Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο Π. Κατσούλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «κοινωνία των πολιτών» νίκησε.
Οι τρεις τοπικές κοινωνίες του Μεσολογγίου, του Αιτωλικού και των Οινιάδων, οι απλοί άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης, της κουλτούρας και του λαϊκού μας πολιτισμού, έκαναν πράξη τη μεγάλη ανατροπή. Ο συνδυασμός της «ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» είναι ο νικητής των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου στο διευρυμένο δήμο μας.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους υποστήριξαν το συνδυασμό μας και μας ψήφισαν. Διαμορφώσαμε σε λίγες εβδομάδες μια δυνατή και αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, την οποία ουδέποτε πρόκειται να προδώσουμε.
Τώρα είναι η ώρα, αυτή η σχέση να διευρυνθεί και να αγκαλιάσει το σύνολο της κοινωνίας. Την έχουμε ανάγκη στις νέες δύσκολες συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε την 1η του Ιανουαρίου στο διευρυμένο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. .
Απευθύνω κάλεσμα κοινής πορείας τόσο στους επικεφαλείς και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των συνδυασμών που δεν συμμετέχουν στη διαδικασία του Β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, όσο και στους συμπατριώτες και στις συμπατριώτισσες που ψήφισαν αυτούς τους συνδυασμούς. Δεν έχουμε την «πολυτέλεια» των αποκλεισμών. Δεν περισσεύει κανένας.
Το κοινό μας σπίτι, η αναγέννηση του τόπου μας, το νέο Μεσολόγγι για το οποίο όλοι αγωνιζόμαστε, μας χρειάζεται όλους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την Κυριακή καθένας γυρνάει στο πόστο του και καλό ταξίδι

Ανώνυμος είπε...

Άμα βγει δήμαρχος ο Κατσούλης ο επόμενος δήμαρχος θα είναι το... εγγόνι του. Καταλαβαίνετε τι μας περιμένει. Ο Γλύξμπουρκ θα είναι...άγγελος. Κάτι ήξερε ο Ρεπάσος. (Δεν θα κρατήσει την υπόσχεσή του για τον γιό σου ΔΉΜΑΡΧΕ)

Ανώνυμος είπε...

τωρα που Αναγνωστοπουλος κ Μουρκουσης θα πανε με Πρεβεζανο να σε δω τι θα κανεις???ουτε ο Μαργαριτης δεν θελει να σε βλεπει...θα φας πολυ μαυρο την κυριακη Κ.Πολιτικε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...ουστ απο δω.

Ανώνυμος είπε...

ποιον γιο??????? το χαζο που με μεσον το παιζει δικηγορος? σιγα μην ασχολείτε ο πανος με τα βλαμενα.. οσο για την ποσχεση ,δεν την εννοει ο πανος,απλα δουλεευει τον χαζουλη τον μικρο.
θα του δωσει μκαμια δουλιτσα μετα την εκλογη του και τελος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ,.....
ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΗΡΩΑ ΜΕ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙΕΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ο πικατσου τουσ δουλευει χτεσ ειπε στα στελεχη του οτι δεν ειναι πασοκ και να πανε στουσ δεξιουσ να το πουν για να παρουν ψηφουσ ....ουστ να μου χαθειτε τομαρια πουλημενα......

Ανώνυμος είπε...

Τραγουδατε οσο θελετε πικραμενοι!!
Ο πικατσου θα ειναι δημαρχος γιατι ο πτεραρχος ειναι ηδη ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΠΙΚΑΤΣΟΥ
ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

o κατσουλης μετ τη νοθεια θα παει και φυλακη,..και θα φαει και ξυλο απο τους πασοκους. και να παει 2ο ΓΥΡΟ ,χανει.
ο τεγας ,τον βλεπω σταθμαρχη στη ανω ραχουλα.
ΛΑΔΑΣ ΤΕΛΟΣ.
ΑΡΑ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ . ΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ,ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φουντούκος,Βοϊδανδρέου και Μανάβης αυτό και άν είναι επιτελειο. Άν προσθέσουμε και τον επι των δημοσίων σχέσεων με την συμπαθή...τάξη των αθιγγάνων κ. Αρέτα τότε είμαστε επιτελείο για τον ΟΗΕ.

Βοϊδοαναθρεμένος από πέντε μεριές....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ , ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΑΙΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ.
ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΔΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ?
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΓΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παντως εχει κοτσια!!!
Εσκασε τελευταιος και βγαινει πρωτος.
Οσο για νοθεια, ο Μουρκουσης εφερε πουλμαν με γυφτους τους ταισε στο ραδιομεγαρο και τα ψηφοδελτια τα μοιραζε εξω απο το τμημα ο προεδρος των γυφτων!
Λαδας και Μουρκουσης ΓΥΦΤΙΣΑΝΕ το Μεσολογγι

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!! ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ!!ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΟΓΩ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ (ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΡΕΦΤΕΙ....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΖΙΠΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ..ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ (ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ).ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ Η'ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ..... ΜΕΙΝΕΙ..... ΑΠΟ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΩΣΑΝΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΡΙΑ.Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΛΕΝΕ ΤΟΝ 4ο συνδυασμο Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ 1ο συνδιασμο ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑΑΑΑ...(ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ). ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ... Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ?...ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα για να καταλάβω ο Κατσούλης υπόσχεται "αλλαγή πορείας" με τους δημοτικούς συμβούλους του Αναγνωστόπουλου;; ή με τα άλλα "μπουμπούκια" του συνδυασμού του που λέγονται πλέον πολλά για το βιο και την πολιτεία τους;;; ρε άντε ούστ απο δω! Κανονίστε να...κατσουλώσει πάλι το Μεσολόγγι ο Σώκος, ο Μωραϊτης και οι άλλοι σταυρωτές του Μεσολογγίου! Μαύρο ρε! ή καλύτερα κατάλευκο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΊ΄ΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΤΟΣΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ...ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ....Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Ν.ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΚΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ......ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡ ΤΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΜΠΛ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΑ...(ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ).Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....