Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η τρίτη ανεξάρτητη (ιατρική) υποψηφιότητα που προβλέψαμε


            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                  Μεσολόγγι   25 - 8 - 2010


Θέμα  :  Ενεργή  συμμετοχή  του  Δημοτικού  Συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στις  Δημοτικές  Εκλογές  2010.

 Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θα συμμετάσχει ενεργά στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010.

    Το ψηφοδέλτιο του Δημοτικού Συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θα απαρτίζεται :
-      από ενεργούς πολίτες,
-      ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας,
-      από όλα τα κοινωνικά στρώματα,
-      ανιδιοτελείς πολίτες,
- από συμπολίτες μας που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.                                                                                                                    
                                                                                                                        
   Η ανάγκη συμμετοχής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στις επερχόμενες εκλογές, πηγάζει από την αδυναμία της παρούσας Δημοτικής Αρχής, αλλά και άλλων προσώπων που δείχνουν ενδιαφέρον για την ηγεσία του Δήμου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές,  να διαχειριστούν ζωτικά θέματα για την προστασία  των  συμφερόντων του τόπου μας.
   Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου συρρικνώθηκε με τον  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ   συγκριτικά με άλλους Δήμους και αυτό γιατί δεν υπήρξε μια έντονη και έγκαιρη αντίδραση από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει και να προστατεύσει τα συμφέροντα του τόπου και αυτό γιατί η διεκδίκηση δεν γίνεται μόνο με πανό.
  Σήμερα σε μια δύσκολη Ελληνική πραγματικότητα, με μια οικονομική κρίση να  ταλανίζει τις τοπικές κοινωνίες, να τις γεμίζει με  ανασφάλεια, με  άγχος και  αβεβαιότητα για  το αύριο, πρέπει να υπάρχει μια συνεχή επαγρύπνηση από όλους μας, από εμάς τους πολίτες, από όλους του φορείς της τοπικής μας κοινωνίας, ώστε να διεκδικούμε και να διασφαλίζουμε καλύτερες συνθήκες για το σήμερα, αλλά και για το αύριο.
   Πρόσφατα έκλεισε το Ι.Ε.Κ. Μεσολογγίου, χωρίς να αντιδράσει κανένας, χωρίς να υπάρξει μια διαπραγμάτευση. Κάποιοι θέλουν να κλείσουν το Στρατόπεδο «Σπύρου Μουστακλή» στο Μεσολόγγι, ενώ άλλοι επιθυμούσαν το κλείσιμο του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου. Το 2013 σταματάνε οι επιδοτήσεις στους αγρότες για τα προϊόντα τους, με άμεσο αντίκτυπο την πτώχευση της περιοχής Μεσολογγίου.
   Για πολλά χρόνια ο τόπος μας δεν αναπτύχθηκε όπως του άξιζε, οικονομικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και αυτό γιατί η ανάπτυξη είχε φιλο-αγρινιώτικη κατεύθυνση. Τα πάντα επενδύονταν στο Αγρίνιο και στην γύρω περιοχή, αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τα κονδύλια που έχουν δαπανηθεί από τη Νομαρχία και την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδος στις περιοχές αυτές.
   Για τη  φιλο-αγρινιώτικη πολιτική φταίμε και εμείς, γιατί όλοι οι Νομάρχες ήταν από το Αγρίνιο και την γύρω περιοχή, το ίδιο και οι βουλευτές, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε μια έντονη παρουσία ως Δημοτική Αρχή για διεκδικήσεις.
   Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου αποφάσισε  να κατέβει στις Δημοτικές  Εκλογές του 2010 πολιτικά ανεξάρτητος, χωρίς χρώματα και  αυτό  γιατί  υπάρχει  ανάγκη  συμμετοχής  στο ψηφοδέλτιο  ενεργών  πολιτών,  με άποψη, ανιδιοτελή αγώνα για προσφορά  στον  τόπο.
    Σημαία  μας  είναι  η ανάπτυξη  του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
   Γνωρίζουμε, ότι ως  ανεξάρτητος  Δημοτικός  Συνδυασμός  δεν θα  έχουμε  μεγάλη τύχη στις Δημοτικές Εκλογές, γιατί  οι  εκλογές  είναι  κομματικοποιημένες και συνήθως  εκλέγονται Συνδυασμοί που έχουν κομματική στήριξη.
    Εμείς οφείλουμε να προσπαθήσουμε, να έχουμε φωνή, να διεκδικούμε  ένα καλύτερο παρόν και μέλλον του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, όμως για να το πετύχουμε θέλουμε ενεργούς πολίτες στο ψηφοδέλτιο. Για αυτό καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του Δημοτικού Συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ».

                                                    Με  εκτίμηση 
       Ο  Επικεφαλής   του  Δημοτικού  Συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ»
                                                   Καρανικόλας  Χρ.  Ιωάννης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , Ο ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΕ ΞΑΝΑ?
ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΑΘΟΣ?
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

MK είπε...

την τριτη φορα καιγεται!! μαλλον ψυχιατρο θελουμε!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ" ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ " ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ "
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΙΑΤΡΟΣ ( ΕΚ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ) ΘΑ
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΑΣΤΑΤΡΙΒΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΘΕΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ !!
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ , ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

θα είναι και ο Μπρούμας υποψήφιος με το τσίρκο που του ετοίμασε ο "ΓΑΊΔΑΡΟΣ".Παγκόσμια πρωτοτυπία για το Μεσολόγγι. Ο Γάιδαρος "καθαρά χέρια".......

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμο 4:48
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ.
ΓΕΛΑΣΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
Π.Δ.

Ανώνυμος είπε...

4:48 είσαι άπαιχτος!

Θέλουμε γιατρούς και όχι τεχνοκράτες!
Θέλουμε γιατρούς να κάνουμε απάτες!
Θέλουμε γιατρούς να μας χτυπούν στις πλάτες!

Ανώνυμος είπε...

Τα φάρμακα τα εξασφαλίσαμε , τις εξετάσεις το ίδιο , να βγάζαμε και καμμιά αναπηρική συνταξούλα και όλα θα ήταν τέλεια...

ελα γιατρέεεεεεεεεεεεεεε !!!