Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ποιός κοροϊδεύει ποιόν ;

Αυτά τον Ιανουάριο του 2011: (Τότε ήταν φρέσκος και δεν ήξερε)
"Από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου λάβαμε και δημοσιεύουμε δελτίο τύπου:
Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο πραγματοποίησε χθες 25/01/2010, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υφίσταται ζήτημα μετατροπής του στρατοπέδου του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων σε κέντρο υποδοχής μεταναστών, αλλά ούτε και υπάρχει στο σχεδιασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η παραμικρή σκέψη υποβάθμισης του στρατοπέδου. Απεναντίας το επόμενο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία με το δήμο σχεδιάζονται πρωτοβουλίες αναβάθμισης της σχέσης των αξιωματικών και οπλιτών με την τοπική κοινωνία."
Μόλις 2 μήνες μετά η συνέχεια: www.onalert.gr
"Επτά μεγάλα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων πρόκειται άμεσα να κλείσουν έτσι ώστε να εξοικονομήσει το Υπουργείο Άμυνας 25 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, έκρινε ότι ο αριθμός των κέντρων εκπαίδευσης που υπάρχουν σήμερα, είναι υπερβολικός και σε πολλές περιπτώσεις δεν εξυπηρετεί τους νέους φαντάρους και προσανατολίζεται στην τελική φάση του πλάνου του, να υπάρχει ένα ΚΕΝ ανά περιφέρεια.
Το κλείσιμο θα επιφέρει και οικονομική ανακούφιση αφού το κράτος θα γλυτώνει κάθε χρόνο 25.000.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε ΕΣΣΟ το κόστος λειτουργίας ενός Κέντρου Εκπαίδευσης, ανέρχεται στα 900.000 ευρώ.
Τα Κέντρα Εκπαίδευσης που κλείνουν είναι:
1.  Διαβιβάσεων (ΚΕΔΒ) στην Καλαμάτα
2.  Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι
3.  Υγειονομικού στην Άρτα
4.  625 Τάγμα Πεζικού στα Ιωάννινα
5.  Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας
6.  557 Τάγμα Πεζικού στη Ξάνθη
7.  Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό
Αντί για Εφετείο η Πολιτεία τιμά το Μεσολόγγι και φέρνει εξωτικούς τουρίστες! Χρόνια πολλά κιόλας μην το ξεχάσουμε!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ.... ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ !!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ! ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΟ(ΜΕΓΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ) ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ! (ΘΥΜΆΣΤΕ,ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!)

Ανώνυμος είπε...

Έτσι δυστυχώς είναι φίλε 11.23. Ο Σπανός από τεχνικός της ΔΕΗ με περιορισμένες γνώσεις έγινε Αντιδήμαρχος στον Αναγνωστόπουλο και όταν είδε την κατρακύλα του, πήγε στο Κατσούλη για Πρόεδρος του Δ.Σ. και τα κάνει μαντάρα. Έτσι κάνουν τα ποντίκια όταν το πλοίο βυθίζεται.Υπάρχει τσίπα πουθενά; Προηγείται πάντα η κονόμα

Ανώνυμος είπε...

αστα μαυρα τα βλεπω τα πραγματα κ ο δημαρχος συνεχιζει να κοιμαται.................ξυπνα θα μας παρουν κ τα σωβρακα