Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ενστάσεις και καταγγελίες Μουρκούση για νοθεία και μεθοδεύσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                      
Ι.Π. Μεσολογγίου 8/11/10



 Ιστορικό ρεκόρ άκυρων ψηφοδελτίων παρατηρήθηκε στις χθεσινές δημοτικές εκλογές στο νέο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούσαν τον συνδυασμό μας. Σε σύνολο 22.300 ψηφισάντων, υπήρξαν 813 άκυρα ψηφοδέλτια!    Το γεγονός αυτό, μαζί με την τεράστια αποχή, που έφτασε το 39%,  αποτελεί στίγμα για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών, που αντανακλά την κρίση του πολιτικού μας συστήματος και την απέλπιδα προσπάθεια των σημερινών κομματικών σχηματισμών να επιβιώσουν και να αναπαράγουν το μοντέλο τους.    
Η παντελής απουσία του κράτους και του Δήμου ήταν επιδεικτική. Πολλά εκλογικά τμήματα ήταν χωρίς εφορευτική επιτροπή, ενώ σε κάποια άλλα αποτελούνταν από ένα μόνον άτομο. Επίσης, η απουσία δεύτερου παραβάν ψηφοφορίας, στην συντριπτική πλειοψηφία των τμημάτων, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους δικαστικούς αντιπροσώπους να αυθαιρετήσουν, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν το νόμο.   
 Έτσι, παρά την δυναμική που αναπτύξαμε και που μας έφερνε πρώτο συνδυασμό στον δεύτερο γύρο των εκλογών, οι «αλχημείες» κάποιων μας καταλόγισε εκατοντάδες άκυρα ψηφοδέλτια, οδηγώντας μας σε πλασματική ήττα.   Ο συνδυασμός μας κατέθεσε αίτηση επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο και θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του προσωρινού αποτελέσματος της Νομαρχίας. Είμαστε βέβαιοι πως αντί να υπολειπόμαστε μια δεκάδα ψήφους, θα περάσουμε πρώτοι με διαφορά πολλών δεκάδων ψήφων.
   Καλούμε όλους τους ψηφοφόρους μας να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να περιμένουν τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.   Επίσης, καλούμε όλους τους πολίτες, που έχουν αντιληφθεί παρατυπίες και παρανομίες στα εκλογικά τους τμήματα, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 6944 565 574 και 690 698 1730 για να μας ενημερώσουν. Επίσης μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ιστοσελίδα μας www.mourkousis.gr .   Οι εκλογές δεν τελείωσαν! Οι νοθείες και οι μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν! Η δημοκρατία θα θριαβεύσει!

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.
ΤΟΣΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΑ...
ΚΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ;;;; ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ??????????

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ????

ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

οι πολιτικοί για ναβρούν να πούν αυτά που λένε αναλύουν τι συμβαίνει στο "σπίτι τους".
Ρε Νικο αυτά που καταγγέλεις τακανες στο τετράγωνο , απλά δε σου βγήκανε .
Πάρε το κολλητό σου τον Αναγνωστόπουλο και πηγαίνετε στο καλό. Αντε γειάαααααααααα

Ανώνυμος είπε...

στίγμα για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών
κρίση του πολιτικού μας συστήματος
«αλχημείες» κάποιων
παρατυπίες και παρανομίες.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ.

Αυτές ακριβώς τις εκφράσεις , θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος για να χαρακτηρίσει -κριτικάρει-στιγματίσει-εξηγήσει ΠΩΣ είναι δυνατόν μία συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα (και εννοώ τους αθίγγανους) να.....εμπνευστεί από ένα μόνο συνδυσαμό.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΗΝΗ κ.Μουρκούση

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνετε? Επειδή οι άλλοι υποψήφιοι δεν πλεύρισαν τους γύφτους (αυτό κι αν είναι νέο!)? Κι απο πότε είναι νοθεία να κατεβάζεις ετεροδημότες? Ρατσιστικό είναι ο θέμα?Είχαν πλαστά χαρτιά μήπως? αν ξέρετε κάτι καταγγείλτε το μη λασπολογείτε... αμαρτία!Και στην τελική αφού αυτοί είμαστε, να μας κάνουν κουμάντο οι γύφτοι καλά έκανε... αν είναινα βγει ο Μουρκούσης για το καλό του τόπου. Αλλά αυτοί είμαστε ποτέ δε βγάζαμε άτομα που είχαν μόνο τη λόξα της δόξας παράπροτιμούσαμε αυτούς που παραμιλλούν στον πυρετό του χρήματος...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μουρκούση
Στο συνδυασμό σας φαίνεται ότι είναι νηστικοί πολλοί συμμετέχοντες αφού μόνο οι αθίγγανοι έφαγαν καλά την Κυριακή (αλήθεια χυμό προσφέρατε;), αλλιω΄ς δεν εξηγείτε τι δουλειά είχαν χθες βράδυ στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ σε τραπέζι του κ.Κατσούλη .
Δεν είμαστε πρόβατα....!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

χεχεχε.
δεν ξέρει να χάνει ρεεεεεεεεεεε
Ευτυχώς που έχασε και ο Λαδάς , αλλιως θα τον περιποιύνταν κατάλληλα με το βρωμόστομα που έχει

Ανώνυμος είπε...

παντωs αυτοι του πασοκ εχουν μεγαλη πλακα..σε χωριο του δημου αιτωλικου ο (τζιπακιαs) τουs κανει οτι θελει...τουs επεβαλε αυτον που ηθελε για το τοπικο με τον αναγνωστοπουλο και οι αλλοι που σφαζονταν για το 500αρικο ανεδρασαν και πηγαν με τον κατσουλη.βεβαια τα τζιπ κερδισαν τα φιατακια..οι εκβιασμοι και το χρημα επεσε...αλλα πλακα ειχαν εκεινοι που σε καθε τετραετια πανε οπου φυσαει..μια με τον κολτσιδα (κονομησαν με τα μηχανηματα τουs σε καποια εργα του δημου)μια με τον γαλανη (παλι κονομησαν)τωρα που ηταν 2 του πασοκ εκαναν μοιρασια για να μπουν στο κολπο...οπου φυσαει πανε οποτε βλεπονταs το αποτελεσμα την κυριακη στου κατσουλη το εκλογικο κεντρο ηταν νομιζονταs οτι θα πανε να σκαψουν πουθενα.....περιμενετε λιγο παιδια o πτεραρχοs σαs ξερει .....απο κυριακη τα κεφαλια μεσα........ο λογγοs ειναι κοντα....

Ανώνυμος είπε...

(κυριοι) του πικατσου προβατα ειστε σιγουρα απο τη μυτη σαs πανε...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!! ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ!!ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΟΓΩ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ (ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΡΕΦΤΕΙ....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΖΙΠΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ..ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ (ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ).ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ Η'ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ..... ΜΕΙΝΕΙ..... ΑΠΟ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΩΣΑΝΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΡΙΑ.Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΛΕΝΕ ΤΟΝ 4ο συνδυασμο Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ 1ο συνδιασμο ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑΑΑΑ...(ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ). ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ... Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ?...ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

κυριε Μουρκουση, καθενας παιρνει ο,τι αξιζει στις εκλογες. η αθλια εικονα σας με την πορεια των τσιγγανων την ημερα της κεντρικης σας ομιλιας στην πλατεια ηταν ο απολυτος ξεπεσμος και η μοιραια σας κινηση. ημουν διατεθειμενος να σας στηριξω. και μονο η αθλια εικονα μερικων καλοκαγαθων ανθρωπων, που αραγε γιατι εδειξαν τοσο παθος για εσας, να αγονται και να φερονται ηταν αρκετη για να σας γυρισουν αρκετοι την πλατη. Αποδεικνυεται τελικα οτι ο κοσμος εχει κριση και αποψη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν είμαστε καλά. Έπεσε πολύ χρήμα στους γύφτους και μερικοί θα έπρεπε να ντρέπονται. Ουστ γιατροί που μας πνίξατε και κυκλοφορείτε με το Σαλμά αλά μπρατσέτα. Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε κε Μουρκούση, μην παραπονιέστε καθόλου.Πληρώσατε τις κουτοπονηριές σας και τις δικές σας μεθοδεύσεις. Ποιόν προσπαθούσατε να εξαπατήσατε με τη ''συμπολιτεία΄΄ οτι δήθεν πήρατε το χρίσμα; όλο το παρασκήνιο με το Σαλμά και τις απειλές προς τον Πρεβεζάνο ποιός τις υποκινούσε; ποιός κουβάλησε όλο το γυφταριό με λεωφορείο; είναι ντροπή για το Μεσολόγγι και τους ψηφοφόρους ο τρόπος τέτοιας αντιμετώπισης. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Με ποιούς θα φέρνατε το μέλλον τώρα; με τον Λαβέτα, τον Φτύστρα, τον Δρακουμέλ,και τους ''επιχειρηματίες΄΄ που δεν ξέρουν σε ποιόν πρωτοχρωστάνε; ήμαρτον!!!

Ανώνυμος είπε...

Μουρκούση έπρεπε να ντρέπεσαι με όλα αυτα που έκανες την ημερα των εκλογών.Στα μαπακαριά ο υποψηφιος σου σαλμας πηγαινε και εφερνε τους γυφτους.Εχεις και το θρασσος να μιλας.Ολο το Μεσολογγι τα εχει δει και θα επρεπε να επεμβει ο Εισαγγελεας

Ανώνυμος είπε...

το συνθημα του μουρκουση στους αθιγγανους ,ηταν μονοκουκι στον σαλμα ,αλλα ξεχασε να τους πει πως πρεπει να ψηφισουν γι αυτο και την πατησε. Παντως ο πρωτος που δεν πρεπει να μιλαει για ηθικη και πολιτικη αλητεια ειναι ο Μουρκουσης. το πραγμα εχει εξευτελιστει τελειως . καλυτερα να παει να κρυφτει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ .. .ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑΣ.ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕ!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΤΟΣΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ... ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ....Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Ν.ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΚΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ......ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡ ΤΟΝ ΤΟΥΡ ΤΟΝ ΜΠΛ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΑ...(ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ).ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΓΥΡΝΑΓΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΤΑΝ...Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10 08 Π.Μ ΤΟΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....