Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ

O Πάγκαλος χαρακτήρισε τους Δημοσίους υπαλλήλους ως κοπρίτες. Την κόρη του με ιδιότητα μουσικού αφού την προσέλαβε στην Βουλή ,της άλλαξε στην συνέχεια 4 θέσεις σε διάφορες ειδικότητες κατέληξε ως αρχιμουσικός στη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων. Ο συμπαθής Θόδωρος στον χαρακτηρισμό του κοπρίτη συμπεριλάμβανε και την κόρη του ;
Επίσης ο Πάγκαλος χαρακτήρισε όλους τους Αξιωματικούς του Στρατού ως άχρηστους και τους Πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας ως αντιπαραγωγικούς.
Να σημειωθεί ότι τουλάχιστον οι Πιλότοι μας επιβιώνουν σε ποσοστό 50% για να πάρουν σύνταξη το δε άλλο 50% πάει υπέρ Πατρίδος και στον ετήσιο διαγωνισμό δεξιότητας των Πιλότων των Χωρών του ΝΑΤΟ, oι Έλληνες Πιλότοι έρχονται πρώτοι..
Θα προτείνουμε να βάλουν τον Θόδωρο σε ένα Πολεμικό Αεροσκάφος για μια βόλτα για να δούμε σε πόση ώρα θα γεμίσει τα βρακιά του .
Πέραν του κωμικού της υποθέσεως υπάρχει και η τραγική πλευρά. Ο Πάγκαλος ήταν Υπουργός Εξωτερικών κατά την αλήστου μνήμης περίοδο διακυβέρνησης της Χώρας από τον Σημίτη (Ααρών Αβούρη) που ενώ ενεθάρρυνε την είσοδο τον Ηγέτη των Κούρδων Οτσαλαν στην Χώρα μας, όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα κατά απαίτηση της Τουρκίας και των ΗΠΑ, εκδίωξε πυξ λαξ τον ικέτη Οτσαλάν στη Ζάμπια που ήταν Άνδρο της C.I.A ,της Μ.Ι.Τ και της ΜΟΣΑΝΤ.
Έριξε δηλαδή τον ικέτη στο στόμα του λύκου δίνοντας εντολή στον Έλληνα Πρόξενο στη ΛΟΥΣΑΚΑ να τον πετάξουν στο δρόμο
Στην Αρχαία Ελλάδα όταν ο κυνηγημένος φυγάς προσήρχετο ικέτης στην Εστία του Σπιτιού και ζητούσε άσυλο ο άρχοντας ήταν υποχρεωμένος να τον προστατέψει εν ονόματι του Αρχηγού των Θεών του Δία ως προστάτη των διωκομένων και Θεού της Φιλοξενίας. Αποτελούσε δε κόλαφο και μεγάλη προσβολή στους Θεούς η άρνηση παροχής ασύλου στον φυγάδα.
Εν προκειμένου ο Πάγκαλος και ο Σημίτης όχι μόνο δεν προστάτεψαν τον ικέτη παρέχοντας του άσυλο, αλλά τον παρέδωσαν σιδηροδέσμιο στους διώκτες του υποψήφιους δημίους του,διαπράττοντας έγκλημα καθοσιώσεως ενώπιων θεού και ανθρώπων. Οι άθλιοι !
Μονάχος πάλεψε παλικαρίσια ο Σάββας Καλεντερίδης διασώζοντας τα συντρίμμια της τιμής της Ελλάδος.
Οι ίδιοι μοιραίοι άνθρωποι ρυθμιστές της τύχης της Ελλάδος την νύχτα των Ιμίων μειοδότησαν κατά της Πατρίδας αφού λιποψύχησαν, ενέδωσαν στις εντολές των Υπερατλαντικών αφεντικών τους, ο μεν Πάγκαλος απεδέχθη την υποστολή της Σημαίας και δεσμεύτηκε να μην υπάρξει στο μέλλον ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ στις Βραχονησίδες επικυρώνοντας την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Χώρας μας στους Τούρκους κατά την συμφωνία της Λισαβόνας που θέσπισε τις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου .

Π.Α.    Μέτωπο Ελεύθερων Δημοτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: