει για αυτό.....
όποιος κατάλαβε κατάλαβε !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο δύσκολο είναι να γίνεται πολιτισμένος διάλογος για οποιοδήποτε θέμα ανεβαίνει στο "Ιεράπολις"; Η πληθώρα των σχολίων, σημαίνει ότι, αγωνιά πολύς κόσμος για το μέλλον του τόπου μας.
Ο Δημήτρης δεν έχει ανάγκη χυδαίους υπερασπιστές οι οποίοι,χωρίς επιχειρήματα, αποκαλούν ανεγκέφαλους και προβληματικούς όσους διαφωνούν.
Επι της ουσίας δεν απαντά κανείς ούτε στον 10.49 για τον αν υφίστανται οι "αδέσμευτοι πολίτες" και ποιά ειναι η άποψή τους για το συγκεκριμένο θέμα, ούτε στον 7.21 για το αν η κάλυψη της θέσης είναι προϊόν συμφωνίας ή νομιμότητας.
Εντάξει όλοι ανώνυμα γράφουμε, αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι, για να μην μπορούμε να τηρήσουμε κάποιους κανόνες δεοντολογίας.
ΦΕΚ

Ανώνυμος είπε...

9.58 εχεις δικιο σε οσα λες αλλα μην περιμενεις να σου απαντησει κανεις διοτι ολα ειναι ξεκαθαρα.Το παραδοξο ειναι οτι καποιοι θελουν να μας βοηθησουν γλειφοντας εκει που εφτυναν.Ποιον τελικα να εμπιστευθεις σ αυτη την πολη;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το πράγμα παραγίνεται προτείνω να μαζευτούμε όλοι κάποια στιγμή για να απαντηθούν ερωτήματα που τίθενται καλόπιστα ή και κακόπιστα , αλλά δεν πειράζει , γιατί ακόμη κι αυτά είναι χρήσιμα μερικές φορές για να γίνεται διάλογος.
Ολοι που γράφετε σημαίνει ότι σας ενδιαφέρει ο τόπος και αυτό είναι το θετικό, οπότε ελπίζω ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα για ν ανταλλάξουμε ιδέες και γνώμες , όσοι και ότι έχει απομείνει απο τους "αδέσμευτους πολίτες" και όλοι εσεις και εμείς χωρίς ταμπέλλες.Θα χαρώ να σας δώ εκεί και ας πεί εκεί την γνώμη του ο καθένας που σίγουρα θα πιάσει τόπο.
Με εκτίμηση και για τους περισσότερους με φιλία
Δημήτρης Β Παπαθέου