Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ανοιχτή στήριξη Μουρκούση - Σαλμά σε Πρεβεζάνο. Συσπείρωση ΝΔ


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                Συνάντηση ενότητας
Συνάντηση στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ είχαν χθες το βράδυ οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γιώργος Πρεβεζάνος και Νίκος Μουρκούσης παρουσία του Βουλευτή του Νομού κ. Μάριου Σαλμά, του πρώην Βουλευτή κ. Σπήλιου Λιβανού, και του Υποψήφιου Βουλευτή κ. Νίκου Καραπάνου. Παραβρέθηκε επίσης ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης του Συνδυασμού Ζούμε Δυτικά κ. Γιώργος Παπαναστασίου καθώς και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ίδιου συνδυασμού κ. Γιώργος Σκαρμούτσος, όπως επίσης και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μαστραπάς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και Υποψήφιων των συνδυασμών από όλες τις περιφέρειες του νέου Δήμου και σ' αυτήν συζητήθηκε το θέμα των μεθαυριανών δημοτικών εκλογών. Δηλώθηκε δε η ξεκάθαρη στήριξη του κ. Μουρκούση προς το πρόσωπο του κ. Πρεβεζάνου.
Σε χαιρετισμό που απηύθηνε ο κ. Πρεβεζάνος τόνισε ότι "Σήμερα είμαστε όλοι μαζί! Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία και η αυτοδιοίκηση! Χαιρετίζουμε την απόφαση του κ. Μουρκούση και των συνεργατών του. Είναι κοντά μας και μας δίνουν δύναμη άτομα και από άλλους πολιτικούς χώρους και τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας. Δίνουμε το λόγο μας ότι μαζί με δυνάμεις και από άλλους χώρους θα δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας! Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς!"
Στη σύντομη απάντησή του ο κ. Μουρκούσης τόνισε ότι "Ο Γιώργος Πρεβεζάνος είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Θα είμαστε όλοι δίπλα του και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις."
Οι πολιτευτές του νομού έδωσαν το στίγμα για τη δύσκολη τετραετία που θα ακολουθήσει και τόνισαν πως μιαισχυρή Δημοτική Αρχή δίνει τα εχέγγυα για μια νέα Πορεία Δημιουργίας.
Ο κ. Παπαναστασίου από τη μεριά του κλείνοντας τους σύντομους χαιρετισμούς, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα για τον κ. Πρεβεζάνο και ζήτησε από τη μεριά του τη στήριξη του συνδυασμού Ζούμε Δυτικά ώστε να αλλάξει πορεία και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά και η Περιφέρεια.
Στα γραφεία του συνδυασμού βρέθηκε επίσης και ο Βουλευτής κ. Κώστας Καραγκούνης και συζήτησε με τον κ. Πρεβεζάνο και το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ προβλήματα της περιοχής καθώς και θέματα που απασχολούν τους νέους.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον κ. Πρεβεζάνο τον ψήφισα στον α΄ γύρο. Αλλά τώρα βλέπω τον αμόρφωτο αντιδήμαρχο Μαστραπά πάλι πρώτη μούρη και αηδιάζω. Λίγο έλειψε να δούμε εκεί και το Λαδόγιαννο.
Άντε γειααααααααααα!

Ανώνυμος είπε...

Τον κ. Πρεβεζάνο τον ψήφισα στον α΄ γύρο. Αλλά τώρα βλέπω τον αμόρφωτο αντιδήμαρχο Μαστραπά πάλι πρώτη μούρη και αηδιάζω. Λίγο έλειψε να δούμε εκεί και το Λαδόγιαννο.
Άντε γειααααααααααα!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι φεουδάρχες βολευτές του ΠΑΣΟΚ νομιμοποιούνται να στηρίζουν τον εκλεκτό τους kolotoyba και τον ντενεκέ στην κυριολεξία αντιπεριφερειάρχη;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων .

ΦΥΣΙΚΑ και έπρεπε ο Μουρκούσης να στηρίξει τον Πρεβεζάνο.

Η ένστασή μου είμαι γιατί προχθές έβγαλε Δελτιο Τυπου και προέτρεπε τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση;

Τι άλλαξε;

Μας οφείλει μία καλή εξήγηση.
Από την πλευρά μου έχω να του πω ότι αυτές οι ήξεις -αφίξεις δεν έιναι χαρακτηριστικό ενός ικανού πολιτικού άνδρα.

Να το πω και λα'ι'κά :
δεν έιναι μπεσαλίδικα πράγματα αυτά.........

Ανώνυμος είπε...

έχοντας μοναδικό τρόπο επικοινωνίας το blog σας θα ήθελα να πω στον κ. Κατσουλη πως εξελίσεται σε ένα από τους πλέον επικίνδυνους πολιτικούς άνδρες του Μεσολογγίου. και αυτό γιατί για να γίνει δήμαρχος έχει αφήσει τις κερκόπορτες της πόλης ανοικτές σε όλους αυτούς που με τη συμπεριφορά τους έχουν καταδικάσει αυτή την πόλη (Σώκος - Μωραϊτης- Μακρυπίδης. Που ήταν ο κ. Κατσουλης όταν οι προαναφερόμενοι έκοβαν και έραβαν τον καλλικράτη όπως ήθελαν; αλλά ξέχασα. το συγγραφικό του έργο ήταν σημαντικότερο εκείνη την εποχή. Λυπάμαι πολύ για τον κατήφορό του. Λυπάμαι για τις πολιτικές του ματαιοδοξίες. εκτός κι αν υπάρχει κάποιος λόγος που όλοι αυτοί οι άφαντοι από το Μεσολόγγι τα τελευταία χρόνια τώρα ξαφνικά το ανακάλυψαν και δίνουν όλες τους τις δυνάμεις να εκλεγεί ο εκλεκτός τους. άκουγαν Μεσολόγγι και έβγαζαν σπυριά. Μήπως υπάρχει σκοπιμότητα πολύ πιο σοβαρή από την πολιτική;
σας ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Είστε ξεφτελισμένοι και οι δυο. Φτού σας. Μέχρι τώρα κατηγορούσατε ο ένας τον άλλο και τώρα αγκαλιαστίκατε. Γι αυτο ο τόπος μας δε θα παει ποτε μπροστά. Τι θέση θα πάρει ο Μουρκούσης, εεεεε; όξωωωωωωωωωωω

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΑΠΟΛΑΔΟ.
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΩΣ ...ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ , Ε ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ... ΧΘΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ... ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.... ΡΕ ΟΥΣΤ.....

Ανώνυμος είπε...

φτου σου ρε ορνιο Μαστραπα που σε ψηφησαμε ολο το μποχωρι στις προηγουμενες εκλογες. σε βγαλαμε παντου μπροστα αγραμματο ορνιο. καλα να παθουμε.........αλλα καλα επαθες και συ στις εκλογες αυτες. πηγαινε να κρυφτεις μαζι με τους υπολοιπους του λαδογιαννου..................

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 10000€ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΟ?
ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ...ΕΝΤΙΜΩΝ!!!