Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Επιμένει ο Ν. Μουρκούσης για μηχανισμούς και απειλές


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ι.Π. Μεσολογγίου 10/11/10
    Τα οριστικά αποτελέσματα του Πρωτοδικείου, μας κατατάσουν στην τρίτη θέση, 48 μόλις ψήφους πίσω από τον δεύτερο.
   Ταυτόχρονα, ανεβάζουν τον αριθμό των άκυρων ψηφοδελτίων από 813 που ανακοίνωσε η Νομαρχία, σε 917 συνολικά, αριθμό-ρεκόρ για τοπικές εκλογές, σε σχέση με τους ψηφίσαντες πολίτες.
   Τα περισσότερα από τα άκυρα αυτά, είναι δικά μας, αποδεικνύοντας ότι ο στημένος «μηχανισμός» παραγωγής άκυρων, λειτούργησε άψογα..
   Εμείς γνωρίζουμε ότι οι «μηχανισμοί» δεν μας συμπαθούσαν, γιατί δεν είμαστε ελεγχόμενοι από αυτούς. Αντίθετα, οι πολίτες μας συμπαθούν και γι’αυτό, παρά την μεγάλη πόλωση, τις συκοφαντίες και τις απειλές κατά απλών πολιτών, μας ψήφισαν και μας ανέδειξαν πρώτους στην συνείδησή τους.
   Προχωράμε άμεσα σε ανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων και στη συνέχεια στην  κατάθεση ένστασης κατά του εκλογικού αποτελέσματος. Είμαστε βέβαιοι πως θα δικαιωθούμε!
   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε Νίκο τρία ερωτήματα:
1) ποιός ακριβώς σε διώκει και γιατί εσένα;
2)η αλήθεια θα λάμψει;;;; άρα ξέρεις την αλήθεια , γιατί δε μας τη λές και μας;
3)η Δημοκρατία θα νικήσει; ποιά Δημοκρατία ακριβώς εννοείς ; γιατί αν εννοείς τη Δημοκρατία = Συναλλαγή = επηρεασμός ατόμων με μέσα περίεργα (βλ αθίγγανους κλπ) , ΤΟΤΕ ΜΩΡΕ ΝΙΚΟ ΑΣ ΜΗ ΛΑΜΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ
Σάλτσινα ενωμένα

Ανώνυμος είπε...

κύριε Μουρκούση δεν σας θέλει ο λαός, δεν το καταλαβαίνετε; Δεν καταλάβατε ότι οι γιατροί δεν μπορεί να επηρεάζουν για τους γνωστούς λόγους συνέχεια το εκλογικό σώμα;
Καθίστε στα αυγά σας όπως κάτσατε όλη την τετραετία βάζοντας το φτύστρα να κάνει πλάτες στο λαδόγιαννο...
Πάρτε και τη Σούλα παρέα τη βρωμόστομη και πηγαίνετε καλύτερα να πιείτε κανά ούζο με τους όψιμους φίλους σας, τους γύφτους και τους καπεταναίους τους εκεί απέναντι από το νοσοκομείο, στο στέκι τους.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙ "ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ".
ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ?
ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΑΧΧ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ?
ΠΑΑΑΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ "ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ".
ΤΩΡΑ????????
ΕΜ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΓΙΔΑ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ...


"ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΗ ΓΙΔΑ"
ΠΑΝΣΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ntroph soy moyrkoysi..to trassos soy den exei oria

Ανώνυμος είπε...

ποια δημοκρατια βρε απιθανε τυπε..αντε καληνυχτα και να μην σε ξαναδουμε

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΜΠΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ.
ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

α ρε νικολακη. καλα μαζεψες τους γυφτους. δεν τους μαθαινες και πως να ψηφιζουν να μην εβγαιναν ακυρα τα ψηφοδελτια. οχι τιποτε άλλο αλλά τους τραπεζωσες κιολας και τους πληρωσες χωρις αντικρυσμα.
δε βαριεσαι... την επομενη φορα. θα εχουν πολλαπλασιαστει και μπορει κατι να καταφερεις

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ/ή 07:41. Στο μήνυμα σου αναφέρεις τη «βρομόστομη Σούλα». Παραλείπεις ν’ αναφέρεις τους πολύ σοβαρούς λόγους που η Σούλα είναι αθυρόστομη και που την δικαιολογούν κατά τη γνώμη μου. Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι είχε στην κατοχή της ένα οικόπεδο ενός στρέμματος (το μεταβίβασε στα παιδιά της), που ενώ στο Εθνικό Κτηματολόγιο φαίνεται ότι ανήκει στα παιδιά της, στην πραγματικότητα (αν περάσεις μία βόλτα με το ποδήλατο σου προς το τέλος της οδού Φραγκλίνου, δηλαδή στα παλιά σφαγεία), το οικόπεδο αυτό έχει καταπατηθεί από τον κύριο Αντωνίου με τις ευλογίες του Δήμου, χωρίς προηγουμένως να έχει αποζημιωθεί. Θα δεις λοιπόν μια οικοδομή που από το 2004 έχει παραμείνει στις πλάκες και τις σιδεριές. Και αυτό γιατί η «βρομόστομη Σούλα» με την σύνταξη του άντρα της έτρεχε στα Πρωτοδικεία και τώρα τρέχει στα Εφετεία για να δικαιωθεί το οικόπεδο αυτό που δεν έκλεψε αλλά πλήρωσε στον κύριο Μούρκα πολύ ακριβά. Αν και εσείς ήσασταν στη θέση της ίσως να λειτουργούσατε με τον ίδιο τρόπο. Ποιος ξέρει ίσως να εκδηλωνόσασταν και με χειρότερο τρόπο. Αν θα σας συμβεί θα το γνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

κ. ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΤΕ . ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

1.12 η μορφωση δεν εχει να κανει με την ιδιοτητα του γιατρου.Ειδικα οταν νο νγιατρος δεν τιμα τον ορκον του..τΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ.ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Κυρία 7:55. και εμείς είχαμε τα προβληματά μας με τον αναποτελεσματικό Πρεβεζάνο που δεν μπορούσε να πάρει μια απόφαση, αλλά δεν κάναμε ρόμπα το Μεσολόγγι στο πανελλήνιο. Τα ξεχάσατε τα καραγκιοζιλίκια;;; Αυτό έλειπε τώρα όποιος έχει διαφορές με τον οποιονδήποτε να βγαίνει και να ανοίγει τη χαβιόλα του και να τον περνάει γενιές δεκατέσσερεις. Αλλά έβρισκε και τα έκανε. Η λέξη σεβασμός σας λέει τίποτε ή να αρχίζουμε να βριζόμαστε για να λύνουμε τις διαφορές μας;
Και μη μου πείτε πως η κα Σούλα αγάπησε έτσι παράφορα τελευταία το Μουρκούση χωρίς λόγο. Καμία μεταθεσούλα μπορεί να περιλάμβανε το ψηστύρι για την υποψήφια της οικογενείας.