Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Σημαντική και αμείωτη η δράση του ΣΥ.ΝΕ.Μ.Α.





Ο Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη δράση του στην καρδιά του καλοκαιριού.
Για να κρατήσει τη ζωντάνια και τους νέους ενεργούς μέσα στο καλοκαίρι, ο Σύλλογος Νεολαίας διοργανώνει φέτος το “1ο Φεστιβάλ Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγιόυ“. Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Αυγούστου και ήταν μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων του συλλόγου. Σε ειδικές εκθεσιακές επιφάνειες, τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν όσα μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει με φωτογραφικό υλικό, αφίσσες, επιστολές, αλλά και αποσπάσματα απο τον τοπικό τύπο. Οι περαστικοί είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τί είναι ο Σύλλογος Νεολαίας μέσα απο φυλλάδια αλλά και απο τα ίδια τα μέλη, να εγγραφούν στο σύλλογο ή να βοηθήσουν στα μελλοντικά μας σχέδια αγοράζοντας ένα κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:
24 Αυγούστου - Full Moon Party
Live συναυλία με τα συγκροτήματα Dream waves, Foxrot, Take to have και Toys in the attic. Dj Set δίπλα στη θάλασσα και Έκθεση φωτογραφίας
Ώρα έναρξης 19:00, στο Δασάκι του λιμανιού
28-29 Αυγούστου – Τουρνουά Beach Volley
Συμμετέχουν ομάδες επαγγελματιών και ερασιτεχνών
Ώρα έναρξης αγώνων 9 το πρωί, στο γήπεδο Beach Volley στο Δασάκι του λιμανιού

Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Canoe Kayak.

Μια βδομάδα νωρίτερα, στις 7-8 Αυγούστου, τα μέλη του Συλλόγου Νεολαίας
Μεσολογγίου βοήθησαν εθελοντικά στο 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης ''Κανόε-Καγιάκ Flatwater'' που πραγματοποιήθηκε στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας Μεσολογγίου. Μια συνδιοργάνωση της Ελληνική Ομοσπονδία Κανοε-Καγιακ και  του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας, η μεταφορά των αποτελεσμάτων προς τη γραμματεία, το μοίρασμα γευμάτων αλλά και η φύλαξη των σκαφών ήταν κάποιες απο τις αρμοδιότητες του συλλόγου. Μια σημαντική δουλειά ως πρεσβευτές της πόλης μας ήταν η βοήθεια προς τους αθλητές και τους προπονητές τους όταν χρειαζόταν.  
Ο Σύλλογος Νεολαίας στηρίζει και θα στηρίζει δράσεις που γίνονται στην πόλη του Μεσολογγίου και σκοπό έχουν την ανάπτυξη, τον πολιτισμό και την προβολή του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: