Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα Γ. Παπαναστασίου

 Ένα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ στους πολίτες που στο σύντομο διάστημα του προεκλογικού αγώνα που δώσαμε, άκουσαν και πίστεψαν στο μήνυμά μας.

 Το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει, αφενός, ότι η Δυτική Ελλάδα, η πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας και μία από τις φτωχότερες της Ευρώπης, στέλνει απόψε ένα ηχηρό μήνυμα στη κυβέρνηση, αρνούμενη να ζήσει ακόμα χειρότερες μέρες.

 Αφετέρου, δείχνει ότι ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών ξέφυγε από τα διλήμματα και τους παραδοσιακούς συσχετισμούς δυνάμεων, πιστεύοντας ότι από αύριο μπορούμε να αρχίσουμε να ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ.

 Αυτό, μπορεί σε επίπεδο ποσοστού να μην έφτανε για να φέρει την ολική ανατροπή, αλλά μας δίνει τεράστια δύναμη για τη συνέχεια και μας δημιουργεί σημαντικές ευθύνες, στις οποίες θα κάνουμε παν δυνατό για να ανταποκριθούμε. 

 Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Κατσιφάρα και θέλω, τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο των κατοίκων αυτού του τόπου να γνωρίζουν πως ο ουσιαστικός αγώνας μας για να αφήσουμε οριστικά στο παρελθόν τη φτώχια και τη μιζέρια, ξεκινάει τώρα.

 Και σε αυτό τον αγώνα, η παράταξή μας, θα σταθεί άλλοτε στο πλευρό του νέου Περιφερειάρχη και άλλοτε εποικοδομητικά απέναντί του, λειτουργώντας πάντα προς όφελος της Δυτικής Ελλάδας. Εντός του πρώτου εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβουλίου, θα είμαστε μια δύναμη ευθύνης και ουσίας. Και αυτό αποτελεί δέσμευση!

 Οι εκλογές τελείωσαν. Όχι όμως και η μάχη για προκοπή. Σε αυτόν μπαίνουμε από αύριο κιόλας, απλώνοντας πάλι το χέρι σε όλους και επαναλαμβάνοντας πως όλοι μαζί μπορούμε! Κανένας μόνος του, πια! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παναστασίου,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο ευχαριστήριο μήνυμα το γράψατε μόνος σας ή το αναθέσατε σε κάποιον απ’ τους συνεργάτες σας. Και αυτό γιατί είναι πολύ προκλητικό και κατά την άποψη μου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Θα σταθώ στην τελευταία παράγραφο απ’ το ευχαριστήριο μήνυμά σας «Οι εκλογές τελείωσαν. Όχι όμως και η μάχη για προκοπή. Σε αυτόν μπαίνουμε από αύριο κιόλας, απλώνοντας πάλι το χέρι σε όλους και επαναλαμβάνοντας πως όλοι μαζί μπορούμε! Κανένας μόνος του, πια!»
Για ποια «προκοπή» κάνετε λόγο κύριε Παπαναστασίου τη στιγμή που κατά το παρελθόν (επί θητεία κυρίου Σταμάτη ως Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας) υπογράψατε την Πράξη Εφαρμογής του Σχεδίου Πόλεως Μεσολογγίου ως Αντινομάρχης, χωρίς προηγουμένως να έχετε ορισθεί Αντινομάρχης, με αποτέλεσμα εκατοντάδες πολίτες να τρέχουν στα δικαστήρια για να δικαιωθούν τις περιουσίες τους, που έκλεψε η παράνομη υπογραφή σας. Ήσασταν δηλαδή ένας «μαϊμού Αντινομάρχης».
Ευτυχώς ο λαός της Δυτικής Ελλάδας φάνηκε έξυπνος και δεν σας επέλεξε για να τον προκόψετε ως πρώην «μαϊμού Αντινομάρχης» που ήσασταν.