Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Νέοι ορίζοντες σε πολιτισμό και εμπόριο με το Βιετνάμ                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                             Νέοι ορίζοντες συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Βιετνάμ, τη χώρα των 85 εκατομμυρίων  κατοίκων, δρομολογούνται μετά την απόλυτα επιτυχημένη ολοκλήρωση της διήμερης επίσκεψης της Διπλωματικής του Αντιπροσωπείας.
Η συνεργασία αυτή θα αναπτυχθεί σε δυο πεδία. Στο πεδίο του πολιτισμού και σ' εκείνο των εμπορικών ανταλλαγών, κυρίως σε ότι αφορά τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας, με ιδιαίτερη βαρύτητα στο λάδι και την ελιά. Ήδη ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, αποδέχθηκε πρόταση του Πρέσβη του Βιετνάμ για επίσκεψη στη χώρα του αντιπροσωπείας του δήμου, της ΕΑΣ Μεσολογγίου - Ναυπακτίας και επιχειρηματιών της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς, η οποία θα περιλαμβάνει και αδελφοποίηση με δήμο του Βιετνάμ, ανάλογης ιστορικής σπουδαιότητας με το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΙΚΑΤΣΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και καμιά λίγδα παστή μέσα και λίγο γαύρο. Καλή επιτυχία στις συναλλαγές

Ανώνυμος είπε...

Άλλο και τούτο πάλι....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, υπήρχε περίπτωση όποιος και να ήταν δήμαρχος να μην έκανε αυτό που έκανε αυτός που κάνει το δήμαρχο;και να πάει κι ένα ταξιδάκι προς την άλλη χώρα; ούτε στ΄όνειρό του...το θέμα είναι να τα όργανώνεις αυτά και να τα προκαλείς. Οχι να σούρχονται και να τα αποδέχεσαι...ξυπνάτε μανούλες...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 8.48 ,

άσε τη μιζερια στην ακρη.
Στη πόλη φαίνεται οτι κάτι κινείται σε σύγκριση με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Ο πίκατσου μπορεί να είναι τσιράκι του Σώκου, όπως λένε ,αλλά όπως φαίνεται έχει κάποιες ιδέες καλές που μακαρι να υλοποιηθούν .