Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ !!

 Σε μια πρωτοφανή στα χρονικά συγκέντρωση, οι πολίτες του δήμου Μεσολογγίου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους σε όσα δεινά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην πόλη και τη χώρα. ΄Ανθρωποι όλων των ηλικιών και των πολιτικών πεποιθήσεων συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και μετά την τοποθέτηση του δημάρχου Π. Κατσούλη, πορεύτηκαν μέχρι το κτήριο της πρώην Νομαχιακής Αυτοδιοίκησης για να διαμαρτυρηθούν προς τους εκπροσώπους της περιφέρειας και της κυβέρνησης.

Αυτοί βέβαια φρόντισαν εγκαίρως να εξαφανιστούν, ώστε να μην γίνουν αποδέκτες της δυσαρέσκειας και η πορεία επέστρεψε ειρηνικά στο χώρο της πλατείας όπου οι εκπρόσωποι έδωσαν συνέντευξη σε τοπικά κανάλια. Χαρακτηριστικά της σημερινής κινητοποίησης τα πολλά και ευρηματικά συνθήματα των νέων ανθρώπων που κυριάρχησαν και η πρωτόγνωρη συνύπαρξη ετερόκλητων προσώπων που τα κοινά αιτήματα  τους συνένωσαν, χωρίς κομματικές ταυτότητες και κηδεμονία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το χρεος απεναντι στην πολη μου το εκανα οταν στις δημοτικες και περιφερειακες εκλογες απειχα καθως οι μεν δημοτικοι συνδιασμοι ηταν "μια απο τα ιδια" οι δε συνδιασμοι για την Περιφερεια "καμματικοι" και ανεκφραστοι.
αυτοι που ετρεξαν λοιπον να στηριξουν τους κομματικους συνδιασμους που εκπροσωπουν εμμεσα η αμεσα τα δυο μεγαλα κοματα που τοσα εγκληματα εχουν πραξει εις βαρος του τοπου μας, που ψηφισαν ως δημοτικους συμβουλους ατομα που τοσα χρονια συμ/χαν στα δημοτικα δρωμενα και στο χαλι της πολης ολα αυτα τα χρονια, που στηριξαν με την ψηφο τους τον Κατσιφαρα και το ψευτοδιλημα του Πρωθυπουργου....πηραν την απαντηση τους για το που εχουν γραμμενη την πολη η πολιτεια και οι εκπροσωποι της απο τον εξαφανισμενο Αντιπεριφερειαρχη, αυτον που τον ψηφισαν πολλοι Μεσολογγιτες και που δηλωσε ευθαρσος οτι το Αρχαιολογικο Μουσειο πρεεπει να γινει στο Αγρινιο.
τωρα λοιπον ΛΟΥΣΤΗΤΕΤΑ...η μαλλον..."στερνη μου γνωση....."