Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ


Πιστή λοιπόν στα ραντεβού της για ακόμη μια χρονιά με τα μεγαλύτερα τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι η ακαδημία ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου . Ο υπεύθυνος  και ιδιοκτήτης των ακαδημιών του Γ.Ο.Μ.κύριος Κωνσταντίνος Παλιάτσας καθώς και οι προπονητές των τμημάτων,εργάζονται πυρετοδώς κάθε χρόνο γι'αυτές τις στιγμές γιατι εκτός απο την ανάπλαση και εκμάθηση του κάθε ποδοσφαιριστή,δουλεύουν και για τα τουρνουά που συναντάνε κάθε χρόνο Χριστούγεννα,Πάσχα και καλοκαίρι.
   Τις μέρες των Χριστουγέννων που μας πέρασαν η ακαδημια του Γ.Ο.Μ συμμετείχε στο τουρνουά του Σοφικού Κορινθίας με δύο ηλικιακές κατηγορίες. Την ηλικία των ''Junior'' (γεννηθέντες 2000-2001) και την ηλικία των παίδων (γεννηθέντες 1996-1997).Υπεύθυνοι - συνοδοί αποστολής ήταν ο υπεύθυνος των ακαδημιών κύριος Κων/νος Παλιάτσας, ο προπονητής Ζαπάντης Χρήστος,καθως και πολλόι γονείς των παιδιών.
  Τις μέρες του Πάσχα η ακαδημία του Γ.Ο.Μ. δέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση που της έκανε η ΠΑΕ  Π.Α.Ο.Κ. και έτσι η Μεσολογγίτικη ακαδημία ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με μια ηλικιακή κατηγορία αυτή των παίδων (γεννηθέντες 1996-1997). Οι εμπειρίες ήταν πάρα πολλες και οι γνωριμίες ακόμη περισσότερες καθώς οι υπεύθυνοι της ακαδημίας και οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρεία να γνωριστούν με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. καθώς και με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας κ νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ κ.Θεόδωρο Ζαγοράκη.Υπεύθυνοι αποστολής ήταν ο υπεύθυνος των ακαδημιών κύριος Κων/νος Παλιάτσας, ο προπονητής Ζαπάντης Χρήστος,ο γυμναστής Καραβίας Μανώλης,καθώς και ο τέως Ομοσπονδιακός προπονητης και τέως Υποδιευθυντής Σχολών Προπονητών Ποδοσφαίρου κύριος Γιάννης Παπαδάτος.Οι ομάδες που αντιμετώπισε η ακαδημία του Γ.Ο.Μ. ήταν η Α.Ε.Κ, η ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ και ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
  Οσον αφορά το παρόν η ακαδημία του Γ.Ο.Μ. θα ταξιδέψει απο 17 εως 20 Ιουνίου στο Κανάλι Πρεβέζης με την ηλικιακή κατηγορία των junior (γεννηθέντες 2000-2001). Η διαμονή της αποστολής θα γίνει στο Ηotel Kanali και οι μικροί ποδοσφαιριστές εκτός απο τους αγώνες που θα έχουν σε καθημερινή βάση,θα μπορούν παράλληλα να ψυχαγογούνται στις πισίνες και στις πολλές νεροτσουλύθρες που θα προσφέρει το ξενοδοχείο.Οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή είναι οι Πολίτης.Ν., Μάκα.Κ., Σύρρος.Γ., Ματσίγκας.Χ., Κουτσοθόδωρος.Κ., Αρνάκης.Δ., Ακρίδας.Γ., Βασιλείου.Γ., Κούρτης.Α., Γρηγοράκης.Χ.,Κουτσοθόδωρος.Σ., Φλώρος.Π., Πανάγος.Κ., Παλιάτσας.Ι., Σαλάπας.Κ., Φραγκούλης.Σ., Δημαράς.Δ., Τσίγγος.Μ. Υπεύθυνοι αποστολής έχουν ορισθεί ο υπεύθυνος των ακαδημιών κύριος Παλιάτσας Κων/νος, ο προπονητής Ζαπάντης Χρήστος.
  Από 28 έως 30 Ιουνίου η ακαδημία του Γ.Ο.Μ.
στην ηλικιακή κατηγορία των προπαίδων θα φιλοξενηθεί στο τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ Παναιτωλικός στο EMILEON όπου είναι οι αθλητικές του εγκαταστάσεις. Οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή είναι οι Σένια.Μ., Γκασούκας.Χ., Μπαρμπετάκης.Σ.,Χρυσικός. Ε., Πλεξίδας.Φ., Κατσαρός Β., Κοντομήτσος.Κ., Γαντζούδης.Ε., Παλιάτσας.Δ., Χατζής-Κολώνιας,Δ., Λένης.Κ., Μπλαχούρας.Π., Μακρής.Σ., Κουτσοθόδωρος.Α., Βαλής.Μ., Ράπτης.Δ., Μπεκιράι.Ε., Ιζεράι.Ν., Λουκάι.Β., Κούσουλας.Ν., Κατσάμπας.Π. Υπεύθυνοι αποστολής θα είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών του Γ.Ο.Μ. κύριος Παλιάτσας Κων/νος, ο προπονητής Ζαπάντης Χρήστος και ο γυμναστής Καραβίας Μανώλης.
   Εν συνεχεία η ΠΑΕ Παναιτωλικός διοργανώνει από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου τουρνουά για τις ηλικιακές κατηγορίες των εφήβων(γεννηθέντες 1995-1996) και των junior (γεννηθέντες 2000-2001). Η ακαδημία του Γ.Ο.Μ. θα συμμετάσχει τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες. Οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή των εφήβων είναι οι Λιαπίκος.Ι., Κοσσόβας.Γ., Παλιάτσας.Αθ., Κουλός.Ε., Μωρα'ί'της.Δ., Κατσάμπας.Κ., Καραβίας Β., Κοντογιάννης.Ι., Κονίδας.Β., Ζίγκηρης.Ν., Λιάτσος.Κ.,Αθανασόπουλος.Β., Μυτιλήνης.Σ., Κουκουρδέλης.Π., Φιλιππόπουλος.Ν., Σταθελάκης.Κ., Βαλτογιάννης.Σ. Κατοχιανός.Ρ. Υπεύθυνοι αποστολής θα είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών του Γ.Ο.Μ. κύριος Παλιάτσας Κων/νος, ο προπονητής του τμήματος Ζαπάντης Χρήστος και ο γυμναστής Καραβίας Μανώλης.
   Μετά το πέρας των τουρνουά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Γ.Ο.Μεσολογγίου με τον υπεύθυνό της κύριο Παλιάτσα Κων/νο και με τους προπονητές των τμημάτων κυρίους Ζαπάντη Χρήστο, Καραβία Μανώλη, Διαμαντόπουλο Δημήτρη και Μόγια Πέτρο θα αξιολογήσουν τη χρονιά που πέρασε και θα καταστρώσουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν για ένα καλύτερο αύριο των μικρών αθλητών
Με τιμή
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
 Παλιάτσας Κων/νος του Δημητρίου

 


     

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο κ.ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΜ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παλιάτσα πόσο πληρώνετε για την μίσθωση της τεράστιας έκτασης του Ραδιοφωνικού; Και πόσο εισπράττετε από κάθε παιδάκι;

Ανώνυμος είπε...

Γ . Ο. Μ. = ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ..ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ