Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Στήριξη της ΑΡ-ΠΑ από πολίτες της περιφέρειας δυτ. Ελλάδας

Έξω η «Χούντα» Κυβέρνησης – ΕΕ και ΔΝΤ!
Αγώνας για τα Συμφέροντα των Εργαζομένων!
 Εργαζόμενη – Εργαζόμενε, Νέα – Νέε,
Ζούμε μέρες ιστορικές. Βρισκόμαστε στην καμπή της ιστορίας. Το τι θα γίνει  σήμερα θα κρίνει το μέλλον του τόπου. Το μέλλον των επόμενων γενεών. Εν μέσω της τρίτης και βαθύτερης οικονομικής κρίσης, της δομικής αυτής κρίσης του συστήματος, η χώρα μας έχει γίνει το πειραματόζωο των κυβερνήσεων και των οικονομικών παραγόντων σε διεθνές επίπεδο. Η «Χούντα» της Κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της ΕΕ με προωθούν – με αιτία και αφορμή το δημόσιο χρέος – τις πιο σαρωτικές αναδιαρθρώσεις που υπήρξαν ποτε. Προσπαθούν να γυρίσουν το λαό έναν αιώνα πίσω στα δικαιώματα, να τον μετατρέψουν σε μια άβουλη και βαθύτατα εκμεταλλευόμενη μάζα με στόχο να βγουν αυτοί για άλλη μια φορά ακόμα πιο κερδοφόροι! Δεν θα περάσει!
 Σήμερα θα πρέπει να υψωθεί το τοίχος της λαικής αντίστασης. Από την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, την πιο φτωχή περιφέρεια της ΕΕ, θα πρέπει να σταλεί ηχυρό μήνυμα καταδίκης της προωθούμενης αντιλαικής πολιτικής. Αυτές οι περιφερειακές εκλογές αποτελούν κεντρική μάχη, ιδανική στιγμή για να καταγραφεί η δυσαρέσκεια προς το μνημόνιο και την πολιτική της τρόικας. Να καταγραφεί η δυσαρέσκεια αλλά και να μετασχηματισθεί σε δύναμη νικηφόρας διεκδίκησης για την ανατροπή του μνημονίου, την επιβολή στάσης πληρωμών στο ληστρικό εξωτερικό χρέος, για την αντίσταση - έξοδο από τους οικονομικούς και πολιτικούς περιορισμούς της ΟΝΕ αλλά και της ΕΕ γενικότερα, την εθνικοποίηση των τραπεζών και των κοινωφελών επιχειρήσεων, την ουσιαστική αναδιανομή του πλούτου. Να μετασχηματισθεί σε πλατιά δύναμης αλλαγής και της ίδιας της αριστεράς ώστε αυτή να είναι ικανή να εκφράσει τα πραγματικά συμφέροντα του κόσμου με τρόπο αποτελεσματικό και νικηφόρο, μέσα από την συγκρότηση ενός μαζικού κοινωνικού μετώπου αλλά και τη συγκρότηση ενός διευρυμμένου Αριστερού Μετώπου σε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση. 
 Δηλώνουμε τη στήριξή μας στην Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα με διάθεση να συμβάλλουμε ανοιχτά σε αυτή τη μάχη. Στηρίζουμε Αριστερή Παρέμβαση για να δώσουμε τη μάχη της επόμενης μέρας από καλύτερη θέση. Να τολμήσουμε να αγωνιστούμε, να τολμήσουμε να νικήσουμε! 
Ακολουθούν 100 υπογραφές ανοιχτής στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: