Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κρίσιμα ερωτήματα αναγνώστη, στο νέο δήμαρχο Π.Κατσούλη

'' Αξιότιμε κύριε Κατσούλη,  Δήμαρχε  του νέου διευρυμένου δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στον σημαντικό αυτό θώκο της πόλεως. Μετά το πέρας μιας και πλέον εβδομάδας από την αγωνιώδη εκλογή σας και πριν αναλάβετε τα καθήκοντα σας έχουμε να σας υποβάλουμε κάποια ερωτήματα πολύ σημαντικά για όλους τους πολίτες νέου δήμου στα οποία οφείλετε να απαντήσετε. Επειδή λοιπόν στην χωρά μας και ειδικά στον τόπο αυτό που ζούμε αρεσκόμαστε στο «κυνήγι  του κρυμμένου θησαυρού» θα σας παρακαλούσαμε να απαντήσετε δημοσίως  και καθαρά:  πληρούν όλοι οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού σας τα κριτήρια του νόμου Καλλικράτης και συγκριμένα του άρθρου 14 - Κολλήματα και Ασυμβίβαστα και άρθρου 15 - Ασυμβίβαστο εξαιτίας οφειλών ; Δηλαδή υπάρχουν ή  δεν υπάρχουν στους εκλεγέντες  δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι δήμων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας;  Έχετε τυχόν επιχειρηματίες που είχαν ή  έχουν συναλλαγές άνω των 5000€ με τον δήμο; Είναι όλοι οι εκλεγέντες ταχτοποιημένοι οικονομικά απέναντι  στον δήμο; (Αυτά μπορείτε να τα μάθετε με μια απλή αίτηση στον δήμο)
Κύριε Κατσούλη η ξεκάθαρη απάντηση σας με αποδείξεις θα δώσει μια ηχηρή απάντηση στους παραπάνω κυνηγούς. Αν πάλι έγινε  «λάθος» , αν και εσείς προβάλατε τον εαυτό σας ως πλέον γνώστη του Καλλικράτη, σας συγχωρούμε διότι είχατε πολύ μικρό διάστημα να ετοιμάσετε συνδυασμό αρκεί βέβαια κάποιοι να κάνουν το αυτονόητο, να παραιτηθούν. Αν προβληθεί η δικαιολογία ότι ο λαός ψήφησε να σας θυμίσω ότι στην χώρα αυτή υπάρχουν και νόμοι και ο κόσμος πρέπει να ψηφίζει σύμφωνα με αυτούς. Ελπίζουμε επίσης όλες οι θέσεις που θα καλυφθούν κατά την διάρκεια της θητείας σας να γίνουν υπό το φως της ημέρας και με πλήρη διαφάνεια και δημοσίευση. Τέλος ως κάτοχος πτυχίου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και ως εκπαιδευτικός που γνωρίζει την αγωνία των υποψήφιων φοιτητών και κατόπιν τα έξοδα των γονέων τους ελπίζουμε να σεβαστείτε και να εκμεταλλευτείτε τους όποιους τέτοιους έχετε στον συνδυασμό και όχι να δούμε φαινόμενα του παρελθόντος όπου κάτοχοι « πτυχίου του πεζοδρομίου ή της αγοράς » κατά δήλωση τους να διοικούν και να ηγούνται φορέων ή θέσεων του δήμου.
Ένας αδέσμευτος και όχι μοναχικός ενεργός πολίτης.
Υ.Γ.
Κύριε Κατσούλη  η καλή και καθαρή αρχή ήμισυ του παντός.
Κύριε Κατσούλη  είμαστε δίπλα σου , είμαστε κριτικά απέναντι σου. ''
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ 1998 ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΣΕΠ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ "ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ". ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συντοπίτες μπήκα σήμερα σε διάφορα blog της πόλης και είδα μια επιστολή, σωστή, κατά την γνώμη μου ,προς τον νέο δήμαρχο της πόλης. Ως εδώ καλά. Αφού ακόμη δεν είδαμε καμία αντίδραση από τον νέο δήμαρχο διαβάζω στο MessolonghiNews μια άμεση απάντηση και προς τον φίλο που έστειλε την επιστολή λέγοντας του εμμέσως πλην σαφώς ότι αν υπάρχει κάτι θα το μεμπτό θα κάνουν ένσταση οι συνυποψήφιοι μεταξύ τους και ρίχνοντας συγχρόνως σπόντες προς « αυτούς που θέλουν να επιβάλουν τους δικούς τους όρους στο νέο δήμαρχο…..» Φιλέ Δημήτρη Μαλαβέτα αν δεν γίνει ένσταση είναι νόμιμοι μας λες. Αλλά μην ξεχνάς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ. Ας περιμένουμε τον νέο δήμαρχο να μιλήσει. Αυτός πιστεύω δεν θα είναι της δικής σου λογικής.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΒΕΤΑ ΑΚΟΜΗ; ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΜΙΣΘΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΗ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗ! ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ, Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΗ ΤΑΡΑΜΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

και αν δεν κάνει κανείς ενσταση ,γιατί κανένας δεν θα θέλει να γίνει ο κακός της παρέας τι γίνεται ? ορκίζεται δημ. σύμβουλος έστω και αν έχει κόλλημα ή ασυμβίβαστο?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3.22 ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΩΛΛΥΜΑ Η ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ? ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΖΟΥΜΕ , ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?
ΑΝ ΝΑΙ , ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ή ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΟΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΛΥΤΕΣ: ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΤΣΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΒΑΡΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΚΑΤΣΟΥ; ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΙΚΑΤΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ; Ο ΑΙΧΜΗς ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

δυσκολος λυτης:
ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ,ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΠΕΟΛΕΙ ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ

Ανώνυμος είπε...

Τελικα φιλε Πανο αυτο που ειπες το βραδυ της εκλογης σου οτι δεν χρωστας δεν δεσμευεσε απο κανεναν και σε τιποτα δεν ισχυει. Εδω σε θελω δυναμικο στα δυσκολα και οχι στα ευκολα, εχεις την ευκαιρια να ξεκινησεις καλα αλλιως πριν αρχισεις θα εχεις φθαρει , θα εχεις ταυτιστει με το παλιο. Α και Ασε τα αριστερα παλιοκολπα, δεν απαντω ωστε να καταλαγιαση ο θορυβος. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?
ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ.
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΑΠΑ , ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΕΠΑΡΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΄΄ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΙΝΕΥΟ ΝΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ''. ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΩΞΕΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΒΓΕΙΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΟΥΝΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΙΜΗ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Στη σελίδα και το ράδιο του SKAI αναφέρει ότι μεταξύ των νεοεκλεγέντων δημάρχων που έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια όλα περί διαφάνειας κλπ. είναι και ο δικός μας. Η καλή ΄μέρα από το πρωί φαίνεται!!!
Ε, ρε ΤΕΡΝΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.