Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Απόψε η Έξοδος στη σειρά 1821 του ΣΚΑΙ.

Η ΄Εξοδος των  Ελεύθερων  Πολιορκημένων  είναι το θέμα που πραγματεύεται απόψε η σειρά 1821 του ΣΚΑΙ. Καλό είναι να τη  δούμε για να ακούσουμε και αιρετικές θέσεις που ίσως μας ξαφνιάσουν. Θα έχει ενδιαφέρον, μετά τα όσα έχουμε ακούσει ήδη όσοι παρακολουθούμε τη σειρά, να δούμε τη ματιά των νέων ιστορικών η οποία διαφέρει σε πολλά σημεία από την καθιερωμένη ιστορία όπως την έχουμε διδαχτεί μέχρι σήμερα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Νέοι ιστορικοί' εννοείς το Βερέμη που πηγαίνει στην Λέσχη Μπιλντεμπεργκ ή τον Τατσόπουλο που έλεγε ότι ο Κολοκοτρώνης έιχε γκόμενο?

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει αιρετικό στην ιστορία.Υπάρχει επιστημονική μέθοδος και πηγές.Επειδή λίγο πολύ ως Μεσολογγίτες γνωρίζουμε τις πηγές που σχετίζονται με τα γεγονότα στην πόλη μας και άποψη έχουμε και αντίδραση οφείλουμε σε κάθε μορφή διαστρέβλωσης

Ανώνυμος είπε...

ειδαμε τα γεγονοτα οπως μας τα μαθαιναν στα σχολικα εγχειριδια....
ομως μελετωντας ιστορια και αυθεντικες πηγες(Φωτιαδης Κασομουλης)και ειναι'' χρεος'' ολων των Μεσολογγιτων η γνωση της
ιστοριας μας, διαπιστωνουμε οτι: Αν επεφτε το Μεσολογγι ο Σουλτανος θα υπεγραφε την ελευθερια της Ελλαδας. Με την πτωση του ομως βρηκαν την ευκαιρια οι ''Φιλλεληνες'' Ευρωπαιοι να παρεμβουν στα εσωτερικα μας δυστυχως μεχρι και σημερα...
και φυσικα στην πτωση συμμετειχε ητοτε κυβερνηση (Μαυροκορδατος)...(το θλιβερο ειναι οτι θα τον δουμε να περνα καμαρωτος των βαιων ..ελεος) επιτελους πρεπει καποτε να ξυπνησουμε και να παψουμε να ειμαστε αδιαφοροικαι βορα του καθε επικυνδυνου διαστροφεα της ιστοριας μας ,ετσι απο χρεος προς τους προγονους και τα παιδια μας .

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους του σιωνιστικού Σκαι που διαστρεβλώνουν την ένδοξη ιστορία του λαού μας. Τρίζουν τα ιερά κόκκαλα των προγόνων μας!!!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ