Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Η ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΘΡΑΣΥΤΗΣ, ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ

 Έχουν δει πολλά τα μάτια μας στα πρόσφατα χρόνια της πολιτικής ζωής , χάριν του εκσυγχρονιστικού σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας μας, αλλά αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο κατά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο κατά το οποίο ο Ιωάννης Λαδάς απηύθυνε τους χαρακτηρισμούς του ''Πολιτικού αλήτη''  και του ''πολιτικά ανήθικου''  στον νυν Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσούλη είναι μοναδικό στα χρονικά. 
Είναι αδιανόητο φαινόμενο  που δεν το χωράει  ο νους  του  κοινού ανθρώπου, ο αρχιτέκτων της αλητείας, ο κάτοχος της αποκλειστικής τεχνογνωσίας στη βρωμιά, ο μέντορας  της αθλιότητας, ο αρχιοινοxόος της πολιτικής μόλυνσης να εκχωρεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα, την πατενταρισμένη πηγαία τεχνογνωσία του, την αποκλειστική του  αντιπροσώπευση, σε τρίτο , έστω και στον Δήμαρχο και να αποποιείται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτά που τον σημαδεύουν μια ζωή.
Εμείς που τον ακολουθήσαμε στη προηγούμενη εκλογική του δοκιμασία ενώπιον του Λαού και μάθαμε και πάθαμε από πρώτο χέρι, τι εστί Λαδάς, αρνούμαστε να δεχθούμε τέτοια Μεφιστοφελική μετάλλαξη του Λαδά,  ακόμη και αν τον βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας, μας φαίνεται απίστευτο.
Λαδάς ίσον ρύπανση, τελεία και παύλα!
Όποια προσπάθεια και αν κάνει να αποποιηθεί κατοχυρωμένα δικαιώματα επί της ανωτέρω χαρακτηριστικής ιδιότητας πέφτει στο κενό. Προσπαθεί απεγνωσμένα να εκδυθεί την δορά του αχρείου, δίκην εξωδέρματος, αλλά προσπαθεί εις μάτην .
Η μόλυνση έχει εισχωρήσει εις βάθος και έχει συνταυτιστεί με την υπόσταση του. Όλοι οι ισχυρισμοί για τα Δημοτικά κατορθώματά του βρίθουν αναληθειών, ψευδών, διαστροφών, στρεβλώσεων. Είναι μονίμως σε διάσταση με την αλήθεια και την λογική και αποτελεί πρότυπο προς αποφυγήν, χάριν της ιδιάζουσας θρασύτητας που τον διακρίνει.
Αποτελεί ματαιοπονία και απώλεια  χρόνου η χρονοτριβή με τους κάλπικους ισχυρισμούς του .
Για τον Λαδόγιανο  ήγγικε η ώρα της Νέμεσης
                                                                                   Α.Π. Μέτωπο Ελεύθερων Δημοτών

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα κάνει ο αγαπητός ανδρέας πριν γράφει να παίρνει πάντα τα συνταγογραφημένα ψυχοφάρμακα του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ (ΒΛΕΠΕ ΛΑΔΑΣ) ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΑΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" , ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ...ΠΕΙΣΕΙ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ , ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Μ@Λ@ΚΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

μη βιάζεστε.....αυτός μπορεί να μας 'βγεί' και χειρότερος.....
αφήστε το λίγο ρε 'μέτωπο'...

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά κι όλα ωραία αλλά... ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ???? Όσο για τον καινούριο δήμαρχο, ας μην προτρέχουμε. Θα κριθεί κι αυτός όταν έρθει η ώρα....!!!

Ανώνυμος είπε...

αρχισαμε το σπρωξε-γλυψε στον πανουλη???
μπρουμα...εισαι μονιμως σε διασταση με τον εγκεφαλο σου!!!!!
[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Α.Π. πάρε κανα Tavor και μετά πές μας στην ΕΝΩΣΗ που ήσουν εσύ έγινε κανένα φαγοπότι, γιατί στη δική σου θητεία τη βούλιαξες, άπατα την πήγες.
Μήπως ξεχνάς;
Υπάρχει φάρμακο και για τη μνήμη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έγινε χθες στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ είναι ανήκουστο. Πλέον απαγορεύεται το παρκάρισμα σε όλο το τετράγωνο των δικαστηρίων για λόγους ασφαλείας.
Βέβαι εξαιρούνται οι φτωχοί δικαστές που ανα τους γράψουν δεν έχουν να πληρώσουν.
Βέβαι δεν μας είπαν εάν απαγορεύεται επάνω στη πλατεία των δικαστηρίων, γιατί εκεί θα τα βάλουμε και ας έρθει με φόρα ο Ποιοτικός Αντιδήμαρχος και να μας γράψει και να μας το πάρει.
Τότε και θα τον πάρει και θα τον σηκώσει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑΑΑ...
ΖΗΤΩ Ο ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΟΣΣΣΣΣΣ....
ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΙΣ , ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ...
ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ...
ΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..
ΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ , ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΥΦΑΓΙΑ.
Α ΡΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ...

metopoeleftherondimoton είπε...

Στο φίλο των 4,02. Φαντάζομαι τι νούμερο είσαι όταν ξενυχτάς στις 4,02 το πρωί να γράφεις μαλ...ες .¨Όπως φαίνεται έχεις πρόβλημα με την γυναίκα σου . Αν χρειάζεται, προσέλαβε ένα βοηθό. Αλβανοί υπάρχουν πολλοί . Όσον αφορά την συνταγογράφηση των ψυχοφαρμάκων κρίνεις εξ ιδίων.
Πάντως σε κάθε περίπτωση βαριές ευθύνες στη μαζική συνταγογράφηση ψυχοφαρμάκων έχει και το αφεντικό σου. Ξέρει αυτός.!
Α.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος κ.Κατσούλης οφείλει να μας πει ποια είναι η οικονομική κατάσταση της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δήμου, τι έργο παρήγαγε ο αγαπητός κ.Δρόσος ως πρόεδρος της,πόσο μισθό έπαιρνε και πόσες και ποιές προμήθειες έκανε.Και εάν η Αναπτυξιακή είναι ελλειματική ή όχι.Και ο κύριος Δρόσος οφείλει να κάνει απολογισμό πεπραγμένων και να δώσει τη σκυτάλη σε έναν νέο Πρόεδρο εάν θέλει να διασώσει την αξιοπρέπειά του.