Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Σας ευχαριστούμε κ. Τσιχριτζή

Νομίζαμε ότι μόνον οι βουλευτές μας ( καταγόμενοι όλοι από το Αγρίνιο) ότι δεν μας υποστηρίζουν και πολύ στα τοπικά θέματα. Και βέβαια η υποστήριξη αυτή έχει να κάνει με θέματα που άπτονται της σύγκρουσης μεταξύ των δύο  πόλεων του νομού μας. Γιατί πρέπει να πούμε ότι σε θέματα που αφορούν ΜΟΝΟΝ το Μεσολόγγι, εκεί έχουμε την πλήρη συμπαράστασή τους.
Δεν περιμέναμε επομένως  ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Παν. Τσιχριτζής  θα έδειχνε τόση αδιαφορία για ένα θέμα που αφορά ΜΟΝΟΝ το Μεσολόγγι !!
Διαβάσαμε στον τοπικό τύπο και το διασταυρώσαμε από τους εκπροσώπους μας στο Επιμελητήριο, ότι στο προ ημερών συμβούλιό του, συζητήθηκε και το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Μεσολογγίου με τα Επτάνησα ( Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο) και ο κ. Τσιχριτζής δεν έδειξε ενδιαφέρον ούτε και δέχτηκε να συμβάλει στη δαπάνη μελέτης του θέματος με το ποσόν των 5.000 ΕΥΡΩ όπως είχε προταθεί στη συζήτηση των εκπροσώπων του Εμπορβ/κού Συλλόγου Μεσολογγίου με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων παρούσης και της Βουλευτού Κας Γιαννακά.
Μας εξέπληξε λοιπόν η αδιαφορία του κ. Προέδρου ο οποίος θα μπορούσε να υπερθεματίσει της προτάσεως αυτής και μας έκανε επίσης εντύπωση ότι δεν διαθέτει το Επιμελητήριο.....5.000 ΕΥΡΩ!! για το Μεσολόγγι, τη στιγμή που δαπανώνται πολλά χρήματα  (άγνωστο πόσα) για εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος, εκδόσεις εντύπων, σεμινάρια,  φιλοξενίες κ.λ.π.
            Αν επρόκειτο το ίδιο έργο να γίνει και στο λιμάνι του .....Αγρινίου,  ίσως υπήρχε κάποια δικαιολογία για τον  Αγρινιώτη κ. Τσιχριτζή. Υπάρχει λοιπόν λόγος άρνησης; Ακόμη και αν δεν πάρει σάρκα και οστά το έργο και αν ακόμη εσείς κ. Τσιχριτζή δεν προβλέπετε να έχει θετική κατάληξη, θα είχατε όμως ψηλά το κεφάλι ότι επιτελέσατε το καθήκον σας έναντι της πόλης και του εμπορικού της κόσμου. Άλλωστε όλοι οι έμποροι του Μεσολογγίου ανήκουν και στο Επιμελητήριο καταβάλλοντες τις εισφορές τους.
            Ελπίζουμε όμως ότι θα βρεθεί κάποιος ιδιώτης από το Μεσολόγγι που θα διαθέσει το ποσόν αυτό, που για το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας μάλλον είναι πολύ μικρό, οπότε θα προχωρήσει η μελέτη έστω και αν ακόμη δεν τελεσφορήσει.
                         Σας ευχαριστούμε κ. Τσιχριτζή
το PYROFANI

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο ένατος βουλευτής του Αγρινίου. Μη χολοσκάτε φίλοι μου. Κάθε προσπάθεια αναζωογόνησης της πόλης μας θα βρίσκει κάποιον που θα μπαίνει τροχοπέδη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στον Πικατσού που τον είχε καλεσμένο στο γεύμα των επισήμων την Κυριακή των Βαϊων να τα πείτε.

θέλει να το παίξει και αγωνιστης των δικαίων του Μεσολογγίου ,υ τρομάρα του....

Ε, ρε κάτι ηγέτες που κάνουν και ανένδοτους!