Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γ. Αναγνωστόπουλος : πολιτικά επικίνδυνος ο Π. Κατσούλης

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Ο κ. Κατσούλης αισθανόμενος την απαξίωση που δέχεται από την τοπική κοινωνία και προκειμένου να κερδίσει λίγες ψήφους συνεχίζει να ψεύδεται και να συκοφαντεί ασύστολα, έχοντας χάσει πλήρως την ψυχραιμία του.
Τα ερωτήματα που έθεσε για τη δημοτική μας αρχή στην κεντρική του ομιλία στο Μεσολόγγι, το ελάχιστο που συνιστούν, είναι πολιτική αλητεία.
Αλλιώς, πως μπορεί να εξηγηθεί, η αυθαίρετη και παντελώς αβάσιμη, εκ μέρους του, διόγκωση του ελλείμματος του δήμου στα 10 εκ. ευρώ(!!!); και ότι στη θητεία μας συνάφθηκαν δάνεια ύψους 5 εκ. € σε διάφορες τράπεζες;
Όταν είναι γνωστό και κοινά παραδεκτό ότι:
1.     Το μόνο δάνειο που συνάφθηκε στη θητεία μας είναι αυτό, με την Εθνική Τράπεζα, ύψους 1,3 εκ.και ότι αυτή την στιγμή, ο δήμος δεν έχει ανοιχτό κανένα δάνειο, σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα. (Πλην των όσων έχουν οι δημοτικές επιχειρήσεις. Δάνεια που συνάφθηκαν από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και ιδιαίτερα απ’ αυτήν του κ. Πρεβεζάνου).
2.     Ότι με το δάνειο του 1,3 εκ. €, αποπληρώθηκε: Δάνειο ύψους 300.000€ που είχε συνάψει η δημοτική αρχή Πρεβεζάνου, καταβλήθηκαν δεδουλευμένα 350.000€ στους σχολικούς φύλακες ύστερα ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, με 300.000€ πληρώθηκαν προμηθευτές του δήμου και τα υπόλοιπα χρήματα διατέθηκαν για την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών, για έργα υποδομής στην περιοχή της επέκτασης του σχεδίου πόλης (Περιοχή για την οποία επέδειξε όψιμο ενδιαφέρον ο κ. Κατσούλης προχθές…)
3.     Ότι με την πολιτική μας απόφαση, να διατεθούν 600.000€ από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, για την κάλυψη της συμμετοχής της  ΔΕΥΑΜ στην κατασκευή των έργων της αποχέτευσης στον Άγιο Θωμά και της ύδρευσης στο Ευηνοχώρι αποφεύχθηκε ο εκ νέου δανεισμός της επιχείρησης για το σκοπό αυτό, που θα ήταν μονόδρομος για να γίνουν τα έργα.
4.     Ότι από το ταμείο του δήμου στη θητεία μας καταβλήθηκαν περισσότερα του 1 εκ. € για τα τοκοχρεολύσια της ΔΕΥΑΜ και των Αλυκών, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργία τους. Τοκοχρεολύσια που καταβλήθηκαν για δάνεια που είχαν συνάψει οι προηγούμενοι και όχι εμείς.
5.     Ότι από το ταμείο του δήμου καταβλήθηκαν μισθοδοσίες στη δημοτική αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες, χωρίς όμως να έχουν δοθεί στο δήμο τα ποσά που αντιστοιχούν σ’ αυτές τις μισθοδοσίες, από την κεντρική κυβέρνηση ως είχε υποχρέωση.
6.     Η άθροιση των ποσών που καταβλήθηκαν για τα τοκοχρεολύσια του χθες και τις μισθοδοσίες υπερκαλύπτει τις όποιες υποχρεώσεις του δήμου,  σε προμηθευτές.
7.     Απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία η πληρωμή επικειμένων, από τα ίδια έσοδα του δήμου, όπως και ο συμψηφισμός.
Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά και έχουν κατ’ επανάληψη αναλυθεί και παρουσιαστεί όμως για τους δικούς του λόγους ο κ. Κατσούλης τα παραβλέπει…
Γι’ αυτό το λόγο και μόνο η τοποθέτησή του συνιστά πολιτική αλητεία, η οποία ταυτόχρονα τον καθιστά πολιτικά επικίνδυνο για το δήμο.
Και είναι πολιτικά επικίνδυνος για ακόμη ένα λόγο. Αυτόν του ότι, σήμερα μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε: «Ότι το Μεσολόγγι είναι μια από τις πιο βρώμικες πόλεις στον κόσμο»… Μια τοποθέτηση, που κατ’ αρχάς προσβάλει τους κατοίκους της πόλης και ταυτόχρονα είναι εκτός πραγματικότητας… Μια τοποθέτηση που κατασυκοφαντεί την πόλη στην οποία θέλει να ηγηθεί.
Πολιτική αλητεία συνιστά όμως και η απόδοση ευθυνών σε εμάς, για κατά καιρούς καθυστερήσεις στις πληρωμές εργαζομένων στο ΚΔΑΠ και το «Βοήθεια στο Σπίτι», όταν σε όλους είναι γνωστό, ότι η ευθύνη για την καθυστέρηση βαρύνει την κεντρική εξουσία και μόνο.
Επειδή, η συνολική μου απάντηση για τα ψεύδη και τη λασπολογία - κατά την ομιλία μου την Παρασκευή -  θα είναι αμείλικτη και ταυτόχρονα πειστικότατη και στον πλέον απέναντί μου κακόπιστο , το μόνο που μπορώ να προβλέψω είναι ότι:  Αυτή  θα είναι και  η τελευταία πολιτική «κωλοτούμπα» του κ Κατσούλη. Μιας και την Κυριακή, οι πολίτες του Μεσολογγίου θα τον στείλουν για πάντα στο χρονοντούλαπο της τοπικής πολιτικής ιστορίας καθώς ήδη έχουν αντιληφθεί το πόσο ρηχός είναι πολιτικά και πόσο βαθύς παραπολιτικά.
Ήδη χθες ο κ. Κατσούλης πήρε το πρώτο μάθημα.. από τους πολίτες του Μεσολογγίου που του γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη…» τόνισε σε δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος αναφορικά με τοποθετήσεις του κ. Κατσούλη κατά την προεκλογική ομιλία του τελευταίου στο Μεσολόγγι.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ (ΕΣΚΑΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ)ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΕΝΑΣ ΛΑΣΠΟΤΟΠΟΣ.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (14 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ?)...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ....
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ...ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘ' ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ , ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

8.33 Ας μας πεις και εσύ που δεν είχες γήπεδο στο Ευηνοχω΄ρι και τώρα έχεις ένα στολίδι;
Πες μας και εσύ που τόσα χρόνια πίνεις νερό με αμίαντο αλλά δεν σου φταίει ο εργολάβος που έχει το έργο του ένα σωρό κακοτεχνίες;
Δεν σου άρεσε που έχεις πλέον πλατεία κόσμημα;
Επειδή όλα αυτά και άλλα δεν σου αρέσουν, τότε φύγε από Ευηνοχώρι και τράβα να μείνεις αλλού.

Ανώνυμος είπε...

και μια που μιλάμε για Ευηνοχώρι , να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τον πολιτιστικό του σύλλογο "Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΩΝΑ" για τις προεκλογικές "εξυπηρετήσεις" στον δήμαρχο.
Έτρεχαν να στήσουν μηχανήματα , φωταγωγίες , χρήση του γραφείου του συλλόγου κλπ....
Εντάξει βρε παιδιά , μην τρελαθούμε κι όλας , το μισό συμβούλιο του πολιτικού , συγνώμη , πολιτιστικού συλλόγου ήταν και είναι υποψήφιοι του λαδά , είδαμε και τις ενέργειές τους τότε με κάποια εκδήλωση που συμφώνησαν με τον δήμαρχο να μην γίνουν στο Ευηνοχώρι κάποιες εκδηλώσεις...
Άλλωστε γι' αυτό εκλέχθηκαν , για βγάλουν μέσω συλλόγου ξανά τον λαδά δήμαρχο και νάναι ξανά τα καλά παιδιά του...
Εμ δεν θα τους κάτσει αυτή τη φορά.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννο αν έχεις λίγο φιλότιμο τη Παρασκευή πές για την ανακύκλωση ότι είναι μεγάλη μούφα και τα πάντα πέφτουν στο ίδιο σημείο και να εξηγήσεις σ αυτούς που βάζουν χωριστά χαρτί και γυαλί ότι τους κοροϊδεύεις . Τα άλλα δεν περιμένει κανείς να τα πείς βέβαια. Αλλά ότι θα μίλαγες εσύ για πολιτική αλητεία έ πάει πολύ.
Τη νοιώσαμε στο πετσί μας όσοι θελήσαμε να πούμε κάτι σ αυτό το τόπο , τη δική σου "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΙΤΕΙΑ" , το δικό σου ιδιότυπο "ΦΑΣΙΣΜΟ" στα Δημοτικά Συμβούλια οπότε άσε τα μεγάλα λόγια μωρέ Γιάννο.Οχι πως τρέφουμε καμμία εκτίμηση για τον Κατσούλη , αλλά εσύ είσαι ο τελευταίος που μπορείς να μιλάς.Αντε γειά.
Σάλτσινοοοοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

ΓΗΠΕΔΟ : 150000 € , ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΟΣΟ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ?

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ 340.000€ ΣΤΟ ΤΟΕΒ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ.
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ?
ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ?

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?
ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ε?

ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΚΟ Ε?

ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ....

Ανώνυμος είπε...

γαβγιζε γιαννο, γαβγιζε. λιγες μερες σου μειναν ακομα. κι απο 1-1-2011 σφραγιδες και συνταγες στο ΠΙΚΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε 11.10 διαχείριζεται χρήματα η κοινότητα; Έχει ταμείο;
Κόψτε τις μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

O λαδόγιαννος δεν ασχολειται με ψίχουλα. Είναι υπεράνω αυτών. Τον απασχολεί μόνο το όραμα.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

αν νομιζει οτι θιγεται ο κ. Αναγνωστοπουλος ας κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση.και τοτε θα δουμε ποιος απο τους δυο λεει την αληθεια. Ειναι ευκαιρια να μαθουμε και εμεις το τι ακριβως συμβαινει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι δικομανία είναι αυτή που σας δέρνει...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα για τα έργα που έγινα στο Ευηνοχώρι επί θητείας Αναγνωστόπουλου.

ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ η χρηματοδότηση ήταν από τον ΣΑΤΑ (Συλλογική Απόφαση Τοπικής αυτοδιοίκησης, που χρηματοδοτεί έργα και επενδύσεις των Δήμων στις διάφορες Περιφέρειες της χώρας), των προηγουμένων ετών, 2004,2005 και 2006 οπού εξοικονομήθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό χρημάτων.

ΥΔΡΕΥΣΗ Δ.Δ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ένα έργο οπού είναι επιτυχία της προηγούμενης δημοτικής αρχής οπού κατάφερε την χρηματοδότηση του έργου από το πρόγραμμα Θησέας με προϋπολογισμό 1.999.200,00 €.

Λοιπόν ποια είναι τα έργα του Αναγνωστόπουλου στο Ευηνοχώρι;

Τα βρήκε έτοιμα προς χρηματοδότηση και το μονό που έκανε ήταν να μην τελειώσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΗΣΥΧΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ. ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

1.36 με ποιον αλλο τροπο μπορουμε να μαθουμε την αληθεια? εκτος αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη με ολα αυτα που βλεπεις

Ανώνυμος είπε...

150000 ευρόπουλα , τι λες δεν είναι πολλά για ένα γήπεδο που μόνο χόρτο έβαλαν?

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, ας τον μαζέψει κανείς αυτόν τον λαδόγιαννο. Στην ομιλία του στο Αιτωλικό αράδιαζε ένα κάρο παπαριές. Τι μας έχει περάσει; Για ηλιθίους;

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ασχολείστε με το Λαδά σημαίνει ότι κάτι φοβάστε.
Μην ανησυχείτε γιατί οι ¨φόβοι σας¨ θα επιβεβαιωθούν.
Χα Χα Χα...........

Ανώνυμος είπε...

Α , ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠ ΤΟΝ ΠΗΔΗΧΤΑΡΟΥΛΗ...
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...
ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ..ΚΑΘΕΣΑΙ!!!