Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Για Γκεμπελισμό κατηγορεί τα ΜΜΕ το ΚΚΕ


ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. (1)

«Ους ο ΠΑΣΟΚικός γκεμπελισμός συνέζευξε... »
Η προβοκάτσια εξ ιδιοσυγκρασίας βρίσκεται πάντα σε ένα αδιάκοπο φλερτ με τη γελοιότητα. Χτες, όμως, τα «Νέα» τα κατάφεραν και έκαναν ένα βήμα παραπέρα: Μετέτρεψαν το φλερτ σε «εις γάμου κοινωνίαν».
Στο πλαίσιο αυτής της θλιβερής τελετής, που ετελέσθη με όλους τους κανόνες της αρχής «ους ο ΠΑΣΟΚικός γκεμπελισμός συνέζευξε, η σοβαρότητα μη χωριζέτω»,ένα ήταν το «παρανυφάκι» που ξεχώριζε:
Ο ισχυρισμός των «Νέων» ότι η απόδειξη των «ανίερων συμμαχιών» του ΚΚΕ με τη ΝΔ βρίσκεται στην... Ικαρία!
«Ανίερες συμμαχίες στην Ικαρία του 2010» (!), μεταξύ του ΚΚΕ και της ΝΔ, ανακάλυψαν τα «Νέα» στο χτεσινό τους πρωτοσέλιδο!
Σκεφτείτε το:
Η Ικαρία είναι ο δήμος της χώρας όπου ήδη από τις 31 του Αυγούστου, τρεις μήνες πριν από τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ και τους ΛΑ.Ο.Σκαι ΣΥΝ ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν κοινό υποψήφιο εναντίον του υποψηφίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ!
Η Ικαρία είναι ο δήμος που μεθαύριο, στο β' γύρο, συγκρούονται από τη μια μεριά ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο τον Στέλιο Σταμούλο, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, και από την άλλη ο συνδυασμός του Χρ. Σταυρινάδη, που στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΝ!
Κι όμως! Την Ικαρία, εκεί δηλαδή όπου η συνεργασία, η συμμαχία, η σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ «βγάζει μάτι»,αυτήν, την Ικαρία βρήκαν (ελλείψει άλλων «αποδείξεων») να φέρουν ως «παράδειγμα» τα «Νέα» για να «στηρίξουν» το ψέμα τους!
Σκεφτείτε το:
Πήραν την Ικαρία, με τη δεδομένη, τη δηλωμένη, την πάγκοινη, την πανθομολογούμενη συμμαχία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ (και τους ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΝ),για να πουλήσουν στους αναγνώστες τους τον γκεμπελισμό περί υποτιθέμενης «συμμαχίας» του ΚΚΕ... με τη ΝΔ!
Εδώ πια, μετά από έναν τόσο εξόφθαλμο αναποδογύρισμα της πραγματικότητας, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί με ασφάλεια είναι τούτο:
Εκτός από τη βλακεία, εξίσου ανίκητη αποδεικνύεται η τάση των χαλκείων για τη διαστροφή της αλήθειας.

                            Νίκος Μπογιόπουλος  (Ριζοσπάστης)                  
 ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. (2)
Εκτός όμως από τα Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε υπάρχουν και "ενημερώνουν" και τα τοπικά.
Εδώ τι να πρωτοθαυμάσεις; Μήπως τις προεκλογικές παρουσιάσεις των υποψηφίων όπου έθαβαν κυριολεχτικά όχι μόνο τη δραστηριότητα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  ή τα πρωτοσέλιδά τους όπου απέκρυπταν εντελώς το ότι υπήρχε και ο συνδιασμός του ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και μάλιστα με πρόγραμμα ριζικά διαφορετικό όλων των άλλων. Μα τα ψέμματά τους δεν έχουν τέλος.
Αντιγράφουμε από τοπική εφημερίδα....."...Τέλος κανείς δεν είναι σίγουρος για την κατάληξη των ψηφοφόρων των κ.κ. Μαργαρίτη και Μπρούμα.   Ο πρώτος ζήτησε να ρίξουν άκυρο
ή λευκό,  αλλά είναι γνωστή πανελλαδικά η στάση του ΚΚΕ στο β΄γύρο όπου υποστηρίζονται γαλάζιοι υποψήφιοι..."
Ο Γκαιμπελισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Οταν το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που πριν ακόμα  το πρώτο γύρο έχει κάνει ξεκάθαρη τη θέση του για λευκό ή άκυρο όπου στο Β΄γύρο υπάρχουν υποψήφιοι που στηρίζονται από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ ή είναι δήθεν ανεξάρτητοι αλλά στη πράξη υποστηριχτές της Ε.Ε,  του Δ.Ν.Τ. και του μνημονίου. Όταν στα γραφεία τους έχει φτάσει και σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή η ανακοίνωση της ΛΑΪΚΗΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που καλεί όλους όσους τη στήριξαν να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο. Όταν στους δρόμους της πόλης το αυτοκίνητο και τα μεγάφωνα της ΛΑΪΚΗΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ενημερώνουν το λαό για τη ξεκάθαρη θέση της. Όταν γνωρίζουν πολύ καλά πως το ΚΚΕ είναι ο πραγματικός και πιο σκληρός αντίπαλος της Ν.Δ και πως ποτέ και πουθενά δεν έχει προσφέρει στήριξη σε νεοδημοκράτη υποψήφιο σε οποιαδήποτε πολιτική δραστηριότητα, είτε σε τοπικό, είτε σε πανελλαδικό επίπεδο.
Κανένα απ' όλα τα παραπάνω δεν στάθηκε ικανό να τους κάνει να εγκαταλείψουν τη διατεταγμένη δημοσιογραφία που υπηρετούν. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, όπως λέει κι ο λαός:
     " το  ψέμμα  έχει κοντά  ποδάρια" και γρήγορα θα αποκαλυφτεί ο θλιβερός ρόλος τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα ΝΕΑ ήξεραν τι έκαναν. Τσιμπήσατε και ρίξατε νερό στον μύλο του πρώην κομμουνισταρά Παναή. Δεν θα σας πούμε και προδότες ρε παιδιά. Ελεος!