Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γ. Καρανικόλας : ''Στηρίξτε την Υποψηφιότητα του κυρίου Γιώργου Πρεβεζάνου''


Προς : ΠΡΟΕΔΡΟ  ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
               κο  Σαμαρά  Αντώνιο
 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο Συνδυασμός του Υποψηφίου Δημάρχου του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, κυρίου Γιώργου Πρεβεζάνου «ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» έχει ανάγκη άμεσης στήριξης του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και όλου του πολιτικού μηχανισμού του, για την εκλογή του την δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών.

Κύριε Πρόεδρε, η παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποφάσισε να δώσει χρίσμα για Υποψήφιο Δήμαρχο στον κύριο Γιώργο Πρεβεζάνο. Οφείλει λοιπόν να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις για την εκλογή του στις Δημοτικές εκλογές.

Αυτή η στήριξη, δεν φαίνεται να είναι έμπρακτη από τα κεντρικά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Εμείς οι Νεοδημοκράτες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου αγωνιστήκαμε και καταφέραμε παρόλο τα εμπόδια που υπήρχαν, όπως οι « Αντάρτες », να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και να βρεθεί ο κύριος Γιώργος Πρεβεζάνος στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Δυστυχώς, ο κύριος Γιώργος Πρεβεζάνος, από όσο γνωρίζω, δεν είχε καμία έμπρακτη στήριξη από τους Βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Νομού μας ή της Περιφέρειάς μας και δεν φτάνει μόνο αυτό, εμφανίστηκαν Βουλευτές να στηρίζουν τον « Αντάρτη» μας, δημιουργώντας διχόνοια και ένταση μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Και ερωτώ κύριε Πρόεδρε, γιατί να στηρίξω και να αγωνιστώ στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές για σημερινούς Βουλευτές ή και Πολιτευτές, που δεν στηρίζουν την κομματική κατεύθυνση της παράταξης, όπως στην περίπτωσή μας τον κύριο Γιώργο Πρεβεζάνο ;

Πρέπει να υπάρξει ομόνοια και συσπείρωση σε όλες τις τάξεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, από εμάς τους απλούς Νεοδημοκράτες, τα Στελέχη και τους Βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για να καταφέρουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στους στόχους μας.

Κύριε Πρόεδρε έχετε την δύναμη να πείσετε τους Βουλευτές και Πολιτευτές να στηρίξουν έμπρακτα την Υποψηφιότητα του κυρίου Γιώργου Πρεβεζάνου για την εκλογή του, ως Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, στις εκλογές της 14ης Νοέμβρη.

Με εκτίμηση

Ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ "

Καρανικόλας Χ. Ιωάννης

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε τον μέσα μωρέεεεε!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΣ?
ΠΟΙΑΝΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΜΩΡΕ?
ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗ ΠΟΡΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ρε τι θα γινόμαστε χωρίς αυτόν; αφήστε τον άνθρωπο να ρυθμίζει τα πράγματα.μπααααα

Ανώνυμος είπε...

και ειπα ποιος έλλειπε ρε παιδί μου!!!έλα γιάννη παμε γερά! σε βλέπω να πίνεις καφέ με το "νομάρχη" τον Αυδή σε λίγο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 44 ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ....
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΕ....
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΟΣΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ...ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ?
ΕΝΑΝ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΝΑΝ Ε? ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ...45!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και τώρα να 'βγεί στα κανάλια!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλως τον Ενεργο Πολιτη!
Ο απολυτος ρυθμιστης!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα συστήσω στο φίλο μου το Γιάννη τον μικροβιολόγο να ξεκινήσει από τώρα τον αγώνα για το 2015! Ποιος ξέρει μπορεί από ένας να γίνουνε καμιά δεκαριά μέχρι τότε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΝΝΟ ,
ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι πολλοί αλλά είναι σκόρπιοι..

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ...