Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Οι δύσκολοι πλένουν με Essex


Από την στιγμή που μας έκανε την χάρη και άφησε την νομαρχία και τις διάφορες ποικιλίες  ούζου και ρίχτηκε άφθαρτος γαρ στον βουλευτικό στίβο, όλος ο νομός άρχισε να ασχολείται με τα τερτίπια και τις τοπικιστικές κορώνες του Δημητράκη που άλλοτε προκαλούσαν θυμηδία, άλλοτε προβληματισμό για το ‘’θέλειν ειπείν’’ του ανδρός.
Να θυμηθούμε την περίφημη  δήλωσή του περί διαχωρισμού του νομού σε Αιτωλία και Ακαρνανία μη γνωρίζοντας προφανώς ότι το Αγρίνιο γεωγραφικά υπάγεται στην Αιτωλία; Ή  να θυμηθούμε την στάση του στο εφετείο, στο πανεπιστήμιο και σε άλλα ζητήματα ζωτικής σημασίας για το νομό όπου έδωσε ρεσιτάλ τοπικισμού στοχεύοντας με τα φιλόδοξα βέλη του την Παπαστράτου και  εγείροντας το πατριωτικό φρόνημα των απανταχού Αγρινιωτών; Εμείς στο Μεσολόγγι τον έχουμε γνωρίσει  από την  άψογη συνεργασία του με τον Αναγνωστόπουλο και την απόλυτη στήριξη που του πρόσφερε  στο οργανωμένο   σχέδιο του για την πριμοδότηση του Αγρινίου και την απαξίωση της πόλης του Μεσολογγίου. Τελευταία προκλητική εμφάνιση έκανε στην εκδήλωση για το εφετείο στην Αθήνα όπου θρασύτατα το έριξε στο δούλεμα των παρευρισκομένων.
Στο έκτρωμα του Καλλικράτη έβαλε και αυτός το χεράκι του προκειμένου να δεί την πόλη του να καταλαμβάνει την μισή Αιτωλοακαρνανία και να ανατρέπεται κάθε έννοια χωροταξικού σχεδιασμού και ισόρροπης ανάπτυξης. Έτσι τώρα το παίζει δύσκολος κάνοντας τσαχπινιές και παίζοντας με τα νεύρα των κομματικά υπόδουλων,  δηλώνοντας ενίοτε ότι είπε αλλά και δεν είπε όχι στον Σαμαρά για το χρίσμα και  ότι είναι διαθέσιμος για συζήτηση με τον πρόεδρο σχετικά  με την επικαιρότητα.

Ο Δημήτρης ο Δύσκολος αποτελεί γνήσιο βουλευτικό προϊόν της Αιτ/νιας , υπενθυμίζοντας σε όλους
μας ότι ο νομός μας έχει πολλά χρόνια να βγάλει πολιτικό βεληνεκούς και ποιότητας και ότι κάθε 
πολιτική αίσθηση και κρίση έχει χαθεί στην υποανάπτυκτη λογική του μικροκομματικού συμφέροντος 
που θέλει να βλέπει σε βουλευτικούς θώκους Σταμάτηδες, Μωραϊτηδες, Σαλμάδες,Μακρυπίδηδεςκλπ.   

του  Nano  Latino
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταμάτης περιέργως βγαίνει βουλευτής όταν όλοι ξέρουμε ότι σαν Νομάρχης ήταν πλήρως αποτυχημένος περνώντας καλά και παρείστικα όπως σωστά επισημαίνετε και όχι κάνοντας έργο.Σαν βουλευτής περισσότερο δούλεψε στο παρασκήνιο υπέρ του Αγρινίου παρά προώθησε κάποιο ζήτημα.Εξακολουθεί να μας δουλεύει όλους αποδεικνύοντας πόσο χαμηλα κριτήρια έχουμε ως άνθρωποι και ψηφοφόροι.Περαστικα μας

Ανώνυμος είπε...

Μακρυχέριδες....

Ανώνυμος είπε...

Ω Ελλάς,αρχαία χώρα,
τί σοφούς έβγαζες πρώτα,
τί μ...κες βγάζεις τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά με την πέφτετε στο Σταμάτη. Θα είναι πολύ τυχερό το Αγρίνιο να τον βγάλέι δήμαρχο. Θα κάνει μεγάαααααλο έργο στις καφετέριες, τις ταβέρνες και τα μπουζουξίδικα.