Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η κεντρική ομιλία του Γ. Αναγνωστόπουλου στο Μεσολόγγι



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καθαρό μήνυμα νίκης για τον Γ. Αναγνωστόπουλο από τους πολίτες του Μεσολογγίου
Εντυπωσιακή σε συμμετοχή κόσμου η συγκέντρωση στο Μεσολόγγι

«Ο συνδυασμός μας συνεχίζει την πορεία του με νέους, έντιμους και καταξιωμένους συμπολίτες μας. Είμαστε κομμάτι δικό σας, θα είμαστε πλάι σας και σε αυτή τη νέα θητεία.
Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους σε εκείνους που τόλμησαν, αγωνίστηκαν και καταξιώθηκαν στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι σε φιλόδοξους και ευκαιριακούς «σωτήρες».
Σήμερα είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα για τη νίκη, αύριο θα είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα για την επίτευξη των στόχων και τη λύση των προβλημάτων μας. Και πάλι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας μια παρουσία προάγγελο της νίκης μας.
Μιας νίκης που θα γεμίσει αισιοδοξία το παρόν και το μέλλον του τόπου μας
Με την ψήφο σας στις 7 Νοέμβρη δώστε μας τη δύναμη γιατί εμείς και θέλουμε και κυρίως έχουμε αποδείξει, ότι μπορούμε!!!» με αυτά τα λόγια ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας χθες το βράδυ μπροστά σε ένα πολυπληθέστατο και ενθουσιώδες κοινό στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου στην τελευταία του ομιλία.
Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος στην, με πολλές δόσεις αυτοκριτικής, ομιλία του παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες της προγραμματικής του πρότασης για το νέο δήμο, έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής του αρχής και παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στους αντιπάλους του για τα όσα υποστηρίζουν σχετικά με την οικονομική κατάσταση του δήμου.
Στο ξεκίνημα της ομιλία του ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που αυτή μας η συνάντηση γίνεται χωρίς το θόρυβο από τα κλάξον των λεωφορείων του ΚΤΕΛ γιατί το ΚΤΕΛ ύστερα από δεκαετίες έφυγε από το κέντρο της πόλης.
Χαίρομαι γιατί πολλοί από εσάς δεν δυσκολευτήκατε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας γιατί δημιουργήσαμε δωρεάν πάρκινγκ στην παλαιά ηλεκτρική.
Χαίρομαι γιατί στους πεζόδρομους και τους χώρους όπως αναπλάσαμε γύρω από την πλατεία τα παιδιά μας παίζουν ανέμελα, χωρίς να κιντυνεύουν από τα αυτοκίνητα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Γιατί εμείς είμαστε αυτοί που ύστερα από 12 χρόνια καταστήσαμε τους πεζόδρομους, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ!!!
Αν αυτό δεν είναι πολιτισμός τότε τι είναι;» υπογράμμισε ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφερόμενος στις μεγάλες παρεμβάσεις στο κέντρο του Μεσολογγίου.
Στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου παρέθεσε μια σειρά από οικονομικά στοιχεία με τα οποία όπως υποστήριξε στοιχειοθετεί μια πρωτοφανής ψευδολογία από τους αντιπάλους του, τονίζοντας: «Ψεύδονται και συκοφαντούν με  αυθαίρετη και παντελώς αβάσιμη, εκ μέρους τους, διόγκωση του ελλείμματος του δήμου στα 6, 7, 8 , 9 10 εκ. ευρώ(!!!)… και λέγοντας στη θητεία μας συνάφθηκαν δάνεια ύψους 5 εκ. € σε διάφορες τράπεζες.
Ψεύδονται και συκοφαντούν με παράθεση χαλκευμένων στοιχείων για τα οικονομικά του δήμου. Ψεύδονται και συκοφαντούν με απόδοση σε εμάς, ευθυνών που δεν μας αναλογούν ούτε στο ελάχιστο…
Όμως η αποψινή σας παρουσία εδώ, στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου μαρτυρά  ότι την Κυριακή οι πολίτες θα δώσουν ένα ηχηρό ράπισμα στους αργυρώνητους, «δήθεν» διαφωτιστές της κοινής γνώμης και όσους τους καθοδηγούν.»
Ακολούθως,  ο κ. Αναγνωστόπουλος παρουσίασε τους άξονες της προγραμματικής του πρότασης με την αντίστοιχη ανά τομέα παράθεση των πρωτοβουλιών και δράσεων που αναλήφθηκαν στη δημοτική αρχή της πόλης. «Στο χέρι μας, όμως είναι, να συνεχίσουμε τον αγώνα με σκοπό  να ανατρέψουμε αυτή την παγιωμένη κατάσταση και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε, την ανάδειξη του  Δήμου σε κύριο πρωταγωνιστή στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.
Με τη δύναμη και την συνέργειά σας  θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο.
Ο συνδυασμός μας συνθέτει τη γνώση, την εμπειρία και την καταξίωση. Πρώτοι  παρουσιάσαμε την προγραμματική μας πρόταση για το νέο δήμο, αποδεικνύοντας ότι έχουμε τη θέληση,  να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά!!!» είπε ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του προγράμματός.
Τέλος, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος επανέλαβε ότι και στη νέα του θητεία θα συνεχίσει τη διεκδίκηση για την ακύρωση της εκτροπής του Αχελώου, την ακύρωση των σχεδιασμών για ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Αλυκών, την αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τις φωτο παντως του μεσολογγιου ο κατσουλης ειναι πρωτος ,ο μουρκουσης δευτερος μετα ο αναγνωστοπουλος και τελος ο πρεβεζανος.

Ανώνυμος είπε...

1.37 ο Μπρούμας σε κοίταξε;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν
1ος Πρεβεζάνος
Ντέρμπυ Κατσούλη -Μουρκούση για την δεύετρη θεση
Τέταρτος ο Αναγνωστόπουλος

Ο...Εκλογολόγος

Ανώνυμος είπε...

αμα εχεις μητσο στο γραφειο τυπου στελνεις δελτια τυπου οχι αστεια. Αυριο ψηφιζουμε γι ατο Μεσολογγι. Μαυρο εως καταμαυρο στον Γιαννο. 4 χρονια ειναι αρκετα. να περασει ο επομενος

Unknown είπε...

Χαίρομαι γιατί στους πεζόδρομους και τους χώρους όπως αναπλάσαμε γύρω από την πλατεία τα παιδιά μας παίζουν ανέμελα, χωρίς να κιντυνεύουν (άκρατος λαϊκισμός, αλλά είναι φυσικό του ;-) ) από τα αυτοκίνητα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.. που θρασύτατα μας ενοχλούσαν στις ατελείωτες ώρες που πίναμε αραχτοί τον καπουτσίνο μας εν ώρα εργασίας!!

Γιατί εμείς είμαστε αυτοί που ύστερα από 12 χρόνια καταστήσαμε τους πεζόδρομους, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ!!! ..Αφότου είχαν ήδη περάσει τρία χρόνια απραξίας και αφότου είχαμε διαλύσει την Δημοτική Αστυνομία με τα καμώματά μας!!

Unknown είπε...

«Χαίρομαι που αυτή μας η συνάντηση γίνεται χωρίς το θόρυβο από τα κλάξον των λεωφορείων του ΚΤΕΛ γιατί το ΚΤΕΛ ύστερα από δεκαετίες έφυγε από το κέντρο της πόλης.. και πήγε εκεί που μας βολεύει όλους, μεταφέροντας απλώς το πρόβλημα στις επόμενες τετραετίες!!

Χαίρομαι γιατί πολλοί από εσάς δεν δυσκολευτήκατε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας γιατί δημιουργήσαμε δωρεάν πάρκινγκ στην παλαιά ηλεκτρική.. όταν συνεργεία του Δήμου πέτυχαν με μαθηματική ακρίβεια την κατάρρευση (νύχτα!) ενός κτηρίου για το οποίο χάθηκε άπειρος χρόνος σκέψης για την αξιοποίησή του!!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου τι θα πάθει ο ΑΙΧΜΗ'ς αν βγει Δήμαρχος ο Αναγνωστόπουλος και του κάνει και αγωγή την οποία και σίγουρα θα κερδίσει μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο.
Ε, ρε τι θα πάθει.

Ανώνυμος είπε...

εγώ βλέπω πρώτο μουρκούση, δεύτερο κατσούλη, τρίτο πρεβεζάνο και τέταρτο αναγνωστόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω ακριβώς το ποσοστό του Λαδά. Είναι 15%. Όσοι έχουν πάρει αναπηρικές συντάξεις και είναι υγιέστατοι, όσους τους συνταγογραφούσε αφειδώς φάρμακα τόσα χρόνια, όσοι κοπρίτες τον χρησιμοποιούσαν για να παίρνουν αναρρωτικές άδειες από την υπηρεσία τους, όσοι βολεύτηκαν πρόσφατα σε ΔΕΥΑΜ κ.λπ. και εκβιάζονται τώρα για να μην χάσουν την δουλειά. Μεσολογγίτες να τους χαίρεστε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΞΑΡΩ ΤΟ ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΦΤΑΣΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ!
Ένας Μπρουμικός που σιχάθηκε όσα έγιναν στο Μεσολόγγι τα τελευταία χρόνια

IeraPolis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
IeraPolis είπε...

7.54: ΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΙΣΟΧΩΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟY ΥΛΙΚΟY ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΎΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ Ο κ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ. ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ;; ΕΛΕΟΣ !! ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΝΑΤΕ ''ΜΕΝΟΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ'' ;; ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ''ΑΦΙΕΡΩΜΑ'';; ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ''ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ''. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!! H ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ: ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ'' ΚΑΤ' ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ. ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΓΙΑ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΜΕΡΙΑ: ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;
ΓΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΕΡΙΑ: ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΛΛΑ!
ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΡΙΑ: ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΟΤΑΝ ΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ......
ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΜΕΡΙΑ: ΠΤΕΡΑΡΧΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΜΟΝΟ Ο ΑΙΧΜΗς ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΒΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΑΗΝΤΕ ΚΙ ΑΠΟΨΕ , ΑΠ ΑΥΡΙΟ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ.
ΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΙ ΟΣΟ ΠΗΔΗΞΑΝ ΠΗΔΗΞΑΝ...
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ "ΓΛΥΚΟΦΑΓΩΜΑΤΑ ΠΙΚΡΟΧΕΣΜΑΤΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΗ ΓΙΔΑ!!!
Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ.
ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΔΑΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΠΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ , ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΞΑΝΘΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

μ εκείνα τα λεφτουδακια που χρωστιόνται στο Ευηνοχώρι σε διάφορους μεροκαματιάρηδες και επαγγελματίες , εδώ και κάποια χρόνια τι θα γίνει τελικά?
αλλά που να ξέρει ο χορτάτος τι σημαίνει να πεινάς.
κι είναι πάνω από 70.000 €

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΑΛΟΟΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Κηδεύομεν σήμερα τον αγαπητό μας συνδυασμό "Όραμα - Δημιουργία".
Μετά την νεκρώσιμη ακολουθία θα προσφερθεί καφές και κουλουράκια στο καφενείο της κυρά - Μένιας όπου θα ψήσει καφέδες ο καφετζής Μήτσος που έχασε την δουλίτσα του.

Άντε γεια σου Γιάννο, Μπρίκη, Μαλαβέτα, Βασιλεία, Κατσίνα και τ' άλλα παιδιά. Θα επιδιώξουμε να σας ξεχάσουμε όσο νωρίτερα γίνεται.
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!