Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Νέα καταγγελία για συνδικαλίστρια - διευθύντρια του ΥΠΕΚΑ

'' Με αφορμή αυτά που διάβασα σχετικά με τη σοσιαλιστική διαγωγή και συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου, (σσ. Θ. Μωραίτη) θέλω να αναδείξω και ένα ακόμα ταλέντο αυτού του παιδιού του κομματικού σωλήνα.
Ίσως, που δεν το πιστεύω, να λάβει το θάρρος ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να κόψει στεγνά τέτοια κεφάλια.

Ο εν λόγω κύριος έχει σε διεύθυνση της αρμοδιότητάς του συνδικαλίστρια του ΠΑΣΟΚ ως διευθύντρια του ΥΠΕΚΑ (τέως ΥΠΕΧΩΔΕ), η οποία έχει εμπλακεί κατά το παρελθόν σε υπόθεση νομιμοποίησης αυθαιρέτου, πάνω στο κύμα, που κατείχε παράνομη οικοδομική άδεια, η νομιμότητα μάλιστα της οποίας επρόκειτο να κριθεί από το ΣΤΕ.
Στην προσπάθειά της αυτή, είχε πολύτιμο συνεργάτη το νομικό σύμβουλο του Υπουργείου, ο οποίος συνέταξε Εισήγηση και με ψευδή στοιχεία παραπλάνησε την Ολομέλεια του ΝΣΚ, κατόρθωσε να υφαρπάσει την ψήφο τους και να συντάξει γνωμοδότηση προς τον Υπουργό, ότι η παραπάνω άδεια είναι απολύτως νόμιμη.

Αλλά το έτος 2000, ο τότε Υπουργός, δεν έκανε αποδεκτή την γνωμοδότηση της Ολομέλειας !! του ΝΣΚ και έτσι αυτή παρέμεινε έγγραφο άνευ αξίας. Έπειτα ήρθε και η δημοσίευση της απόφασης του ΣΤΕ, η οποία ανακαλούσε την ισχύ της αδείας ως κακώς χορηγηθείσας από την τοπική πολεοδομία. Η παραπάνω κ. διευθύντρια μετά τις εκλογές του 2004, πήρε την ίδια άχρηστη γνωμοδότηση του 2000 και την έδωσε στο νέο Υπουργό για αποδοχή και υπογραφή.
Με τον τρόπο αυτό το άχρηστο έγγραφο μετουσιώθηκε σε Υπουργική απόφαση.

Κατόπιν με δικό της διαβιβαστικό, την απέστειλε στην τοπική πολεοδομία με τη ρητή εντολή να εφαρμοσθεί η απόφαση Υπουργού, ανεξάρτητα εάν υπήρχαν αντίθετες θέσεις από οποιανδήποτε υπηρεσία ή φορέα.
Έτσι όμως κατήργησε την ΗΔΗ δημοσιευμένη προ μηνών απόφαση του ΣΤΕ. Αυτές οι πράξεις Υπουργού και της συνδικαλίστριας του ΠΑΣΟΚ συνιστούν παράνομες διαταγές ερχόμενες σε ευθεία αντίθεση με τα κριθέντα από το ΣΤΕ, δηλαδή το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, το οποίο σε μεταγενέστερα πρακτικά του αναφέρεται στις απαράδεκτες ενέργειές τους.
Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ τα γνωρίζει πάρα πολύ καλά, εδώ και 2 μήνες με κάθε λεπτομέρεια και επίσημα στοιχεία, αλλά ΑΝΤΙ να καρατομήσει την φίλη διευθύντρια, την καλύπτει προτάσσοντας τα στήθη του, με το αιτιολογικό ότι η διευθύντρια θα βγει στη σύνταξη τον Οκτώβρη.
Την υπόθεση για τα μάτια του κόσμου, την έστειλε στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, δήθεν ότι έκανε το καθήκον του στο ακέραιο, αλλά όμως ΔΕΝ έκανε το ΧΡΕΟΣ του με την απόλυση της φίλης συνδικαλίστριας και στα πλαίσια προστασίας της, υπάρχει ειδική κωλυσιεργία στο ΥΠΕΚΑ, όταν ζητούνται έγγραφα με την υπογραφή της φίλης και συντρόφισσας Πασόκας .
Αλλά πέραν του κυρίου αυτού, τα γνωρίζουν ήδη λεπτομερώς ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, αλλά δεν γίνεται τίποτα, που να μας πείθουν ότι το Κράτος λειτουργεί όπως το θέλουμε εμείς οι πολίτες του και να καρατομούνται άμεσα οι εκμεταλλευτές του κρατικού πόστου.
Όλοι αυτοί που κατέχουν κρατικά πόστα, αμείβονται από τις θυσίες των πολιτών για να κάνουν απλά το καθήκον τους. Αλλά οι θυσίες αυτές που μας ζητάνε να υποστούμε, δεν πιάνουν τόπο.
Τι χρειαζόμαστε τον ΜΩΡΑΪΤΗ, εάν δεν κάνει αυτό που πρέπει, διότι η πράξη αυτή λέγεται εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης των πολιτών, ή ακόμα εξαπάτηση και τους περιμένει γιούχα.
Πρέπει να μας δείξετε για να μας πείσετε, διότι με λόγια πολιτικά δεν χορταίνουμε, ειδικά όταν υπάρχει τόσο αμαρτωλό από κάθε άποψη παρελθόν των πολιτικών ανδρών και δυστυχώς οι εξαιρέσεις αυτού του κανόνα είναι πάρα πολύ λίγες και στο μέλλον μηδενικές.
Όφειλε όχι μόνο να την καρατομήσει, αλλά και να διατάξει έλεγχο για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.
Αλλά η υπόθεση αυτή έχει και ένα πολύ-πολύ μακρύ παρακλάδι που φτάνει στην υπόθεση Ι.Μ. ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ και ακόμα παραπέρα στις μέρες μας, με την εμπλοκή μελών του ΝΣΚ, εκ των οποίων ένας και κύριος πρωταγωνιστής είναι κοινός στις 2 υποθέσεις.''


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κοψοχέρη αναγνώστη, ο τέταρτος δρόμος για τον σοσιαλισμό έχει και τις δυσκολίες του πώς να το κάνουμε. Άς πρόσεχες τι ψήφιζες για να μην πέφτεις και από τα σύννεφα. Το μεγάλο πλεονέκτημα των εναλλασόμενων κυβερνώντων είναι ότι γνωρίζουν και διαχειρίζονται την ομαδική βλακεία με άριστο τρόπο.

Καλή σου νύχτα.