Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Νεοδημοκρατικά χρίσματα και άλλα φληναφήματα

     Μπροστά από το κόμμα βρέθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεσολογγίου προεξέχοντος του μεγάλου αγωνιστού Ν. Μουρκούση. Η Ρηγίλλης, πιθανόν προσπαθώντας να πατάξει Ντορικά αντάρτικα, δεν βρήκε τον χρόνο να ασχοληθεί με χρίσματα, χρισμένους και νεοδημοκρατικές επιφοιτήσεις, μένοντας πίσω στις Καλλικρατικές εξελίξεις και δίνοντας έδαφος σε φιλόδοξους ιατρούς για συμμαχίες και έγερση φιλοδοξιών. 'Ετσι ο μεγάλος πολέμαρχος, εν απουσία του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου δεν έχασε χρόνο και συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο των φυντανιών του συνδυασμού του που πρόσφεραν απόλυτη στήριξη στον κ. Αναγνωστόπουλο όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και όταν μειοψηφούσαν οι δικοί του σύμβουλοι, έκανε δυναμική επανεμφάνιση στοχεύοντας στο χρίσμα αλλά και στην υποστήριξη της ευρύτερης περιφέρειας Μεσολογγίου όπου έδωσε με πόνο ψυχής το ιατρικό του αίμα και την επιστημοσύνη του. 
    'Εχοντας απόλυτη ιατρική ταύτιση με τον κ. Αναγνωστόπουλο, ο κ. Μουρκούσης έκανε εμφάνιση από το πουθενά, υπενθυμίζοντας ότι οι φιλοδοξίες ανεξάρτητα από τις πολιτικές μεταλλάξεις δεν πεθαίνουν ποτέ. Ως πολιτικό προιόν του πρότυπου κέντρου υγείας Αιτωλικού δεν ξέχασε ποτέ τον επιστήθιο φίλο του Ιωάννη τον πόθενέσχες  τον Α'  και κατά πληροφορίες εξυφαίνει  μελλοντικές συμμαχίες μαζί του,  υπερτονίζοντας την πολιτική βαρύτητα του στηθοσκόπιου. Αφήνοντας το χέρι της αιθέριας νεαράς συνοδού του, έπιασε τρυφερά το χέρι των ψηφοφόρων του τονίζοντας τους ότι η τριετής και πλέον απουσία του από καθε μορφή αντίδρασης στην λαίλαπα Αναγνωστόπουλου, του πρόσφερε την δυνατότητα διαλογισμού και πολιτικής επαναδιαπραγμάτευσης. 
       Θεωρώντας ως λίγο τον έτερο συνυποψήφιό του Γ. Πρεβεζάνο, ο κ. Μουρκούσης, έδωσε το στίγμα των φιλοδοξιών του διαχέοντας φήμες περί υποστήριξης  της υποψηφιότητάς του από τον κ. Λιβανό και περί κήρυξης ανένδοτου αντάρτικου σε περίπτωση που δεν του δοθεί το χρίσμα. Κανείς δεν γνωρίζει πότε και σε ποιόν θα δοθεί το κομματικό επίχρισμα και αν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα επιστρατεύσει το βαρύ Λιβανικό πυροβολικό που ήδη κάνει προετοιμασία μεσσιανικής έλευσης,  μετά τις γονυπετείς παρακλήσεις των νεοδημοκρατών οπαδών. 
     Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γλυτώνουμε από τους κομματικούς ελλιποβαρείς ταγούς που καλούνται χρησιμοθηρικά να παίξουν τον ρόλο του φωστήρα, διαμηνύοντας πανταχόθεν ότι αποτελούν την μόνη και επιβεβλημένη λύση. Εμείς θα ψηφίσουμε Μουρκούσηδες, Λιβανούς και Καραπάνους ή οφείλουμε να  αντιδράσουμε με κάθε τρόπο στην κομματική και φασιστικά έρπουσα επιβολή των χρισμάτων και των μετά Χριστόν Λιβανικών προτεκτοράτων;;                                                                                                                                                                                                                          Ο  επανακάμψας                        

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kommata,kommata,kommata..mpoyxtisame pia

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν εχετε δηνοσιευσει ακόμη τη διακυρηξη του συνδιασμού ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ με επικεφαλης τους γαιδαρο και καναρινια;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ? ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ? ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο 7.34 έχει απόλυτο δικιο.Φθασαμε στο σημειο να ζητα χρισμα ο μουρκουσης που παρεδωσε γη και υδωρ στον αναγνωστοπουλο και να παρουσιαζεται ο λιβανος ως σωτηρας ο οποιος εχει κληρονομικο χρισμα και χαρισμα.Εχασε την βουλευτικη εδρα απο την κοροιιδια που παταγαν οι συνεργατες του στους ψηφοφορους του και απο την υπεροψια που υπηρχε και την επαρση.Τώρα εμφανιζεται ως ο απολυτος σωτηρας συγρινομενος με τον ανυπαρκτο μουρκουση και πρεβεζανο.