Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Δουλέψτε εσείς κορόϊδα

Αν θέλει ο Νίκος Σηφουνάκης ας απαντήσει ! ! !

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ! ! ! 

Ο πολιτικός που έβγαλε χρήματα από το Χ.Α. όταν όλος ο κόσμος καταστρεφόταν!
Δεν είναι από την Λέσβο αλλά είναι βουλευτής στο Αιγαίο. Ο Νίκος Σηφουνάκης είναι η χαρακτηριστική περίπτωση του ανθρώπου που μπορεί να πει κανείς ότι έχει πολύ "πλούτο" ρε παιδάκι μου. Παντρεμένος με....την Δασκαλαντωνάκη που έχει τα γνωστά ξενοδοχεία και τα πολλά χρήματα είναι μάλλον ο Βουλγαράκης του ΠΑΣΟΚ.
 Ο πρώην υπουργός Αιγαίου που είναι γνωστός για θέσεις που πήρε κατά της εκκλησίας (πολλές φορές τον έχουμε ακούσει σε πάνελ) μπήκε στο χρηματιστήριο την καλή εποχή με αγορές μόλις 707 χιλ. δρχ. το 1998 και άλλων 141 εκατ. δρχ. το 1999, ο κ. Σηφουνάκης εμφανίζεται την επόμενη χρονιά να ρευστοποιεί τίτλους αξίας 1,3 δισ. δραχμών. Ο ίδιος δηλώνει αρχικό απόθεμα μετοχών 409 εκατ. δραχμών.
Στο τέλος του 2001 το χαρτοφυλάκιό του εμφανίζεται κενό, ενώ ο...ίδιος και η γνωστή επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού κλάδου σύζυγός του Μάρη Δασκαλαντωνάκη φέρονται να αποκόμισαν κέρδη της τάξης των 900 εκατ. δραχμών.Την ίδια ώρα που ο κόσμος καταστρεφόταν κάποιοι βουλευτές μας κέρδιζαν! Δεν λέμε παράνομα. Αλλά η ουσία είναι ότι κέρδισαν. Αυτά είναι επίσημα στοιχεία. Είναι όμως εικόνα πολιτικών αυτή;
Να έχουν βγάλει τόσα χρήματα από το χρηματιστήριο και να μην αποσύρονται από την πολιτική; Για λόγους ευθιξίας;
Τόσοι έχασαν χρήματα την βρώμικη -για το χρηματιστήριο- περίοδο. Όσοι κέρδισαν κ.Παπανδρέου και κ.Καραμανλή να πάνε σπίτια τους.

Αν θέλει ο Νίκος Σηφουνάκης ας απαντήσει... 
Από το :    www.ksipnistere.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΙΑΑΑΑΑΑ!

Ανώνυμος είπε...

σκεφτειτε οτι ηταν παρον σε ολες τις κυβερνησεις του πασοκ και κυριαρχος την εποχη της δημητρας.Θυμηθειτε τον σαλο που ειχε ξεσπασει επι σημιτη οταν περασε νομο που εβαζε ορους δομησης στα νησια αφου ολοκληρωσε η οικογενεια δασκαλαντωνακη τα ξενοδοχεια της

Ανώνυμος είπε...

Θίασος καραγκοζαραίων

το πασοκ!

ιδρυθείς εν έτει 1974,και όποιος δεν είχει καταλάβει,

καταλαβαίνει τώρα.

Διονύσης.