Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΜΕ : ''H αλήθεια για τη ΓΣ των υπαλλήλων της Νομαρχίας''

Την Παρασκευή 24-12-2010, κυκλοφόρησε απ’ την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου υπαλλήλων νομαρχιακής αυτοδιοίκησης νομού Αιτωλοακαρνανίας που ανήκει στην  ΠΑΣΚΕ μια ανακοίνωση που δήθεν το περιεχόμενό της αποφασίστηκε ομόφωνα απ’ τη γενική μας συνέλευση. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική κι έχει ως εξής:

1.  Η εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ. ασχολήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της με τον αριθμό των υπαλλήλων που περιλαμβάνει ο νέος οργανισμός κατά κατηγορία και στην εκτίμησή του πως με βάση τους αριθμούς δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα. Δεν έβαζε θέμα για τροποποίηση του οργανισμού της περιφέρειας  και δημιουργία οποιασδήποτε υπηρεσίας ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. Έτσι η αναφορά στην ανακοίνωση του συλλόγου, του Αγρινίου σαν την πόλη που δήθεν αποφάσισε η Γ.Σ και μάλιστα ομόφωνα να ζητήσει απ’ τον περιφερειάρχη να δημιουργηθούν υπηρεσίες, είναι ψέμα.
     Αποτελεί δε,  μια διχαστική ενέργεια που δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς του συλλόγου και βάζει συνειδητά ή ασυνείδητα το δηλητήριο του τοπικισμού μέσα στις γραμμές μας, όταν μάλιστα όλοι γνωρίζουμε την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί γύρω απ’ αυτό το θέμα. Είναι ταυτόχρονα βαθιά αποπροσανατολιστική,  γιατί ήδη άρχισε να γίνεται κουβέντα και φασαρία γι’ αυτό κι όχι για το κύριο που είναι η ανηλεής επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στο βιοτικό επίπεδο και τα δικαιώματα μας  και με ποιο συγκεκριμένο τρόπο θα την αντιπαλέψουμε.
     O πρόεδρος του συλλόγου σε συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα ισχυρίζεται πως αυτή η αναφορά του στην ανακοίνωση δεν σημαίνει  ότι ο σύλλογος ζητάει να μεταφερθούν οι υπηρεσίες απ΄το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο αλλά να παραμείνουν και οι υπηρεσίες στις υπόλοιπες πόλεις που με το νέο οργανισμό δεν υφίστανται πλέον......"Εδώ ο εχθρός μας  δεν είναι το Μεσολόγγι αλλά έχουμε πρόβλημα με τη Πάτρα "....λέει χαρακτηριστικά.  Δηλαδή η πλειοψηφία του Δ.Σ. "θυμάται" παραμονή Χριστουγέννων πως ο Καλλικράτης θα 'χει  αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή των εργαζομένων,    κάποιοι δεν θα 'χουν γραφεία κι αρμοδιότητες, κάποιοι θα μετακινηθούν, κάποιοι θ' απολυθούν αλλά ο υπαίτιος κι ο δημιουργός αυτής της κατάστασης δεν είναι η κυβέρνηση και η πολιτική της αλλά κάποιος ασαφής κι απροσδιόριστος εχθρός στη Πάτρα.
     Επί ένα ολόκληρο χρόνο, οι μικρές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στη νομαρχία προειδοποιούμε για τις ολέθριες επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής, για το περίφημο "ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΚΙ  ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" του κ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ που μιλούσε ξεκάθαρα για απολύσεις υπαλλήλων. Μας λέγανε τα γνωστά περί ξύλινης γλώσσας , περί γραφικότητας και καταστροφολογίας. Τώρα έρχονται κι αντί να ζητήσουν τη συμπαράταξη όλων των συναδέλφων,οργάνωση,δυναμική αντίδραση κι ανατροπή της βάρβαρης αυτής πολιτικής που ήδη για κάποιους συναδέρφους φέρνει " μαύρες" πρωτοχρονιάτικες μέρες, βάζουν επί μέρους θέματα και σπρώχνουν τους συναδέλφους σε άχρηστες κι ανούσιες διαμάχες.
2.  Στην παρέμβαση που κάναμε στην Γ.Σ. αναφέραμε το πλαίσιο πάνω στο οποίο κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να στηριχτεί ο σύλλογος προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του αλλά κι όλων των συναδέλφων ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση δηλαδή:
  • Καμιά απόλυση συναδέλφου ανεξάρτητα από κατηγορία, σύμβαση ή εργασιακή σχέση.
  • Καμιά μετακίνηση συναδέλφου χωρίς τη θέλησή του.
  • Καμιά μετακίνηση σε προσωποπαγή θέση, γιατί αυτές είναι θέσεις με μειωμένα δικαιώματα.
  • Εξασφάλιση της μισθοδοσίας μας απ’ τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Επειδή καμιά επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε και τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς η συγκέντρωση το πρωί της 3-1-2011,να μετατραπεί στη συνέχεια σε γενική συνέλευση, όπου θα αποφασίσουμε συγκεκριμένους τρόπους οργάνωσης και δράσης κι όχι όπως γίνεται μέχρι τώρα που στην ουσία δεν κάνουμε τίποτα..
Επί των ανωτέρω προτάσεων που αρκετοί συνάδελφοι έδειξαν πως αποδέχονται δεν έγινε καμιά ψηφοφορία και ως εκ τούτου η πλειοψηφία του Δ.Σ. όφειλε να τις καταγράψει στην ανακοίνωση κι όχι να καταγράφει τη δικιά της αντίθετη άποψη σαν απόφαση της γενικής συνέλευσης και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΗΣ.
Γι’ αυτούς τους λόγους λοιπόν καλούμε ΑΜΕΣΑ την πλειοψηφία του Δ.Σ. να  ΑΠΟΣΥΡΕΙ την ανακοίνωση γιατί με την ενέργεια αυτή  διασπά την προσπάθεια οργάνωσης και διεξαγωγής του αγώνα μας.
3.  Είναι πλέον ξεκάθαρο σε κάθε καλόπιστο άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά πως οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ ακόμα κι αν ήθελαν δε μπορούν να αντιπαλέψουν αυτή την πολιτική. Κύριο μέλημά τους δεν είναι η προάσπιση των συμφερόντων μας αλλά το πώς θα βγει  με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες η κυβερνητική πολιτική. Το ίδιο και οι δυνάμεις της ΔΑΚΕ που απουσιάζουν από οποιαδήποτε συλλογική διαδικασία, δεν παίρνουν θέση σε τίποτα και μόνο στα κρυφά ψιθυρίζουν πως αν ήταν αυτοί όλα θα πήγαιναν ρολόι.  Και οι δύο στα πρωτοβάθμια σωματεία το παίζουν ακομμάτιστοι και ξιφουλκούν ενάντια στο ΠΑΜΕ  που παρουσιάζει την πολιτική διάσταση των γεγονότων, μιλώντας για κοινά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ψηφοδέλτια όπως στην περίπτωση του συλλόγου μας. Όταν όμως έρχεται η ώρα της ψήφου για  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  και ΑΔΕΔΥ   τότε χωρίς ενδοιασμούς ή τύψεις στοιχίζονται πίσω απ’ τις παρατάξεις των κομμάτων τους και  η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ πάει περίπατο.
Συνάδελφοι σας καλούμε να βγάλετε τ’ αναγκαία συμπεράσματα, να απεγκλωβιστείτε απ’ αυτές τις παρατάξεις ,ενισχύοντας τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, (που σας είπαν και σας λένε την αλήθεια), παντού σε κάθε εργασιακό χώρο, αλλάζοντας τους συσχετισμούς σε ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ  γιατί μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε συνδικαλισμό ανάλογο των δύσκολων καιρών που ζούμε.
                                        ΕΥΧΕΣ  ΓΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ  ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ  2011
                                        ΤΑΞΙΚΗ    ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ     ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
(οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας)
                                    ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 28-12-2010.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ για ύπνο Κατερίνααααα. Ο Στάλιν και ο Λένιν έχουν ενδόξους απογόνους. Έκαναν και μπλογκ γιατί τους φιμώνουν λέει τα άλλα μπλογκ και τα ΜΜΕ. Το ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για τις μπούρδες τους μήπως το σκέφτηκαν;
Και αλήθεια γιατί καμία μετακίνηση υπαλλήλων; Τους κάναμε κανένα συμβόλαιο ότι μέχρι να πάρουν σύνταξη πρέπει να βολεύονται στην ίδια θέση; Ρε ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί καμία μετακίνηση υπαλλήλων; Γιατί αυτοί που θα μετακινηθούν δεν θα έχουν μπάρμπα στην Κορώνη. Η μήπως πιστεύεις αλήθεια ότι οι μετακινήσεις θα γίνουν για να καλυφθούν κενά, και να έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση;
Όσο για τη φίμωση των ΜΜΕ και των blogs, ορίστε ένα παράδειγμα.
Την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη ημέρα απεργίας, το ΠΑΜΕ είχε συγκέντρωση με 150 περίπου άτομα στην κεντρική πλατεία και έκανε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μήπως λοιπόν είμασταν αόρατοι; Τότε πως όλα τα τοπικά blog και οι τοπικές εφημερίδες είδαν μόνο τη συγκέντρωση του Εργ. Κέντρου με 45 περίπου άτομα;Δείξε μου ένα άρθρο.
Το αν λέμε μπούρδες, το δείχνει ο υπερδιπλασιασμός των ψήφων στις δημοτικές εκλογές. Και είμασταν οι μόνοι που αυξήσαμε τόσο το ποσοστό μας.
Και κάτι τελευταίο. Όταν κάνεις αίτηση να προσληφθείς στο Μεσολόγγι,έχεις τους λόγους σου, αλλιώς θα έκανες αίτηση για το νομό Ηλείας.Προσαρμόζεις τη ζωή σου λοιπόν (δάνειο-σπίτι-παιδιά-σχολεία)εδώ, και επειδή δεν ανήκεις στους υμέτερους, πρέπει να κάνεις τον τσιγκάνο; και αν αύριο κυβερνούν κάποιοι άλλοι, πάλι εσύ θα είσε το θύμα;

Ανώνυμος είπε...

Ο 6.24 είναι απαράδεκτος. Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα στον 11.08, να ψεύδεται με τα νούμερα των συγκεντρωθέντων τα οποία είναι ακριβώς αντίθετα απ' ότι τα λέει.
Ούτε να βαυκαλίζεται ότι, αύξησαν τις ψήφους τους επειδή ο κόσμος εκτίμησε τις αυτοδιοικητικές τους θέσεις.
Σημασία έχει ότι το ΚΚΕ με τις ξεχωριστές του εκδηλώσεις, διασπάει το κίνημα και παίζει το παιχνίδι της κάθε κυβέρνησης!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 8:56 Ο 11:08 ΔΕΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 6:24 ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

διασπάμε το κίνημα;
Συμπαράταξη λοιπόν της αριστεράς. Ποιας......αριστεράς;
Αυτής που αναγορεύει τη σπασμένη βιτρίνα , τη μολότωφ, το κρυφτούλι με της δυνάμεις καταστολής σε ύψιστη επαναστατική πράξη βοηθώντας στην ουσία τις δυνάμεις καταστολής να δικαιολογούν την παρουσία τους; Μα αυτοί είναι οι άθλιοι συνεταίροι, το απαραίτητο μισό του κατασταλτικού μηχανισμού.
Αυτής που μέχρι προχθές έκανε "ενωτικές" πλάτες στους ΓΣΕΕδες και τους ΑΔΕΔΥδες;
Που έκανε τα πάντα για να υποταχτεί το κίνημα στις προσταγές της Ε.Ε; Που καθόταν και υπέγραφε μέχρι χτες με το ΣΕΒ συμφωνίες; Με αυτούς μας χωρίζει άβυσσος,
Αυτών που ακόμα και σήμερα αγωνιούν για την τύχη της Ε.Ε;
Η υπόθεση της Λαϊκής Εξουσίας είναι σοβαρή για να παζαρεύεται με ανυπόληπτους , τουλαχιστον, "αριστερούς" .Η εργατική τάξη ενωμένη σε ταξική κατεύθυνση θα βρει το δρόμο της.
Την καραμέλα "της ενότητας της Αριστεράς" την αναμασούν εσχάτως (ιδίως και μετά τις πρόσφατες τοπικές εκλογές) πολλοί "επιφανείς" θεωρητικοί του οπορτουνισμού. Αυτό που απροκάλυπτα φαίνεται είναι η αγωνιώδης επιδίωξή τους,στην αρχή, να συρθεί το ΚΚΕ σε ¨"συμμαχίες" μαζί τους,οπότε αυτοί βγαίνουν από την πολιτική ανυποληψία, στο πλάϊ των αγωνιστικών δυνάμεων του τιμημένου ΚΚΕ αποκτούν και πάλι τη χαμένη τιμή τους απέναντι σε πλατειά στρώματα των εργαζομένων που τους έχουν παραγκωνίσει και βρίσκουν πλατιό ακροατήριο να διαλαλούν την "πραμμάτειά" τους,δηλ.αυταπάτες περί εξανθρωπισμού του συστήματος κλπ.κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Την καραμέλα "της ενότητας της Αριστεράς" την αναμασούν εσχάτως (ιδίως και μετά τις πρόσφατες τοπικές εκλογές) πολλοί "επιφανείς" θεωρητικοί του οπορτουνισμού. Αυτό που απροκάλυπτα φαίνεται είναι η αγωνιώδης επιδίωξή τους,στην αρχή, να συρθεί το ΚΚΕ σε ¨"συμμαχίες" μαζί τους,οπότε αυτοί βγαίνουν από την πολιτική ανυποληψία, στο πλάϊ των αγωνιστικών δυνάμεων του τιμημένου ΚΚΕ αποκτούν και πάλι τη χαμένη τιμή τους, απέναντι σε πλατειά στρώματα των εργαζομένων που τους έχουν παραγκωνίσει, και βρίσκουν πλατιό ακροατήριο να διαλαλούν την "πραμμάτειά" τους,δηλ.αυταπάτες περί εξανθρωπισμού του συστήματος κλπ.κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι του ΠΑΜΕ αφού είχατε τοσο μαζική συγκέντρωση γιατί δεν κάνατε τον κόπο να στείλετε και ένα δελτίο τύπου όπως προφανώς έστειλαν οι συνάδελφοι του εργατικού κέντρου. Το επαγγελματικό σας στέλεχος δάσκαλος Κ.ΔΡΟΣΟΣ παρά τον βουλευτή σας Μωραίτη γιατί τον πληρώνετε. Άλλωστε σας "διαφεύγει" το γεγονός ότι οι δύο συγκεντρώσεις συναντήθηκαν και πορεύτηκαν(επιτέλους μεχρι την ΑΓ.Παρασκευή) οπότε αρκετοί "είδαν" τα 150 άτομα του ΠΑΜΕ. Το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί. Είναι τελικά στο μυαλό σας με όλο το σεβασμό στην ιστορία του ΚΚΕ.

Υ.Γ.
Υπάρχουν και αρκετές φωτογραφίες της πορείας των "150 ατόμων" του ΠΑΜΕ άν επιμείνετε. Αλλά είπαμε το πρόβλημα είναι αλλού...

"συμπλεγματικός συμπαθών το ΚΚΕ"

Ανώνυμος είπε...

Αύξησαν τις ψήφους τους γιατί ο κόσμος επιτέλους αποδέχτηκε το πρόγραμμά τους. Την διχτατορία του προλεταριάτου φυσικά!!!!!!!!!!!!!!

ΙΩΣΗΦ

Ανώνυμος είπε...

Συμπλεγματικέ αντιπαθούντα στα απλά ελληνικά, άλλο συγκέντρωση κι άλλο πορεία.Όσο για τα περί μυαλού δυστυχώς για σας τα " φτωχά μυαλά" παίρνουν τις σωστότερες θέσεις για όλα τα προβλήματα , για τις οποίες εσείς αφού ρίξετε πρώτα λάσπη για το πόσο εξωπραγματικές είναι, στη συνέχεια όταν αυτές δικαιώνονται στη ζωή τις αποδέχεστε χωρίς όμως καμμιά αυτοκριτική για το ότι πριν μπορεί να υποστηρίζατε τα ακριβώς αντίθετα. Άμα θέλεις και παραδείγματα να σου γράψω.

Ανώνυμος είπε...

1) Καμμία Αριστερά ποτέ, με οποιαδήποτε μορφή, δεν υπέγραψε συμφωνίες με τον ΣΕΒ. (Ούτε αυτό ειναι ψέμμα;)
2)Όταν όλοι οι άλλοι πλην ΚΚΕ είναι συμβιβασμένοι και οπορτουνιστές, τότε με ποιούς θα κάνουν "ενότητα"; Με τους εαυτούς τους, όπως κάνουν στο ΠΑΜΕ;
3)Αγαπητέ 2.54 να συμφωνήσω μαζί σου ότι ο 11.ο8 δεν ψεύδεται,αλλά αυτή την πληροφορία είχα.

4)Είναι οπορτουνισμός, το να ακολουθεί ο κόσμος του Εργατικού Κέντρου την πορεία του ΠΑΜΕ και αυτοί να τους διώχνουν με τον
τρόπο τους; Ή μήπως ειναι και αυτό ψέμμα;
5) Γιατί συμμετέχουν στη ΓΣΣΕ και την ΑΔΕΔΥ;
6) Ο εχθρός τους είναι η άλλη Αριστερά (ακόμη και η εξωκοινοβουλευτική) ή η καπιταλιστική εξουσία;
-Ο 8.56-

Ανώνυμος είπε...

φίλε του ΠΑΜΕ για την ταμπακιέρα λέξη.

ιωσήφ

Ανώνυμος είπε...

1.Έχουν μεγάλη πλάκα,όλοι αυτοί που με αφορμή το ΠΑΜΕ κατηγορούν το ΚΚΕ για διάσπαση του εργατικού κινήματος μιας και δεν πρόκειται για τυχαίους αλλά γι’ αυτούς τους ίδιους τους διασπαστές!
2.Δελτία τύπου δεν χρειάζονται τα blogs.
3.Αν αποτελεί είδηση ότι και το Εργ.κέντρο έκανε πορεία, τότε έχετε δίκιο που δεν γράφτηκε τίποτα για το ΠΑΜΕ.
4. Και το ΠΑΣΟΚ αριστερά είναι για κάποιους.
5.Καλή χρονιά σε όλους συμφωνούντες και διαφωνούντες

Ανώνυμος είπε...

για τον ιωσήφ, επειδή ειρωνεύεσαι ας δούμε τι λέει αυτός ο "φουκαράς" ο ΜΑΡΞ:
"Όσο για μένα, δε μου ανήκει ούτε η τιμή ότι εγώ ανακάλυψα την ύπαρξη των τάξεων στη σύγχρονη κοινωνία, ούτε η τιμή ότι εγώ ανακάλυψα την πάλη ανάμεσα τους. Πολύν καιρό πριν από μένα αστοί ιστορικοί είχαν περιγράψει την ιστορική εξέλιξη αυτής της πάλης των τάξεων και αστοί οικονομολόγοι - την οικονομική ανατομία των τάξεων. Το καινούργιο που έκανα εγώ ήταν πως απόδειξα το εξής:

1) ότι η ύπαρξη των τάξεων συνδέεται απλώς με ορισμένες ιστορικές φάσεις της εξέλιξης της παραγωγής,

2) ότι η ταξική πάλη οδηγεί αναγκαστικά στη διχτατορία του προλεταριάτου,

3) ότι αυτή η ίδια η διχτατορία αποτελεί απλώς το πέρασμα προς την κατάργηση όλων των τάξεων και προς μια κοινωνία χωρίς τάξεις...".

Ανώνυμος είπε...

2:22 Είσαι άπαιχτος. Ετσι έγιναν όπως ακριβώς τα είπε ο "φουκαράς" ο Μάρξ. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε παιδί μου. Πόσο δίκαιο έχεις βρε αδερφέ μου. Πώς και δεν το είχαμε αντιληφθεί ότι "οικοδομούμε την αταξική κοινωνία". Υποκλίνομαι στην αντίληψή σου.

Ζηνόβιεφ Υ.Γ.(όχι Ζηνοβία. Καλά κατάλαβες γιατί σε έχω ικανό για όλα)

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΝΟΒΙΕΦ αν πιστεύεις πως η ιστορία και η πάλη των τάξεων έχουν μια πορεία ευθύγραμμη, χωρίς οπισθοχωρήσεις κι ανατροπές είσαι βαθιά νυχτωμένος. Αν νομίζεις πως η αστική τάξη θα χάσει τα προνόμιά της και θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια είσαι μάλλον αφελής. Αν νομίζεις πως οι άνθρωποι που καλούνται να φέρουν εις πέρας τις μεγάλες αλλαγές είναι χωρίς ελαττώματα κι αλάνθαστοι είσαι τουλάχιστον ανιστόρητος. Μη κατηγορείς τόσο εύκολα ένα σύστημα που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας προσπάθησε να σταματήσει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Σκέψου πως ήταν η ζωή σου και "οι ζωές των άλλων" όσο υπήρχε ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και πως κατάντησε τώρα.
"ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

Γιατί καμία μετακίνηση υπαλλήλων; Τι σας έλεγα(29 Δεκεμβρίου 2010 11:08 μ.μ.)Ορίστε και η επιβεβαίωση, και αυτά δεν τα λέω εγώ.

http://stalikia.blogspot.com/2011/01/blog-post_1319.html

Και επειδή δεν θα ξαναγράψω για το συγκεκριμένο θέμα εδώ, όποιος θέλει ας αφήνει σχόλια στη σελίδα:http://ntageres.wordpress.com/