Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της ''ΑΙΧΜΗΣ'' στο οποίο απάντησε ο Γ. Αναγνωστόπουλος

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΥOYME ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ''ΑΙΧΜΗΣ''  ΕΝΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ H ΑΠΑΝΤΗΣΗ THΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ  ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ  ΤΟΥ κ.  Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
 ΑΙΧΜΗ  2/11/2010 :
''7.236 ευρώ το μήνα ο δήμαρχος,
1,8 εκατ. ευρώ τα χρέη στους εμπόρους
 - Μετά από 4 μήνες έδωσε στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες του ο Γ. Αναγνωστόπουλος
- Αγορές εκτάσεων 17 στρεμ. στο Ευηνοχώρι, επίζηλοι μισθοί και αμοιβές κάθε μήνα
- Πήγε περίπατο η δέσμευση ότι θα εισπράττονται μόνο οι μισοί μισθοί μέχρι να ορθοποδήσει ο δήμος που χρωστάει πολύ περισσότερα από το 2006
- Απέφυγε να απαντήσει στα ερωτήματα του εμπ. συλλόγου την Κυριακή για τις οφειλές στους εμπόρους
  Μετά από  τέσσερις μήνες ο Γ. Αναγνωστόπουλος έδωσε στην δημοσιότητα χτες το μεσημέρι την τελευταία δήλωση «πόθεν έσχες» για το έτος 2009.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος ερωτήθηκε σχετικά από την ΑΙΧΜΗ στον δημόσιο διάλογο της περασμένης Κυριακής και δεσμεύτηκε να το δώσει στην δημοσιότητα κάτι που έπραξε χτες. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, το 2009 έγινε κάτοχος εκτάσεων 17 στρεμμάτων στο Ευηνοχώρι ενώ τα στοιχεία αποκαλύπτουν και αξιοζήλευτες αποδοχές της τάξεως των 86.834 ευρώ, ήτοι 7236 ευρώ μηνιαίως!
Εδώ να υπενθυμίσουμε πως προεκλογικά ο κ. Αναγνωστόπουλος είχε δεσμευτεί πως θα εισπράττει μόνο τις μισές δημοτικές παραστάσεις δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του δήμου το 2006. Αντί αυτού μόλις εξελέγη δήμαρχος το «ξέχασε», εισέπραττε την παχυλή αντιμισθία και επιπρόσθετα φόρτωσε τον δήμο με τεράστια χρέη που, όπως αποκαλύφτηκε πρόσφατα, υπερβαίνουν τα 6 εκατ. ευρώ.
Να σημειωθεί πως ο κ. Αναγνωστόπουλος εισπράττει τα 7.236 το μήνα και την ίδια στιγμή δεκάδες έμποροι της περιοχής δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα που τους χρωστά ο δήμος και σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό ανέρχονται σε 1,8 εκατ. ευρώ! Μάλιστα το χρέος διογκώθηκε μετά την θητεία Πρεβεζάνου παρότι πάρθηκε τεράστιο δάνειο ύψους 1,3 εκατ. ευρώ και υπήρχε δέσμευση ότι τα περισσότερα χρήματα θα πήγαιναν στους προμηθευτές.
Το θέμα αυτό έθεσε μετ’ επιτάσεως προχτές στον δημόσιο διάλογο ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Πασιόπουλος χωρίς να πάρει καμία απάντηση από τον δήμαρχο Μεσολογγίου ο οποίος έφυγε αρνούμενος να απαντήσει σε πιεστικά ερωτήματα που του τέθησαν. Η στάση του δημάρχου αναμφίβολα δείχνει ασέβεια προς τους δημότες και δη σε κοινωνικές τάξεις που πλήττονται τόσο από την οικονομική κρίση όσο και από την ασυνέπεια του δήμου την ίδια στιγμή που γειτονικοί μας δήμοι δεν χρωστούν ούτε μια δεκάρα.
Παράλληλα ο κ. Αναγνωστόπουλος δεν έδωσε στην δημοσιότητα τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ δεν θεώρησε σκόπιμο να δοθεί στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες όλων των μελών της οικογένειάς του ούτως ώστε να μπορεί ο δημότης να βγάλει ξεκάθαρα συμπεράσματα…
Η δήλωση αναρτήθηκε από χτες στο προσωπικό του ιστολόγιο (www.giannisanagnostopoulos.blogspot.com) όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μας (www.messolonghi.gr). ''

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Πετρονικολός σήμερα το απόγευμα τι δουλειά είχε στην ΑΙΧΜΗ;
Μήπως αύριο διαβάσουμε κανένα βαρύγδουπο άρθρο στην έφκριτη εφημερίδα που με "ήθος και παρρησία" ενημέρώνει τους δημότες;
Όλο αποκαλύψεις είναι η εφημερίδα αλλά να μας δημοσιοποίησει και τα προγνωστικά της να τα ξέρουμε γαι τη Δευτέρα και όχι από την άλλη εβδομάδα να αρχίσει τα αεροπλανικά γιατί η αλλαγή πορείας δεν της κάθεται.

Ανώνυμος είπε...

Κ΄που αλλού διάβασα την βαρυσήμαντη δήλωση του μεγάλου πολιτικού ανδρός ΝΑΣΟΥ ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ. Εκείνου που με τους χιλιάδες σταυρούς που πήρε πέρυσι τέτοιο καιρό, τον πόνεσε η μέση του και έρχεται ως Μεσσίας και σωτήρας μας να μας βοηθήσει να αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε.
Κορόιδα ήμασταν όταν ψηφίσσαμε αυτόν, ως τιμή στη μνήμη του πατέρα του. Μόνο γι'αυτό και για τίποτε άλλο, γιατί κατά τα άλλα θα τον πάρει ο Jonnie Walker για σήμα κατατεθέν.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ "πιτ παπαδακος"..... αλλωστε,,σπρωχνει χρημα απο δουλειες ,με ασπρα και μαυρα.... φουντουκο,γερα μας πηραν τα ντουμανια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

βρωμιάρηδες του λαδογιαννου, σας έχει πιάσει πανικός που δεν θα ριμάξετε άλλο τη πόλη μας.... ξυπνήστε Μεσολογγίτες και ρίξτε τους σκατά......

Ανώνυμος είπε...

ο φουντούκος θα παρει 1500 ψηφοδέλτια και θα σας τελειώσει παπάρες.
άλλωστε,οπως λέει, τα ψήλα δενδρα χτυπάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΙΧΜΗς ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΒΕΤΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΨΗΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
@ 10:24 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΥ ΜΕ ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ποιος είναι ο Φουντούκος και με ποιον είναι με Λαδά ή Πικατσού;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΕΝΔΡΑ? ΤΙΣ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙΕΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Η΄ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΞ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΝΑΒΟΥΡΤΖΗΔΕΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑΜ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ.