Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Άμεσος κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης


Συμπολίτες συμπολίτισσες του Διευρυμένου Δήμου Μεσολογγίου .
Το Μέτωπο Ελευθέρων Δημοτών ήτανε ο μοναδικός συνδυασμός που στο πρόγραμμά του, είχε αναφερθεί στο σημαντικότερο πρόβλημα της εγκατάστασης και συμπεριφοράς των Ρομά και έδινε λύσεις και τις προτάσεις του.
Ατυχώς, παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι αν έγκαιρα δεν λάβουμε τις πρέπουσες αποφάσεις, θα φθάσουμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, δεν εισακουστήκαμε.
Η δίκαια έκρηξη των συμπολιτών μας του Αιτωλικού, θεωρούμε ότι είναι ο προάγγελος και άλλων δυσάρεστων εκπλήξεων, αφού οι κρατικοί λειτουργοί, δικαιοσύνη, αστυνομία, Δήμος έχουν κλειστά μάτια και αυτιά.
Τα γεγονότα γρήγορα θα απλωθούν σε Μεσολόγγι, Αη-Γιώργη, Αγριλιά, Γαλατά κ.λ.π. γιʼ αυτό καλούμε τη Δημοτική Αρχή - Δικαιοσύνη - Αστυνομία και αρμοδίους κρατικούς φορείς σε κοινή σύσκεψη πριν κλάψουμε θύματα.
ΜΈΤΩΠΟ ΕΛΕΎΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα λετε εσεις τωρα..διοτι ο γαιδαρος το επαιζε υπερασπιστης των ανθρωπινων δικαιωματων και οταν πηγαν οι γυφτοι απεναντι απο το σπιτι του το γυρισε αλλιως.Πως να πειστει ο κοσμος ετσι;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατανοώ το μίσος σου κατά του γαϊδάρου που ως ζώο είναι εργατικό ,υπομονετικό , καθαρό και ταπεινό.Γιαυτό εξάλλου και επί της πλάτης του ιππευσε ο Ιησούς. Δεν γνωρίζεις ότι οι γάιδαροι δεν μένουν σε σπίτια αλλά σε στάβλους και δεν ξέρουν γραφή και ανάγνωση για να διαβάζουν τις ανακοινώσεις του ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΊσ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ΚΑΙ ΦΟΡΆΣ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ, ΜΊΖΕΡΕ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Αναμένουμε και ελπίζουμε να έχεις καρύδια ως εκείνα του γαϊδάρου.
Νικήτας Φιλιππόπουλος

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΈΤΩΠΟ ΕΛΕΎΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ , ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΚΕΤΑ ΣΤΟ Μεσολόγγι, Αη-Γιώργη, Αγριλιά, Γαλατά κ.λ.π. ?
Γαιτί δεν καλούσαν τότε τη Δημοτική Αρχή - Δικαιοσύνη - Αστυνομία και αρμοδίους κρατικούς φορείς σε κοινή σύσκεψη ?

ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΧΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ?
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ........
ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ.....

ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ 4-5 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΜΠΑΚΑΡΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ , ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ .......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..