Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Αντίδραση Γ. Αναγνωστόπουλου για δημοσιεύματα και debate

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία για το νέο διευρυμένο δήμο ΙΠ Μεσολογγίου», Γιάννης Αναγνωστόπουλος ύστερα από δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» (2/11/2010) σχετικά με τη δήλωση Πόθεν έσχες που δημοσιοποίησε ο ίδιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Καταγγέλλω την «εργολαβική» κατασυκοφάντησή μου από την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, συνεχίζοντας την άθλια σε βάρος του συνδυασμού μας, πρακτική.
Έκπληκτος διάβασα στο σημερινό φύλο της εφημερίδας «ότι εισπράττω 7.236€ το μήνα!!! από το δήμο».
Αν αυτό δεν συνιστά ψευδή και σκόπιμη παραπληροφόρηση, τότε τι συνιστά;
Καλώ την εφημερίδα να ανασκευάσει αυτή την ανήθικη ανακρίβεια.
Επίσης καταγγέλλω και εκφράζω την αγανάκτησή μου για ακόμη ένα στοιχείο του δημοσιεύματος, αυτού της εμπλοκής των παιδιών μου, στη δήλωση του Πόθεν Έσχες.
Ποια νομολογία και ποιος νόμος επιτάσσει κάτι τέτοιο, όταν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι ενήλικες, έχοντας περατώσει τις σπουδές τους καθώς και τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, οι δυο γιοί μου και ο τρίτος ολοκληρώνει τώρα τη θητεία του;
Αγανάκτηση, που γίνεται οργή για το γεγονός, ότι στην προσπάθεια των υπευθύνων της εφημερίδας και των ελάχιστων «ψιθυριστών» που την τροφοδοτούν με «πληροφορίες», δεν διστάζουν να εμπλέξουν και να δημιουργήσουν σκιές για τα παιδιά μου.
Το σημερινό φύλο της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ αποτελεί δυστυχώς, ακόμη μια μαύρη σελίδα για την τοπική δημοσιογραφία και καλώ όλους τους συνυποψήφιους δημάρχους να πάρουν άμεσα θέση.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλια, περί μη απαντήσεων εκ μέρους μου στην προχθεσινή εκδήλωση δημοσίου διαλόγου που τέθηκαν από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και τον δικηγόρο κ. Μιχάλη Πετρονικολό θα υπάρξει πειστικότατη απάντηση στην ομιλία μου, την προσεχή Παρασκευή στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, όπως και για τα υπόλοιπα ζητήματα που τέθηκαν και για τα οποία δεν τοποθετήθηκα στην εκδήλωση, εξαιτίας της αποχώρησής μου από την αίθουσα λόγω της υβριστικής επίθεσης που δέχτηκα από παρευρισκόμενο κάτοικο.»

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο Πετρονικολός ρώτησε τον δήμαρχο για θέματα τα οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ως δικηγόρος και για τα οποία έχουν υπάρξει αρνητικές γι' αυτόν αποφάσεις αποτα αρμόδια όργανα.
Κρίμα σε όσους κλαίνε τα χρήματά τους για τις χαμένες υποθέσεις....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΔΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Στη συζήτηση της Νομαρχίας τη Κυριακή ο κ.Κοταντάκης γιατί αντέδρασε έντονα στην επισήμανση ότι στο Leader Αλιείας σημαντική θα είναι η συμβολή του Δήμου, αφού η Νομαρχία που και αυτή το ήθελε ήταν αντίθετη.
Άραγε ο κ.Κοταντάκης ενδιαφέρεται να πουλήσει καλοριφέρ στη Δομνίστα;

Αλλάζω πορεία και φεύγω για αλλού μ'αυτά που ακούω......

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

12.27 σου κρατάω τη θέση, γιατί εγώ ακύρωσα το εισητήριο και σου το χαρίζω.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται θα φύγεις και εσύ μαζί. Τώρα σε βλέπω στο ΠΙΚΠΑ να σφραγίζεις συνταγές και να δίνεις ψηφοδέλτια. Ετοιμάσου έρχεται ο Τριανταφυλλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

O Τριανταφυλλόπουλος να έρθει και για το ΔΙΑΖΩΜΑ και για όλα τα τιμολόγια που χρεώθηκε η Νομαρχιακή Αυτοδ/ση, εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

12:54 πολύ άγχος έχεις με τον κατσούλη. αν σου έβγαζε και σένα καμία αναπηρική συνταξούλα θα τον έγλυφες όμως οχιά

Ανώνυμος είπε...

12:54 ο κατσούλης κυκλοφορεί με σιτροέν και ο λαδόγιαννος με μερτσέντα πολυτελείας που την πληρώσαμε 45.000 ευρώ. Αλλά βολεμένος είσαι δεν προσπαθώ να σε πείσω. Ή θα έχεις το αυθαίρετο απέναντι από την Παλαμαϊκή ή θα φτιάχνεις βίλες στη λευκάδα ή θα παίρνεις τα 3000 για να γράφεις ένα δελτίο τύπου το μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ μπράβο! 7236 το μήνα η δημαρχάρα μας. Εκεί που λέει μη φορολογητέα εισοδήματα τι είναι;;; Πλασματικές εφημερίες; Μη μου πείτε ότι παίρνει και λεφτά από το ΕΣΥ χωρίς να ασκεί επάγγελμα; Αλλά βέβαια το ασκεί αλλού. Σφραγίζει ιατρικές συνταγές αβέρτα. Αυτό το κράτος κε Παπακωνσταντίνου μας πότε θα ασχοληθεί και με δαύτους;
Καλοφάγωτα Γιάννο μ'. Εγώ σου προτείνω να κάνεις μια καλή επένδυση στην Πάτρα, κανένα διαμερισματάκι π.χ. έτσι δεν ίνι;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πετρονικολέ τι δουλειά είχατε σήμερα το απόγευμα στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ;
Μήπως πήγατε να τους ενημερώσετε ότι η ένσταση που υποβάλατε εκ μέρους πολιτών και τους οποίους παραπλανήσατε σχετικά με τη διαδικασία ένταξης του Λιμανιού στο σχέδιο πόλης, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ;
Μήπως πήγατε να τους ενημερώσετε ότι η μεταφορά του ΚΤΕΛ έγινε αποδεκτή από όλους τους πολίτες με ανακούφιση αλλά και σε αυτό εναντιωθήκατε;
Μήπως αύριο διαβάσουμε κανένα βαρύγδουπο άρθρο στην έφκριτη εφημερίδα που με "ήθος και παρρησία" ενημερώνει τους δημότες;
Όλο αποκαλύψεις είναι η εφημερίδα αλλά να μας δημοσιοποίησει και τα προγνωστικά της να τα ξέρουμε γαι τη Δευτέρα και όχι από την άλλη εβδομάδα να αρχίσει τα αεροπλανικά γιατί η αλλαγή πορείας δεν της κάθεται.

Ανώνυμος είπε...

Για τη μεγάλη συγκέντρωση του Πρεβεζάνου στην Αθήνα χθες γιατί δεν γράφετε τίποτε;

Ανώνυμος είπε...

φουντουκο γερα ,μας πηραν τα ντουμανια!!!!!!!!!!!!!

IeraPolis είπε...

8:49 :ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;; ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ, ΤΟ ΕΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Ή ΟΧΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ (ΣΥΓ)ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

λαμόγια του λαδόγιαννου τελειώσατε και όσοι υποκριτές τους στηρίζετε... ουστ παλιολαμόγια.........

Ανώνυμος είπε...

Προς 11.48

λαμόγια του Πικατσου τελειώσατε και όσοι υποκριτές τους στηρίζετε... ουστ παλιολαμόγια.........

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιος είναι ο Φουντούκος;

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοί φίλοι του ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ το πράγμα έχει ξεφύγει.
Νομίζω ότι λόγω ανωνυμίας γράφονται πράγματα που ρίχνουν το επίπεδο σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στην αρχή διαπιστώσαμε όλοι ότι έβγαινε δυναμική απο τους σχολιαστές του blog και ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι πολύ καλό , όμως το πράγμα πλέον παράγινε. Η γνώμη μου είναι ότι πλέον πρέπει να δημοσιεύονται μόνο σχόλια που έχουν υπογραφή αλλιώς δεν αξίζει να συνεχίζετε με τόσο κόπο αυτή τη πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια.
Δημήτρης Β Παπαθέου

IeraPolis είπε...

Αγαπητέ κε Παπαθέου, εν γνώσει μας αλλά και με πόνο ψυχής προβαίνουμε σε ανάρτηση αυτών των σχολίων. Σκεφτείτε να αναρτούσαμε και όλα αυτά τα οποία έχουμε διαγράψει σε τι επίπεδο θα πέφταμε. Όμως, όσο και αν καταντά ανιαρό και ενοχλητικό για μας αλλά και για πολλούς εκ των αναγνωστών μας να διαβάζουν τέτοια σχόλια, είναι ενδεικτικό του γενικότερου επιπέδου στο οποίο κυμαίνεται ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού, μέρος του οποίου αποτελούμε εξ ανάγκης και εμείς. Αυτό από τη μιά μπορεί να είναι κουραστικό και αποκρουστικό, από την άλλη όμως αποτελεί κίνητρο και πρόκληση για όλους όσους θέλουν να προσφέρουν κάτι για τη βελτ^3;ωση αυτού του επιπέδου και για τη συλλογική προσπάθεια εξόδου από το τέλμα της υποβάθμισης. Σ΄αυτή την προσπάθεια η συμβολή όλων σας είναι απαραίτητη και ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστούμε για το ενυπόγραφο σχόλιό σας.