Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Αναγνωστόπουλου - Κατσούλη στο Δημαρχείο


ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Στο δημαρχείο Μεσολογγίου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Κατσούλης
 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Μεσολογγίου έκανε σήμερα (Τρίτη 16/11), ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του νέου δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του, το νεοεκλεγέντα δήμαρχο, παρουσία του αντιδημάρχου, Γιώργου Κατσίνα και μετά την ανταλλαγή των καθιερωμένων συγχαρητηρίων ζήτησε τη συνεργασία του νέου δημάρχου, για τη λήψη κοινά αποδεκτής απόφασης, με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, σχετικά με το μέλλον των δημοτικών αλυκών, αφού με βάση τη νομοθεσία θα πρέπει να ληφθεί απόφαση έως τα τέλη της θητείας, της νυν δημοτικής αρχής.
Παράλληλα, ο κ. Αναγνωστόπουλος, ενημέρωσε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, ότι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα του παραδοθούν για ενημέρωση πλήρεις φάκελοι για όλους τους τομείς του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων.
Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, ύστερα από πρόταση συνεργατών του νεοεκλεγέντα δημάρχου που έθιξαν, το συγκεκριμένο θέμα.
Η σημερινή επίσκεψη, τέλος, αποτελεί συνέχεια ανάλογης, που πραγματοποίησε χθες, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, στο εκλογικό κέντρο του νεοεκλεγέντα δημάρχου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η πυρκαγια στην αποθηκη υλικων στο εργοταξιο του Δημου το μεσημερι της Κυριακης ειναι συμπτωση ή καποιοι θέλαν κατι να καλύψουν ?? Παναγιώτη έχε το νου σου και μην χαριστείς πουθενά!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΟΟ....
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥΥΥΥ....
ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...
ΒΑΛΕ ΣΚΟΠΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ , ΔΕΥΑΜ , ΚΛΠ ΚΛΠ...
ΒΛΕΠΩ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ" ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ...
ΠΟΙΟΣ?
Ο ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ????
ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ.....
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΕΕΕΣΣΣ!!!
ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΒΗΧΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΛΑΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟ.
ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ ΤΩΡΑ...
ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΗ ΓΙΔΑ...
ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τα πιστεύετε αυτά που λέτε στον νέο Δήμαρχο; Φυσικά να μήν χαριστεί και στις παρανομίες του Πουλή (η ΑΙΧΜΗ τα έγραφε), στα αυθαίρετα της Τουρλίδας (όλοι οι πελαδούχοι ήταν μαζί του, Καραντινός, Φούντα, Καβάγια κ.λ.π.).Συμφωνώ μαζί σας λοιπόν. Να μήν χαριστεί σε κανένα λαμόγιο...
Πιστεύω να μου απαντήσετε 7.25 και 8.57

"ΜΑΝΩ"

Ανώνυμος είπε...

o 7.25 συμφωνεί με ΜΑΝΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΩΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!!ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΩΚΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ?ΚΡΙΜΑ !!!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!!ΚΡΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ 12:43
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....
ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΣΕ ΔΩ ...ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!!