Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Στο νήμα δήμαρχος ο Π.Κατσούλης με 200 ψήφους διαφορά. Στο 53% η αποχή

Σε 89 από 89                             Εκλ. Τμήματα 100,00%

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 36.716        ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 17.356             ΑΠΟΧΗ 19.360           52,73%
ΑΚΥΡΑ 666   ΛΕΥΚΑ 450 = 1.116 -  6,43%           ΕΓΚΥΡΑ 16.240


1. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                      8.220               50,62%


2. ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                           8.020            49,38%
 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχτηκε ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών με τον Π. Κατσούλη να κερδίζει τελικά τη μάχη με μικρή διαφορά 1 σχεδόν ποσοστιαίας μονάδας και τον δημαρχιακό θώκο.
Στον Παναγιώτη Κατσούλη και τη  νέα δημοτική αρχή, μαζί με τα συγχαρητήριά μας για τη νίκη τους, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με γειά μας και με χαρά μας. αν εδώ και 15 χρόνια έλεγε κάποιος ότι θα έχουμε κάποτε δήμαρχο το Κατσούλη , θα τον πέρναμε για τρελλό. Ο Κατσούλης δεν άλλαξε , οι καιροί άλλαξαν , το Μεσολόγγι σίγουρα άλλαξε και ναμαστε !!
Δε θέλω να ξεκινήσω με μαύρες σκέψεις, ότι έγινε έγινε. Μακάρι στις τρομερά δύσκολες αυτές συνθήκες να μπορέσει να κάνει κάποια βήματα θετικά και μακάρι να κάνει την υπέρβαση και να ζητήσει τη βοήθεια και αυτών που δεν τον ψήφισαν που όμως είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε για τον τόπο που αγαπάμε και ζούμε σ αυτόν. Ιδωμεν.
Εκ σαλτσίνου

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ Γ@Μ@ΝΕ ΟΙ ΜΠΟΧΩΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Το εκλογικό σώμα του Μεσολογγίου ψήφισε λογικότατα. Το πρότυπο του πολιτικού ανδρός είναι ακριβώς ο χαρακτήρας και η διαδρομή του ΚΑΤΣΟΎΛΗ. Κοινωνία είμαι εικόνα σου...Σε μια πόλη ανάλγητη και εξαθλιωμένη με κυρίαρχη λούμπεν συνείδηση το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σωστό. Θυμάστε τον Ρεπάσο με το ΚΚΕ, τον Αναγνωστόπουλο με το 65% ενώ τον ξέραμε πως είναι, και τον Ηλία τον Κότσαρη (πρότυπο ηθικής) να μην εκλέγεται σχεδόν ούτε δημοτικός σύμβουλος. Το ίδιο σκηνικό και με τον Παπαθέου. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Κατσούλη δεν ήταν ούτε το πρόγραμμά του ούτε ο πολιτικός του λόγος γιατί κανείς δεν ασχολείται με αυτά. Ηταν και είναι Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ την οποία πρόβαλε με καμάρι. Είναι λοιπόν ένας συνεπέστατος σύγχρονος επαγγελματίας πολιτικός αγαπητέ "εκ σαλτσίνου".

1)Προφανώς και την διαφορά των 200 ψήφων την έδωσε η συμπαθής τάξη των αθιγγάνων.
2) Στους 36.000 εγγεγραμμένους ο Δήμαρχος βγήκε με τους 8.000 περίπου και στον 2ο γύρο. Δηλαδή από το 1/4.

Καληνύχτα μας

"ΜΑΝΩ"

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΔΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.
ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ?
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΑΠΑ?
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.
ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΡΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΚΙ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.
"ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΡΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ" ΤΟΝΙΖΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ Ο ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ.
ΕΜ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΤΑ?
ΞΑΝΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΔΑ ΤΟΝ Κ. ΣΙΩΚΟ ΝΑ ΚΑΝΙΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΠΩΡΟΠΩΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ."ΚΑΗΜΕΝΕ ΨΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;;" ΠΗΓΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ Ή ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

11.20 ,

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ :

1)
ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ...ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50%. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟ Β΄ ΓΥΡΟ.

2)
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...
3) ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΘΗΚΟΤΗΤΑ"
ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ...ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ? ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ,(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΓΕΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ) ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΧΗΤΗΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.

4) ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ "ΕΚ ΣΑΛΤΣΙΝΟΥ"...Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΟΥΛΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Π.Χ ΑΘΗΝΑ_ΠΑΤΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ...ΕΝΝΟΩ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΑ....ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ....ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Την ανηθικότητα την γράφω με η.

"ΜΑΝΩ"

o καιρός φέρνει τα λάχανα...
Εις το επανιδείν φέρελπι ανώνυμε...

Ανώνυμος είπε...

ME TIS YGEIES SAS...

Ανώνυμος είπε...

12.19 ,

σίγουρα η ανηθικότητα γράφεται με " η " . Όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανηθικότητα από αυτή που κάνεις εσύ ...
Να κατηγορείς κάποιον ανώνυμα για ανηθικότητα ...

Αποστολόπουλος Σπύρος

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΠΛΗΚΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΩΚΟΥ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ....ΨΗΛΑ!!!!!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΑΝΤΑΚΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!!ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ!!!!